BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Σεζόν 22

Σεζόν 22

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
230906.80 in reply to 230906.78
Date: 1/1/2013 3:48:45 PM
Overall Posts Rated:
162162
Σαφώς με εχει βοηθησει και η τύχη φίλε Τσόχα, 2 ομαδες εχουν ξεχάσει να κατεβάσουν ομάδα μέχρι στιγμής... :Ρ
Κατα τα αλλα παίζω χωρις αγχος μιας και δεν κυνηγάω τίποτα οπότε παίρνω αρκετα ρισκα που μου βγαινουν μεχρι στιγμής.. Το καλο ειναι οτι εχω αρχισει ηδη να κερδιζω τον σεβασμό στην κατηγορία μου..

Μην ξεχνας οτι περυσι αντιμετωπισα 5 δυνατες εδω και ημουν σφιγμένος λογω οτι κανεις δεν μπορουσε να κερδισει τον Στέλιο που με ακολουθούσε... Για να καταλάβεις στον 2ο τελικό το ντεσαβανταζ που ειχα χοντρικά (εδρα-ενθουσιασμός) ηταν -18 πόντους! Φυσικα ευθυνεται και ο Τζεημς που ειχε υποδειγματικη στρατηγική απέναντι στην μετρια-φοβικη δικη μου...

Το εχω ξαναπεί πάντως οτι ειναι πιο δυσκολο να ανέβεις παρά να κρατηθείς...

Υ.γ. Τωρα που αρχισες να αντιλαμβάνεσαι την αξια του γηπέδου πιστέυω οτι σύντομα θα αρχισεις να κυριαρχείς και πάλι στην κατηγορία...

Υ.γ.1) Το κύπελο θα καθορίσει σε μεγαλο βαθμο το ρεκόρ μου φέτος...

This Post:
11
230906.81 in reply to 230906.80
Date: 1/3/2013 8:52:22 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Το καλο ειναι οτι εχω αρχισει ηδη να κερδιζω τον σεβασμό στην κατηγορία μου..

το σεβασμο δεν τον κερδιζεις μονο με τις νικες ουτε το χανεις μονο με τις ηττες ...ειναι ο συνολικη παρουσια σου στο παιχνιδι και στην κατηγορια. ουτε σημαινει οτι οι τελευταιοι του ομιλου σου δεν αξισουν τον σεβασμο !!!

getho δεν χρειαζεται να απαντησεις στο παραπανω εχουμε καταλαβει ολοι τι θελεις να πεις ...

ενα θελω να τονισω το ειχα κανει και παλιοτερα και μαλιστα στο δημοσιο φορουμ ...ειχα τονισει την αξια των οικονομικων ακομα και σε αυτο το παιχνιδι προσομοιωσεις !!!

οταν εχεις λεφτα μπορεις να αντιδρασεις σε οποιαδηποτε συνθηκη και οτι σου βγει στην πορεια να αντιδρασεις με τροπο αποτελεσματικο !!!!

συντομα θα ξεχωρισει η ηρα απο το σιταρι !!!!

This Post:
00
230906.82 in reply to 230906.71
Date: 1/6/2013 2:27:06 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Μεγαλη επιστροφη του Gaspare Barbagalli σε γνωρημα λημερια

This Post:
00
230906.83 in reply to 230906.5
Date: 1/8/2013 2:18:41 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Χρόνια Πολλά Δημήτρη και Καλή Χρονιά!

BOMBAY MIXX εν. fay_stelaios 86 - 93 ((52736119))

από τα συναρπαστικότερα ματς που έχω παίξει ποτέ μου!!!!

γενικά σε έχω σε μεγάλη υπόληψη σαν μάνατζερ. καλές άμυνες, ποικιλία στην επίθεση που σε κάνει απρόβλεπτο πολύ, και προσεγμένες καταστάσεις πάντα. για άνοδο πάω κι εγώ φέτος, θα μου κοστίσει αν δεν τα καταφέρω, αλλά από την άλλη θα χαρώ να σε δω στην Α2 γιατί μου αρέσεις σαν μάνατζερ πολύ. μπορεί να νίκησα σήμερα, αλλά ήθελα να σε συγχαρώ.

This Post:
00
230906.84 in reply to 230906.83
Date: 1/8/2013 3:26:03 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Οντως πολυ καλο παιχνιδι..καλη συνεχεια και στους δυο

This Post:
00
230906.85 in reply to 230906.83
Date: 1/10/2013 7:44:19 AM
BOMBAY MIXX
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Κατ΄αρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση.Με δυο μωρά στο σπίτι δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε και την διάθεση να γράφω στο forum.
Όντως πολύ καλό το παιχνίδι, δεν ήθελα όμως να πάει στην παράταση λόγω χρόνων συμμετοχής των παιχτών.
Ευχαριστώ Στέλιο για τα καλά σου λόγια.Εννοείται πως ανταποδίδω, όχι λόγω ευγένειας αλλά γιατί έχεις δείξει από πέρυσι σημαντική βελτίωση σαν μάνατζερ.
Υ.Γ Θεωρώ ότι 5 ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, όλες με ίσες πιθανότητες. Εσύ, ο tiptoners , o ktp , o volos και εγώ.Και το λέω αυτό γιατί ένα μικρό παραστράτημα, ένα μικρό λάθος στη στρατηγική ενός αγώνα, η μη καλή απόδοση κάποιων παιχτών στα play off κτλ μπορούν να σου καταστρέψουν όλη τη χρονιά και από φαβορί να μείνεις τελικά και να παρακολουθείς τους τελικούς με ομάδες που δε θα περίμενες ποτέ ότι θα έφταναν εκεί.Παίζω από τη σεζόν 3 το παιχνίδι και έχουν δει πολλά τα μάτια μου.
Αυτά.....

This Post:
00
230906.86 in reply to 230906.85
Date: 1/10/2013 7:49:03 AM
BOMBAY MIXX
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Για να μη παρεξηγηθώ πρέπει να προσθέσω στους διεκδικητές της ανόδου τον savoura και την pella.(από κεκτημένη ταχύτητα δε τους ανέφερα και ζητάω συγνώμη).Τρομερά δυσκολοκατάβλητες ομάδες, έχουν κάνει κάποια τρομερά παιχνίδια φέτος, και προβλέπω ότι θα κάνουν και κάποιες κηδείες ακόμα.Μπράβο και στους δυο σας.
Υ.Γ Άρα Στέλιο οι υποψήφιες ομάδες γίνονται 7!!!!!!

This Post:
00
230906.87 in reply to 230906.86
Date: 1/10/2013 8:04:16 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Συμφωνω απολυτα μ αυτα που λες...θελω ομως να δωσω ενα μικρο προβαδισμα σε σενα και στον στελιο καθως θεωρω οτι ειστε οι δυο πιο ετοιμες ομαδες για την ανοδο

Last edited by Meteoritis at 1/10/2013 8:04:36 AM

This Post:
00
230906.88 in reply to 230906.1
Date: 1/11/2013 7:57:05 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Παιδια πολυ νεκρα στο φορουμ

This Post:
00
230906.89 in reply to 230906.85
Date: 1/11/2013 12:12:29 PM
Overall Posts Rated:
10001000
σειρά μου να απαντήσω καθυστερημένα!

χαχαχα

το πρωτάθλημά μας έχει πολύ δρόμο ακόμα. δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε στο ελάχιστο το ποιος θα έχει έδρα στα πλέι-οφ και ποιος όχι. και όπως πάει η δουλειά, τις τελευταίες αγωνιστικές θα προκύψουν διλλήματα μεταξύ ενθουσιασμού και έδρας. δίνω βαρύτητα στην έδρα γιατί σου κάνει πολύ ευκολότερη τη ζωή αναμφίβολα. έπειτα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αγορές θα γίνουν προς το τέλος και συνήθως όλες και κάποιες γίνονται.

στο σήμερα τώρα, ένα μπράβο στον όμιλό μας που στις καλύτερες 64 ομαδες του κυπέλλου έχουμε 5 !!!

βέβαια τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα πολύ.

εσύ με τον Αλέξανδρο από την Α1, πρωταθλητή Ελλάδος για πολλές χρονιές σερί και μάλιστα εκτός έδρας.
εγώ επίσης εκτός έδρας με ομάδα Α2.
ο Ρετρό παίζει με τον εμπειρότατο Βαγγέλη Κρεπαλεών μόνιμο μέλος των τιμ των εθνικών ομάδων τις τελευταίες σεζόν, που πέρσι έπαιζε Α1.
η Πέλλα επίσης με ομάδα Α2, και μάλιστα από τον ίδιο όμιλο με την ομάδα που παίζω εγώ.
μόνο ο ΚΤΠ είναι φαβορί για πρόκριση στους 32 του κυπέλλου και μάλλον δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος όταν πριν κάνα δυο εβδομάδες είχε κατεβάσει 3 παίκτες απέναντι σε μποτάκι και νίκησε με λάκυ φανς μέσα!

μακάρι να κάνουμε καμιά εκπληξούλα και να περάσουμε μερικοί από εμάς στον επόμενο γύρο.

ο μόνος που δεν τα κατάφερε χθες ήταν ο ΤΙΠ ο οποίος όμως δεν άντεξε 2 ματς σερί με ομαδάρες αντίπαλος στο κύπελλο.

στην αυριανή αγωνιστική τώρα.

Στέλιος - Σαβούρα

δυσκολάκι ματς εκτός έδρας και τηλεοπτικό. πιο άνετη η Σαβούρα που δεν παίζει κύπελλο. ξεχωρίζω τον πρώτο σκόρερ τον Κομουνιάν, ο οποίος σκοράρει ότι σύστημα κι αν επιλέξει ο κόουτς του. πονοκέφαλος αυτός ο παίκτης.

Ελευσίνα - Πέλλα

λογικά περιμένουμε Πέλλα εδώ, αλλά λόγω κυπέλλου, θα κατήσουμε μικρό καλάθι.

Μώλος - Βομβάυ

δεν περιμένω έκπληξη εδώ για 2 λόγους. έχει κύπελλο ο Δημήτρης μεν, αλλά με πολύ δύσκολο αντίπαλο που δεν ξέρω αν αξίζει να κρατήσει παίκτες στον πάγκο. αλλά και να το κάνει, έχει καλό βάθος και σε συνδυασμό με την έδρα, θα πάρει το ροζ φύλλο.

ΤΙΠ - Βόλος

το ματς της ημέρας σίγουρα. καίγονται για νίκη και οι δύο για να παραμείνουν ζεστά στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον όμιλό τους, έχουν καλές ομάδες, και δεν χωράνε προγνωστικά. ματσάρα.

Μπιρίμπα - Χάρντ

ωραίο ματσάκι κι αυτό. θα πάω με την έδρα και τον Χάρντ, αν και έχω σε εκτίμηση τους παίκτες του Μπρίμπα.

Ρετρό - Μετέωρα

ωραία αγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. ο Ρετρό είναι η πιο άτυχη ομάδα μέχρι τώρα κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι μαχητής και επέστρεψε στις νίκες πρόσφατα. ο Βασίλης πάλι ψάχνεται σαν χρήστης ιδιαίτερα. ωραίο ματς. χωρίς προγνωστικά εδώ.

ΚΤΠ -Μπάντ

πολύ σημαντικό ματς για τον ΚΤΠ που αν νικήσει, θα παραμείνει σε τροχιά 1ης θέσης ή έστω καλού πλασαρίσματος. ματς ροντέο το κόβω ετούτο όπου θα νικήσει μάλλον ο πιο τυχερός.

From: ktlp
This Post:
00
230906.90 in reply to 230906.89
Date: 1/11/2013 1:17:40 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Βλεπω πως και στους 2 υποομιλους υπαρχουν 2 group δυναμικοτητας οι ομαδες στις θεσεις 1-4 και αυτες 5-8 αυτο ειναι κατι που σημειωνω μεχρι τωρα.Καλη συνεχεια σε ολους !

Advertisement