Mam świadomość że nawet wykonanie planu w 100% nie da gwarancji powołania to oczywiste
O to mi tylko chodziło, bo wcześniej przebijała się mniejsza oczywistość z wypowiedzi ;)
1) Na treningu SG dla jednej pozycji się nie znam jakoś szczególnie...Myślę jednak, że są tu tacy i trochę inaczej to widzą...Mi się to jawi raczej jako
minimum 9tygodni (no chyba że ma żałosny (wysoki) ten zasięg) na dojście do 2x przeciętnego, czyli poziomu z którego dobrze by było aby w ogóle startował...(widziałem edytę i płynne przejście z 6 na 7-8 z niezmienionym "Także nie tak długo" ;P)
2) Plan...mhm...groźnie brzmi po prostu :) Roczniki są naprawdę różne, na naprawdę różnych właścicieli można trafić, świadomość graczy jednak rośnie...Dajmy na to, że dostaniesz ten plan (bo pewnie dostaniesz :)), jednak będzie ktoś gdzieś w polskim BB, kto po prostu wystartuje z dużo lepszym skillowo grajkiem i będzie miał więcej szczęścia do podpoziomów/kontuzji/innych zbiegów okoliczności...Będziesz rozliczał kogoś, kto dał Ci ten plan i krzyczał, że on był nieoptymalny i ten ktoś się nie zna? ;)