Evo da se javim malo nabrzaka i dam svoje neskromno misljenje o novonastaloj situaciji oko repke.
Vidim da je starosta dobija na izborima... cestitke prije svega... a ono sta sam tija reci je da sam nadasve razocaran tko je preuzeja ulogu vrhovnog vodje nase reprezentacije.
Ovako nesto letimicno sta sam uspija pratiti vidim da su svi dali podrsku novom izborniku... ja mu mogu zazeliti srecu i dobre rezultate ali podrsku nemogu dati... to vam je kao da sad idem davati podrsku crvu koji mi se zavuka u jabuku... nije da ja iman nesto protiv crviju, bestija ki svaka druga, al opet tesko mi ih je prozvakati... i sve to pet da je samo jedan crv u jabuci, ali kad se uvali jedan navale i drugi i uskoro jabuka postane trula ;)
sve u svemu jako zajebanu skupinu smo izvukli koliko sam vidija, i biti ce jako tesko izboriti europsko... tako da puno srece i samo pametno ;)
Evo i onda se pitate zašto su ljudi protiv vašeg "klana" , upravo zbog ovakvih ajmo reći podcjenjivačkih i debilnih komentara.
Nebitno da li će novi izbornik napraviti dobar rezultat ili neće , ali ne podržavati bilo koga prije nego što je uopće krenuo sa poslom je nerazumljivo normalnoj osobi i na razini retardacije (bez uvrede onima koji to jesu).
Kad ste "vi" nametali ljude onda je to bio pravi izbor , iako nitko od njih (bar od kad ja igram Buzzer) nije napravio ništa značajnije, a neki su i dosta grešaka radili što je čak bilo vidljivo i neiskusnim menadžerima.
Sve koje poznajem na Buzzeru te ja osobno, smo uvijek nakon izbora i pobjede određenog menadžera govorili "a vidjet ćemo možda čovjek bude radio dobar posao" , što se baš i nije događalo.
A "vi" niste u stanju ni to napraviti , što se vidi i iz postotka podrške izborniku.
Šta reći nakon svega ovoga , mislim da ni ne treba puno, pametnom dosta...
Nakon ovog gore posta, ne očekujte da će ikada više neko iz vašeg "klana" postati bilo koji izbornik, mislim stvarno ovo je previše...
Lijep pozdrav