Ja także mogę nawiązać z Tobą walką jedynie ze sprawną formą u kluczowych graczy.
[q Też chciałbym awansować ale obiektywnie patrząc to joaquim ma zdecydowanie najlepszy personalnie skład no i do tego jest bardzo dobrym menadżerem. Reasumując to oczywiście powalczę ale nie spodziewam się wielkich efektów także prawdopodobnie kolejny sezon spędzimy razem ;)]
dzieki za takie slowa, ja jednak bede ostrozny w dywagacjach, za glownego faworyta sie nie uwazam, co ze mnie za menadzer ktory przed sezonem sprzedał nadzieje rerezentacji Chile za polowe jej wartosci (nie zdazylem przed koncem licytacji a nie chcialem go sprzedawac), za sezon bedzie w reprze U21, no ale za glupote sie placi ;) po drugie to majkel zasluguje na uznanie poniewaz potrafil wytrenowac zawodnika do reprezentacji ktory na pewno będzie jej dużą gwiazdą :) no i zeby z nim wygrac to bede musial Zygusia powstrzymac ale zbytnio srodkow ku temu nie mam :P wiec bedzie bardzo ciekawy final, i jak juz mowilem, jesli zobacze ze w innych ligach wszystko jest zgodnie z planem to mozemy awansowac razem ;)
Real to narazie sa jakies ledwo chodzace pilkarzyki, ta pierwsza bramka to straszny przypadek, owszem przewazali i to zdecydowanie ale gdyby byl Suarez i Vertonghen to hmm, moze chociaz by bramke stracili choc to co zrobil Casillas przy tej jednej sytuacji to szacun :) Krystyna cos formy nie ma, nawet w pilke trafic narazie nie potrafi, oby sie to utrzymalo jak najdluzej :P a Barca chyba juz po kryzysie jednomeczowym :P z Panata piekny mecz chociaz ta bramka ktora stracili to zenada, na szczescie potem juz Panata nie istniala i moglo sie tam skonczyc zdecydowanie wyzej ;) zobaczymy jak z Atletico bedzie, uwazam ze wygramy mimo wszystko, i bedzie grad bramek, takie moje zdanie ze Barca dwóch meczy z rzedu nie przegra ;)