który schemat ustawiłeś ? napisz dokładnie bo napisałeś "Wg listy" a tam w dwóch przypadkach jest ten zwrot . Który schemat dałeś ? Dokładnie wg listy czy Wg listy do 4 kwarty ? Bo niestety ale to są dwa różne schematy .
Ja jestem jak Wojciechowski, nigdy nie zostawiam wolnej ręki trenerowi :)) Zawsze wg listy mają grać.
I trening i doświadczenie zależą od minut spędzonych na boisku. O ile doświadczenie jest oczywiste, o tyle trening jest dla mnie kompletnie nie na miejscu. Zawodnik trenuje cały tydzień, a to czy zaliczy trening czy nie uzależnione jest od czasu spędzonego na boisku. No ale nie będę się kopał z koniem :) Tak jest i to trzeba zaakceptować. Szkoda tylko treningu.
Nie dość, że Twoi 2 zawodnicy zaliczyli 48 i 47 minut na trenowanych pozycjach, to jeszcze wygrałeś mecz na wyjeździe, grając niższym nastawieniem. Super sprawa. Podejdź do sytuacji bardziej optymistycznie :)
@BigZ ja zawsze podchodzę do sytuacji optymistycznie :)) W tym sezonie na awans nie liczę i nastawiłem się na trening moich grajków. Bardziej mi na tym zależy. Niestety w kilku meczach sytuacja wyglądała tak jak ostatnio i to mnie troszkę wkurza, że mimo ustaleń nagle ni z gruchy ni z pietruchy takie kwiatki. Rozumiem faule, kontuzje, ale ni jak nie potrafię zrozumieć ściągnięcie kolesia na minutę w meczu, gdzie ma grać cały mecz.
Last edited by Vrooclaav_VIP_OLA! at 7/3/2011 5:31:04 AM