BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off topic1

Off topic1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Maxson

This Post:
00
236120.80 in reply to 236120.79
Date: 12/2/2014 3:32:05 AM
Overall Posts Rated:
7979
Forum opravdu vůbec nečtu, na toto reaguji jen díky odkazu přes BBmail. Ano, na tu generaci veteránů jsem docela také hrdý, ale diskuze byla o tréninku...

Myslím, že z těch výzkumů jde hlavně dobře poznat vliv levelu trenéra při tréninku pro U21, ale nemám to v publikovatelné verzi, možná na tom zkusím zapracovat, upravit to a zveřejnit.

Jo jasně naprostý souhlas, jen jsem tím chtěl ukázat, že se při takovém stylu tréninku nedá vytrénovat pro NT a U21 nepřeberné množství hráčů. Jde to vidět i u wamby, který potrénoval pár kluků, ale velmi úspěšně! Je to jeden s manažerů, před kterým smekám klobouk a moc si ho vážím a synek to moc dobře ví... ;-)

From: vajns
This Post:
11
236120.81 in reply to 236120.80
Date: 12/30/2014 4:25:36 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Zdarec, jak to vypadá s tímhle manažerem? Četl jsem někde v diskuzi, že tady taky postupně ubývá manažerů... Jsem tu nováček, tak se teprve rozkoukávám :) Hrál jsem jinej basketbalovej manažer (basketsim), tam jsem byl kotel let (7) a byl jsem s ním moc spokojenej, ale asi bohužel skončí... takže chci zkusit něco nového

Základem dobrýho manažera je pro mě aktivní pokec na fóru, bez toho si ani nedovedu představit, že bych si hru opravdu užil. Z toho jinýho manažera jsem byl zvyklej na trénink mladíků, dělal jsem tam i repre kouče U19, takže práce s mladíkama mě baví a až si to tu víc osahám, rád se zapojím do tréninku nějakých našich nadějí :)

From: rwystyrk

This Post:
11
236120.82 in reply to 236120.81
Date: 1/1/2015 4:18:59 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12441244
Second Team:
Jirkov
Tak jenom dobře, když se tady objevil další nadšený manažer. Spolehlivé posily třeba i ve skautingu U21 jsou vždy vítány.

Momentálně u nás je ten pokles už spíše pozvolný. Ale v dobách největšího boomu jsme byli v Česku zhruba na troj až čtyřnásobku současného počtu manažerů.

Co se týče konce Buzzerbeateru, tak těžko říct, my jsme mu konec předpovídali už dávno, ale překvapivě se drží. A v poslední době jsou i do hry implementovány průběžně nějaké novinky. Hodně to závisí hlavně asi na BB-marinovi, ale těžko odhadovat, jak si celá hra stojí finančně. Takže momentálně konec hry asi není aktuální, otázkou je, jak to bude vypadat třeba za 5 sezon.

This Post:
11
236120.83 in reply to 236120.82
Date: 1/1/2015 9:36:04 AM
Overall Posts Rated:
913913
Taky se přidávám k rwystyrkovi. Českých týmů není moc, ale je tady už zavedená komunita, která se aktivně podílí na spolupráci s NT a živí všemožná fora, takže o komunikaci strach mít nemusíš. Principy ti rychle osvojí návod, forum a skauti pro U21, pokud projevíš zájem nějakého mladíka hned trénovat.

Já jsem na BB z českých týmů nejdéle a stále mě baví. Některé novinky opravdu ulehčují práci resp. šetří čas, a proto jsem schopen BB stále nějak hrát na určité úrovni - plánuju v brzké době návrat mezi elitu (i když se tam spíš dívat;). Nejsem zastáncem novinek, které sice umožnuji větší variabilitu, ale zase komplikuji hru - i když to asi jinak nejde. Pro mě je ale důležité, že BB jde hrát i bez využití všech těchto možností.

Asi bys ke komunikaci měl vyhledávat tyto generální fora a možná fora některých druhých lig - po zkušenosti a pár sezonach ve 3. vím, že tam forum spíš nežije.

Tak se zapoj a bude super, když přibude další do party.

This Post:
00
236120.84 in reply to 236120.83
Date: 1/1/2015 6:02:32 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Pomalu krůček po krůčku tomu přicházím na kloub, ale zabere to víc času. Třeba největším oříškem je pro mě trénink, z jiných manažerů jsem byl zvyklej na týmovej trénink a tady může trénovat jenom omezený počet hráčů... Chápu, že jednopostový trénink je nejlepší z hlediska efektivity tréninku, ale tak nějak si říkám, že ekonomicky se to nemůže vyplatit.

Já jsem takovej strýček skrblík, takže vždycky koukám v první řadě na prachy :D Potenciál taky pomalu začínám chápat a co se týče trénování jenom primárních skillů, tak to funguje teda podobně jako hattrick, že těm hráčům potom brutálně roste plat, že už se to nevyplatí a je lepší trénovat sekundárky?

This Post:
00
236120.85 in reply to 236120.84
Date: 1/1/2015 6:12:53 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12441244
Second Team:
Jirkov
Tak když zmiňuješ hattrick, tak ten zrovna taky trénoval jen omezenou skupinu hráčů :-)
Ano, když trénuješ "primárky", přičemž tady není pro jednotlivé posty jen 1 primárka, tak ti plat stoupá geometrickou řadou. Ale oproti hattricku tady mají sekundární/terciální vlastnosti mnohem větší vliv na hru.
Já osobně považuji jiný než jednopostový trénink za neokonomický, protože místo pořádných hráčů vytrénuješ jen kupu nepoužitelných pololam :-) Ale hlavně si myslím, že hráče se hlavně vyplatí trénovat primárně pro sebe a ne na prodej. Ekonomika klubu se dá vybalancovat, aby klub prosperoval.
Nevím, co všechno ses dočetl nebo ne. Pokud budeš mít zájem, tak se na cokoli ptej, ať už tady na foru nebo klidně můžeš i do pošty.

This Post:
00
236120.86 in reply to 236120.85
Date: 1/1/2015 6:34:43 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Vím, že teď trénuju jenom "pro dobrý pocit". Potřeboval bych poradit, jaký hráče koupit, abych na tom vydělal? Mám hroznou chuť někoho koupit, ale vím, že se v přestupech ještě nevyznám :D Jasný asi to bude chtít mladíky 18 let na trénink. Otázka je, zda kupovat hráče s hodně vysokým potenciálem, přijdou mi dost drazí.

Asi bude lepší počkat na draft a podle toho co se urodí, tak se zařídit... Z toho kádru co teď mám, tak jsou trénovatelní tak 2 hráči řekl bych. Zatím prosperuju, protože mám v týmu samé lamy s nízkým platem :) Měl bych se teď zaměřit na trénink hráče co mám, 19 let s potenciálem MVP? Přijde mi jako děsnej jouda, že z něj nic nebude ani při nejlepší vůli :)

Jo a dají se posuzovat schopnosti hráče (kvalita) podle platu? To je tak jediné podle čeho hráče vcelku rozeznám.

Last edited by vajns at 1/1/2015 6:36:43 PM

This Post:
00
236120.87 in reply to 236120.86
Date: 1/1/2015 6:49:55 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12441244
Second Team:
Jirkov
Jen podle platu nepoznáš nic. Díky platové formuli mohou hráči se stejnou pozicí a stejným platem vypadat poměrně hodně rozdílně.
Jen rychlým shlédnutím tvé soupisky, než koupíš něco pořádného, asi bych trénoval nějaké vnější skilly trojici Torné, Ondráček, Hroch. Dle platu ale soudím, že ani jeden nebude nic, co by si měl trénovat dlouhodobě a po draftu bych na tvém místě pořídil 3 hráče 18/19 let, potenciál aspoň 7, nejlépe všichni češi A buď všichni 3 malí (ideálně po 190 cm, ale určitě pod 200 cm) na perimetrové tréninky nebo všichni 3 vysocí (nad 200 cm, čím vyšší, tím lepší) na podkošové tréninky.

This Post:
00
236120.88 in reply to 236120.87
Date: 1/2/2015 3:32:30 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Hele takovej blbej dotaz, v poště se mi ukládá jenom určitej počet zpráv? Nebo jenom po určitou dobu zpětně? Chtěl jsem se podívat na "starší" zprávy a nic. To je trochu nonsens ne?

This Post:
00
236120.89 in reply to 236120.88
Date: 1/2/2015 4:21:12 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12441244
Second Team:
Jirkov
Vidíš 15 posledních (nevymazaných) přijatých a 15 posledních odeslaných. Supporteři 50 a 50. V odeslaných s tím asi neuděláš nic. V přijatých se ke starším dostaneš tak, že se novější vymažeš a ony se tak stanou 15 nejnovějšími nevymazanými zprávami.
Jinak pokud by si měl návrhy na vylepšení hry, tak existuje (samozřejmě v angličtině) Suggestion forum. Taky jsou další fóra jako bug forum a obecný global english, případně global v jiných jazycích a další fora, rozcestník je zde
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/AllFolders.as...

This Post:
11
236120.90 in reply to 236120.89
Date: 1/2/2015 6:02:43 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Těch 15 už jsem si dopočítal. Je mi jasný, že supporteři mají spoustu výhod. No holt na tohle se mi bude hodně těžko zvykat. V tom případě je lepší psát na fóru, kde se vše uchovává. Představa, že bych si tvořil nějaký externí archiv, kam bych si všechnu poštu kopíroval mi přijde úsměvná.

Advertisement