BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým VI

Národní tým VI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
280929.80 in reply to 280929.78
Date: 9/14/2016 3:48:45 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
K čemu by nám bylo, když v ignorovaném ročníku bude jeden špičkový hráč, když by k sobě neměl spoluhráče?
Ono to souvisí s tím, kolik budeme mít těch tréninkových míst. Když jich budeme mít 60, tak to je v 15 ročnících po sobě (18-32 let) v průměru po 4 hráčích, počítám i místa na STA/FT. To by mělo stačit na to, abychom se snažili o silný NT nepřetržitě. Když těch tréninkových míst bude 30, tak to jsou průměrně 2 v ročníku a to už prostě stabilně na silnou NT nestačí.

From: LA-Macros

This Post:
11
280929.81 in reply to 280929.77
Date: 9/14/2016 3:55:03 PM
Overall Posts Rated:
913913
Nejde vidět, že bys to chtěl splnit. Jestli tady vypisuješ své pozice u NT, které jsi dělal naprosto dobrovolně, tak jsi věděl, v jakém stavu NT je - tzn., že nemůžeš za sezonu být překvapený a říkat, že nevidíš perspektivu. Proč navíc někdo něco musí dělat stejně jak ty, aby se mohl vyjádřit k tvé řeči - já jsem ji pochopil stejně. Úspěchy ne hned, postupně něco budovat...

Hned na začátku, jak vznikal náš konflikt, jsem ti psal, že si asi myslíš, že jsi zvolen, tak všichni tě slepě budou následovat - ted to vypadá stejně. Asi jsi na tohle zvyklý, ale dle mě to tak nikde nefunguje, ani v manažeru na netu.

Obě slova zábavný a zmatený jsi vzal z jiného pohledu, než byly myšleny...

Všichni jsou ti u zadele, je fakt s podivem, že jsi chtěl být leadrem komunity NT;)

From: Youngovo

This Post:
00
280929.82 in reply to 280929.77
Date: 9/14/2016 4:04:14 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Také jsem dělal mnoho sezón nazpátek skauta pro U21. Takže teď už mám právo se vyjádřit? Nebo musím ještě dělat 2 sezóny skauta NT a jedno volební období být trenérem NT, abych mohl něco namítat?

From: vajns

This Post:
00
280929.83 in reply to 280929.81
Date: 9/14/2016 4:09:19 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Jde jenom o to, že mezi mojí řečí a mým nynějším postojem není žádný rozpor. Tady je zakopaný pes :) A tohle je zásadní bod proč si nerozumíme. Pokud by se rozvinula debata k mojí volební řeči, mohl jsem více vysvětlit, tak aby to pochopil každý, jaké jsou moje cíle s NT. I když jsem to uvedl ve volební řeči.

Proč bych měl pokračovat, když jsem přesvědčený, že můj hlavní bod by se mi nepovedlo naplnit? Nemyslel jsem si, že mě všichni budou následovat. Chtěl jsem se pokusit NT posunout na další úroveň. Nevidím ani rozpor v tom, že jsem na to přišel hned po 1 sezóně ve vedení NT.

Kdyby dělal pár sezón aspoň skauta, zjistil by jak věci fungují a mohl by sundat růžové brýle a pak bychom se pobavili reálně kdo má o čem kecy.

Ty jsi zase takový sluníčkář, že ti na všech hrozně moc záleží, tak si kandiduj sám na NT kouče, určitě přispěješ k tomu, aby komunita byla "krásnější" :)

From: Pepan55
This Post:
11
280929.84 in reply to 280929.83
Date: 9/15/2016 12:50:26 PM
Overall Posts Rated:
3939
Zdravím, nechápu proč tu tak řešíte vajnsovo rozhodnutí ukončit své působení u NT? Je to jeho rozhodnutí a tak to prostě berte. Víceméně ihned po jeho zvolení se na jeho bedra snesla celkem velká kritika. Řekl bych, že je jedno, jak tato kritika začala, ať už to bylo tím, že si očividně nesedl s Macrosem nebo jeho přístupem k vedení našeho NT, nebo něčím úplně jiným. Ti co kritizujete jeho odstoupení asi nebudete ti, kteří mu dali svůj hlas oblibenosti trenéra (pokud se mýlím tak mě opravte). Když ho tedy nepodporujete ve vedení, tak byste mohli být rádi, že odstupuje a místo něho přijde někdo, kdo bude vašim představám vyhovovat více. Nebo můžete kandidovat vy sami. Z vlastní zkušenosti vím, že je té práce okolo NT opravdu mnoho a jde pořád o hru. Takže očekáváte, že ten čas, který tomu věnujete vám přinese alespoň nějakou radost. Vajnsovu práci spousta lidí kritizuje, proto se nedivím, že ztratil chuť v tom nadále pokračovat.

This Post:
00
280929.85 in reply to 280929.84
Date: 9/15/2016 2:40:25 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Já s ním nemám problém. Nemám problém mu poděkovat za odvedenou práci k NT nebo uznat svou chybu s tím, že vajns měl pravdu.
Mě spíš zklamalo, že nedodržel svůj cíl, který psal ve své řeči.(jelikož už 2 volební období dělal skauta u U21 a NT, tak věděl jak to je časově náročné a co všechno to obnáší) Ano, za další tři volební období jsme mohli být stále tam, kde jsme a nakonec bychom tu top kvalitu neměli. Ale očekával jsem nějakou dlouhodobou práci. (snad se to dočkáme od někoho jiného, který vydrží u kormidla naší NT delší dobu; klidně ať to je zahraniční ''trenér'', ale měl by mít nějakou vizi a té se držet!) Proto jsem ho upozornil na to, co psal před pár měsíci ve své řeči. A on místo toho, aby mi to nějak vyvrátil a já bych mu dal klidně za pravdu, tak tam něco začne žvatlat úplně z cesty. (budeme hodnotit po 1 sezóně mojí řeč)

This Post:
00
280929.86 in reply to 280929.85
Date: 9/15/2016 2:46:10 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Osobně si moc neumím představit, že to mohlo se zahraničním trenérem fungovat, že by to byl člověk, který by nás stmelil, abychom táhli za jeden provaz ve větším počtu než doposud.

From: vajns

This Post:
00
280929.87 in reply to 280929.85
Date: 9/15/2016 2:49:07 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Argumenty jsem ti nabídnul, akorát ty jsi je nechtěl slyšet a pořád sis jel tu svojí aneb kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde... Takže jestli někdo žvatlá jsi to ty. Až toho pro NT uděláš stejně jako já, tak se pobavíme o tom kdo je žvatlal :)

Sám jsi napsal, že se teď tuhle sezónu budu ve vedení NT už jenom trápit (což si nemyslím). Ale tvojí logikou bych se měl protrápit dalšími 6 sezónami, abych zjistil, že to vážně nepůjde. Opravdu gratuluji k těmhle myšlenkovým pochodům.

This Post:
00
280929.88 in reply to 280929.86
Date: 9/15/2016 2:50:28 PM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Proč by to nemohlo fungovat? Ano, je tady možná jazyková bariéra, ale i přesto to může fungovat. Rád bych koupil nějakého Čecha a trénoval ho. Ale trenér na 4 lvl a nemám 4M (já nemám vlastně ani 0,5M :-)), abych mohl koupit nějakého Čecha, kde jsou ty ceny nadsazené než v zahraničí (alespoň mi to tak přijde) a trenéra.

Last edited by Youngovo at 9/15/2016 2:50:44 PM

This Post:
00
280929.89 in reply to 280929.88
Date: 9/15/2016 2:57:20 PM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Prostě tomu nevěřím, ale rád se budu mýlit. Kdyby měl někdo pořádnou koncepci, proč by nekandidoval ve své zemi a šel k nám?
Ceny pořádných talentů jsou vysoké všude. Kdo chce, si najde mezi těmi, co jsou na trhu za nižší vyvolávačku, ale to pořád nezaručuje nižší konečnou cenu. Někteří jdou za vyšší vyvolávačku, protože se je snažíme co nejdříve dostat do kvalitního tréninkového procesu. Hraješ teď krátce, tak logicky si zázemí a ekonomiku musíš teprve připravit, aby si mohl ty vysokopotenciálové kvalitní talenty dlouhodobě trénovat, musíš být trpělivý. Za 500 tis. fakt nekoupíš cokoli, co by mělo rozumnou šanci na NT.

Last edited by rwystyrk at 9/15/2016 2:58:33 PM

From: LA-Macros

This Post:
11
280929.90 in reply to 280929.83
Date: 9/15/2016 2:58:50 PM
Overall Posts Rated:
913913
Neblbni, ten poslední odstavec je strašná debilita;) Myslím, že mám o dost radikálnější postoj...;)

Advertisement