BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225657.80 in reply to 225657.50
Date: 8/27/2012 6:11:31 PM
Overall Posts Rated:
173173
Úgy sosem lesz egység, ha nem is akarjuk! Az a legnagyobb baj, hogy mindig az "ez nem lehet vagy az nem"-mel jövünk, ahelyett, hogy a pozitív oldalát keresnénk a dolgoknak. Mit lehet tenni jelen helyzetben és nem azt, hogy mit nem lehet.

Gila, egységről még csak beszélni is tök felesleges. Te is tisztában vagy azzal, hogy mi munkát belefeccöltünk abba, hogy nevelőbázist keressünk, érdekes módon akkor minden jelenleg előbújó farm (Pörköltszáj, Wenger, megmégkitudjakicsoda) mélyen hallgatott. Most kérdezem én, minek kéne nekem bárkivel is együttműködnöm, ha ők a seholba nem voltak, amikor szükség volt rájuk?

Megírtam a választási vitában is, hogy ezek a farmok, együttműködő klubok erősen Pörköltszáj-specifikusak, semmilyen egységben az erő törekvés nem volt itt senkiben, csak bele akartak ülni a készbe.

Nem működöm együtt, meg táblázatokat sem küldök, mert amikor szükség lett volna rájuk, akkor lapítottak, mint nyuszi a fűben, most meg egységtörekvésekkel traktálják a népet.

Nem kérek belőle, köszönöm, megfeküdné a gyomrom. Amúgysem ártana fogyóznom.

From: LA-Hukli

This Post:
22
225657.81 in reply to 225657.80
Date: 8/27/2012 6:28:46 PM
Overall Posts Rated:
9797
Lehet, hogy nem látom az egész helyzetet, mert ugye a levelekbe nem látok bele, csaka fórumba, de ezalapján nem érzem indokoltnak ezt a hozzáállást. A kapitány kötelessége, hogy amennyiben az utódja igényt tart rá, azta minimális segítséget megadja amire az indulásnál szükség van. Ezzel annyit érsz el, hogy a saját magad munkája alatt vágod a fát. Fogd fel úgy, hogy most 2 szezonig lazíthatsz, aztán lehet újra próbálkozni Szvsz amúgy is akkorra fog igazán beérni a keret.

Last edited by LA-Hukli at 8/27/2012 6:29:11 PM

From: Patai

This Post:
22
225657.82 in reply to 225657.80
Date: 8/27/2012 6:46:07 PM
Overall Posts Rated:
4545
Hol van az leírva, hogy a válogatott kapitányi cím az alapján jár, hogy ki előtte mennyit dolgozott a válogatottért? Eddig nem volt kedve, most van. Ez nem azt jelenti, hogy ez így van jól, szerintem is hasznos, ha valaki előtte pár szezonon keresztül szorosabban dolgozik a válogatott mellett. A sablonlevélről pedig már leírtam a véleményemet.

Együttműködnöd, segítened neked sem kell, ezt senki nem is várja el, de azzal, hogy nem küldöd el neki a listákat, tudatosan hátráltatod a magyar válogatott sikeréért folytatott munkájukat, amely sikerért az elmúlt szezonokban annyit tettél.

"Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel."

From: kaygee

This Post:
00
225657.83 in reply to 225657.81
Date: 8/27/2012 6:48:03 PM
Overall Posts Rated:
173173
Lehet, hogy nem látom az egész helyzetet, mert ugye a levelekbe nem látok bele, csaka fórumba, de ezalapján nem érzem indokoltnak ezt a hozzáállást. A kapitány kötelessége, hogy amennyiben az utódja igényt tart rá, azta minimális segítséget megadja amire az indulásnál szükség van. Ezzel annyit érsz el, hogy a saját magad munkája alatt vágod a fát. Fogd fel úgy, hogy most 2 szezonig lazíthatsz, aztán lehet újra próbálkozni :) Szvsz amúgy is akkorra fog igazán beérni a keret.

Ezzel most nem igazán értek egyet. Szerintem szívem joga eldönteni azt, hogy kivel működöm együtt, és kivel nem. A saját munkám alatt meg nem vágom a fát, mert az tényszerűen adott.

Volt itt már minden, kezdte ezt azzal, hogy másképp edzette Fazekast, mint a mi a megbeszélt volt, szó és együttműködés nélkül. De kampányolt már a nevemmel a megkérdezésem nélkül (lásd előző választás), ostromolta a segítőimet, farmokkal jön, holott a scoutja otthagyott egyet, egységgel jönnek, holott ez nem céljuk, de ezt már én mind leírtam, és nem is egyszer.

Összegyűjtöttem már 100+ indokot, hogy miért ne vegyek én ebben részt, nem tudnék a tükörbe nézni...

This Post:
00
225657.84 in reply to 225657.83
Date: 8/27/2012 6:50:42 PM
Overall Posts Rated:
9797
Én akkor nem tudnék tükörbe nézni, ha szándékosan hátráltatnám pl aválogatottat. Mert a válogatott érdeke mindenek felett áll. De persze nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy.

From: kaygee

This Post:
00
225657.85 in reply to 225657.84
Date: 8/27/2012 7:08:47 PM
Overall Posts Rated:
173173
Én akkor nem tudnék tükörbe nézni, ha szándékosan hátráltatnám pl aválogatottat. Mert a válogatott érdeke mindenek felett áll. De persze nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy.

Én beletettem 8 szezont a válogatottba, és voltam hátráltatva... Átverve is...

This Post:
00
225657.86 in reply to 225657.85
Date: 8/27/2012 7:10:27 PM
Overall Posts Rated:
9797
Igen, de ahogy fentebb is írták megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel

This Post:
00
225657.87 in reply to 225657.75
Date: 8/27/2012 7:10:45 PM
Overall Posts Rated:
350350
Magyarország, így szeretlek..........

This Post:
33
225657.88 in reply to 225657.84
Date: 8/27/2012 7:12:41 PM
Overall Posts Rated:
6060
Végigolvastam, de nagy kár volt. Szánalmas ez a vita. A magyar politikai élet leképeződése kicsiben. Együttműködés hiánya, nacionalista felhangok, stb. A mostani hozzászólások alapján lesújtó véleményem kezd kialakulni olyan emberekről, akikre eddig tisztelettel gondoltam. Tényleg megéri egymást köpdösni? A saját jó híreteket eltékozolni? Nézzetek tükörbe, srácok! De legalább egy kicsit hátralépve olvassátok már el, hogy miket írkáltatok össze!

Hajrá magyarok!?!

From: Chosen

This Post:
00
225657.89 in reply to 225657.58
Date: 8/28/2012 12:13:15 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Én magyar vagyok és itt is élek, ha nem itt élnék, nem lennék az. Mindenkinek meg van adva a lehetőség. Ennyire egyszerű. Ha meg ezt törlik, akkor gratula.

Ez nagyon elegáns volt... Végülis csak pár millió emberbe rúgtál bele és köptél szembe. Úgyhogy a gratuláció neked jár.
Lehet bírálni szakmai, vagy emberi alapon a megválasztott kapitányt, de állampolgárság, vagy nemzetiség alapján NEM! Szóval a hasonló kikívánkozó megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának!
És nagyon remélem tényleg aludt rá mindenki egyet...

This Post:
22
225657.90 in reply to 225657.89
Date: 8/28/2012 12:47:55 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Úgy olvastam végig a dolgot, hogy a nem ide való részeket (magyarság stb) kihagytam, mert azok nem idevalók.

Pörkölt: Most, hogy már megnyerted a választást, amiért hosszú szezonok óta kaparsz a politika gusztustalan módszereit is bevetve, benne vagy az áhított székben, már csak kapaszkodnod kell bele, igazán megérdemelne a közösség annyit, hogy válaszolj arra a kérdésre, ami többször elhangzott, ami miatt el is tűntél napokra, hogy nehogy válaszolnod kelljen, és most újra megemlítettek páran. Ha véletlen tanáscstalanul ülnél a képernyő előtt, hogy mire gondolok, akkor a Fazekas féle témára.
Jah és elég vicces, hogy semmi szakmai témában nem válaszolsz, ha van 20 hozzászólás egyedül arra reagálsz, amiket első soromban kizártam.

kaygee: annak ellenére tudlak maximálisan megérteni és támogatni a továbbiakban is, hogy annak is valahol igaza van, aki azt mondja, hogy azzal, hogy nem osztasz meg minden infót hátráltatod a válogatottad. DE! Végig új rendszerről beszélt, ahhoz úgysem a régi kell, meg amúgy is olyan hosszú a stáblista, hogy minden válogatott játékosra jut egy segítő

Advertisement