BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.80 in reply to 196358.79
Date: 10/28/2011 9:48:08 AM
Overall Posts Rated:
10361036
1 zelena kod pejkovića, i jos 2-3 na bacanjima i stamini

This Post:
11
196358.81 in reply to 196358.80
Date: 10/28/2011 3:39:29 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Najveća fora je da sam očekival zelenu na sasvim drugom skilu, i zato me ova zelena izuzetno veseli...jer to znaći da je debela šansa da i idući tjedan padne zelena...
Ili po kladioničarski rečeno, na favorita je 1,25...=)))

This Post:
77
196358.82 in reply to 196358.81
Date: 11/2/2011 7:04:33 PM
Overall Posts Rated:
10361036
mali osvrt na sezonu i igrače.
ispali smo kako smo ispali, to se već sve zna, koš razlika i buzzerbeatersko pravilo je odlučilo, u stvarnom svitu bi mi prošli dalje jer smo imali obe pobjede kontra ekipa koje su bile u trokutu. šteta stvarno. prijateljske smo odradili ok, 5 pobjeda i poraz od izraelaca. al koliko sam uspija primjetit danas nakon utakmice sa srbima je pala popularnost izborniku, pa bi volija da taj koji je prominija glas kaže čim nije bija zadovoljan. isto tako bi volija da se javi tih 29% nezadovoljnih ljudi, nek kažu šta ne valja, pa ćemo zajedničkim snagama to pokušat prominit. naravno da ih 10-ak nije zadovoljno izbornikom jer im nisam simpatičan, al nema veze, nek tako ostane. ja sam uvik pravedno ocjenjiva dosadašnje izbornika, bili mi simpatični ili ne. isto tako sam i kritizira ako nešto nije valjalo. tako da očekujem da se javite

šta se tiče igrača:
grbeš se prometnija u prvog playa s 3 dignuta skilla ove sezone, curka je izgleda gotov s razvojem.da silva je korak iza grbeša, možda već krajem ove sezone postane starter, ipak je mlađi

mazija i padovan su nedodirljivi na beku, pejković kaska za njima radi dometa, vidit ćemo može li marijoh to prominit.
topić i peričić su se oprostili od reprezentacije, hvala im za sve šta su učinili

šta se tiče krila, polovanec i čaleta su u treningu, dobro napreduju. krajina je iznenadija zelenima sad krajem sezone, radi loše forme je većinu sezone bija neupotrebljiv, al novi vlasnik je to prominija i da mu dosta dobrih treninga, ovim putem i njemu pozdrav samo nek tako nastavi dalje

na KC smo mirni, imamo verbića, choda radi s njim odličan posal, čeka se taj domet da bude još ubojitiji iz vani troskot je korak iza njega, samo se čini da je blizu plafona, al super backup za verbića. tu je također i žakula koji može pomoć na obe centarske pozicije, čeka se zelena njegove obrane

u vezi centara nemam šta puno reć, svi su tu negdi, li la, igra uvik onaj koji ima bolju formu, težak je najbolji među njima.
mislim da tu dosta zaostajemo za jačim reprezentacijama, skok i obrana su nam velik problem. i nažalost centri nam imaju jako loše sekundarce. luković bi moga bit osvježenje uz još koji skill

za početak iduće sezone ću izabrat 12-13 igrača za početak, ostali će dobit upute koje bi skilove tribali dignit da se opet vrate u reprezentaciju. znam da nekad nije lako trenirat šta mi zamislimo, al tako mora bit, jedino tako možemo napredovat

toliko od mene zasad

This Post:
11
196358.83 in reply to 196358.82
Date: 11/3/2011 3:55:15 AM
Overall Posts Rated:
141141
evo ti tuć za post, ali sad još dodaj očekivanja za utješni turnir

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
196358.84 in reply to 196358.82
Date: 11/3/2011 5:59:34 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Dobre, prvo tuć, za lijepi sažetak sezone, možda sada i promijenim glas pa da budem zadovoljan s tobom)))))

Jedino nisi napisao, a mislim da ima inih koji bi to rado pročitali; naime, možeš li spomenuti koji od mladih igrača su blizu, bar predvorja, stare repke?

I koji je onaj Ivanković?

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
11
196358.85 in reply to 196358.84
Date: 11/3/2011 6:02:23 AM
Overall Posts Rated:
10361036
napisat cu, naravno, ovih dana, samo da ih pregledam sve koji imaju sanse pokucat na vrata seniorskog tima ;)

p.s. ivanković je nasljednik verbića i troskota

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/3/2011 6:03:13 AM

This Post:
00
196358.86 in reply to 196358.85
Date: 11/3/2011 6:16:59 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Ima tamo na vanjskom forumu njegovih skilova?

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
196358.87 in reply to 196358.82
Date: 11/3/2011 5:49:47 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo da nije bilo mene nebi se sve ovo desilo....:)

i da se ja nisam potrudio ti ne bi bio izbornik ...:)

zato mi svaka čast kaj sam znao prepoznati u tebi velićinu , za razliku od nekih ...::))

koji još ni sad mi nemogu oprostiti očito kaj si ti izbornik:::))

svaka čast na rezimeu sezone ...možda si mogao i malo bolje...

ali znam da ipak nesmem biti toliko kritičan ipak samo je jedan marijoh:)

a za ostalo je tu maestro kartica::))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
196358.88 in reply to 196358.86
Date: 11/3/2011 10:53:18 PM
Overall Posts Rated:
10361036
evo ovako. nakon pregledanih ko zna koliko igrača doša sam do ne toliko dobrog zaključka-a to je da nema puno igrača koji mogu zaprijetit trenutnom rosteru:
šta se tiče visokih igrača, to ide na bolje, nadam se da ćemo napokon za koju sezonu imat centre sa odličnim sekundarcima, glavni favoriti su hegedušić, luković i orlić. nažalost ivanković je dosta treninga izgubija na pokušajima dizanja sekundaraca, a to je išlo sporo radi visine, i dogodija se prilični zaostatak u primarnim skilovima. oće li to antonio uspit ispravit i dovest ga do reprezentacije, vidit ćemo. šta se tiče prvospomenute trojice, odlično napreduju, u kontaktu su sa mnom i skautima.

od vanjskih igrača najzanimljivi kandidat je Pernjak, obrana je već na zadovoljvajućem nivou, sad se radi dometu i skok sutu. mazija i padovan su 5-6 koraka naprid.
šarlija ima šansu uz dizanje obrane, ulaza i po mogućnosti dodavanja
kod pejkovića se čeka 2 skila dometa

nažalost, to je to.. ostali su jako daleko od reprezentacije, ima dosta igrača od 25+ godina koji nisu ispunili očekivanja. i naravno ovi koji su još premladi

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/3/2011 10:53:45 PM

This Post:
22
196358.89 in reply to 196358.88
Date: 11/3/2011 11:18:49 PM
Overall Posts Rated:
10361036
a sad koja rič o nositeljima za novu sezonu. uglavnom sve ostaje isto ka prošle sezone, otpali su topić i peričić (neznamo šta će bit s curkom i njegovom formom, bila je u velikom padu na kraju sezone)
poželjno bi bilo da neki napokon podignu tu staminu (verbić, mazija, težak), a neki slobodna bacanja (težak, curka, mazija)

play:
grbeš je vjerojatno dosega plafon, zasad ostaje prvi play i najbolji vanjski igrač
da silva bi ga moga izgurat spozicije prvog playa dizanjem skok šuta, dometa i ulaza.
bek šuter:
mazija je tu siguran s jakom obranom, uz spomenuta bacanja i staminu jedino se mogu nadat dizanju skok šuta
padovan bi triba dignit vanjsku obranu i eventualno skok šut
bek/krilo:
od krajine se očekuje još dometa i vanjske obrane (bilo bi dobro da i digne unutarnju obranu, al sumnjam s obzirom na godine i svojih 185 cm)
krilo:
polovanec i čaleta pokrivaju tu poziciju, 2 slična igrača, dobro je da se digne bilo koji skill, al glasam za malo dometa, skoka i obe obrane
krilni centar:
već sam spomenija neki dan da se čeka verbićevo dizanje dometa, iza toga unutarnje obrane i skoka, a naravno da bi veselila zelena stamine
troskot mora dignit unutarnji sut, tu malo zaostaje, a s još jednom obranom bi posta naš najjači defenzivac na visokim pozicijama. posli toga bi dobro došlo još skok šuta
centar:
težak siguran na petici, tu se uskoro očekuje zelena kod unutarnje obrane, također priželjkujem da se ulaz popravi. a ka i svaki pravi centar težak ima problema sa izdržljivošću i bacanjima
žakula (može pomoć i na kc) mora dignit tu jednu unutarnju obranu, na tome se momentalno radi, onda može imat prednost pred centrima koji imaju lošije sekundarce (petroša)
šta se tiče karabatića, vjerojatno ispada jer ne može konkurirat moćnim centrima u skoku, ako dobije 2 skilla skoka moguć je povratak u reprezentaciju

eto tako, izašli smo javno s ovim, koliko sam svatija, to su manageri željeli, da se zna šta se od njih očekuje i šta moraju trenirat igračima. nadam se da ćete koliko toliko poslušat ove savjete i pomoć reprezentaciji.

iskusni manageri sve ovo znaju, njih nema potribe savjetovat i pametovat im previše. al sad da damo nekakav putokaz novojim managerima.. jer bilo je slučajeva kad su me neki uvjeravali da imaju stvarno dobrog igrača velikog potencijala koji može pomoć reprezentaciji, jer da je mvp i da im zabiva dosta koševa... kad bi pogleda igrača radilo bi se o mvp potencijalu, centru, s plaćom od 2500. dakle, neki minumum za bekove je obrana 18, skok sut 17, domet 15. playevi moraju imat vođenje i dodavanje bar 16-17. kod visokih igrača je minimum unutarnje obrane 17, a unutarnji sut i skok moraju bit bar16 (uz dobru kombinaciju ostalih skillova)

laku noć

Last edited by Starosta (NT coach) at 11/4/2011 8:19:05 AM

This Post:
00
196358.90 in reply to 196358.89
Date: 11/4/2011 3:12:05 AM
Overall Posts Rated:
141141
kod visokih igrača je minimum unutarnje obrane 17, a skok sut i skok moraju bit bar16 (uz dobru kombinaciju ostalih skillova)

samo ovo ispravi, tu si valjda mislio na unutrašnji šut

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
Advertisement