Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο (έχουν δεί και μένα τα μάτια μου διάφορα περίεργα από την μήχανη του παιχνιδιού...) και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αν επέλεξες "Άσε τον προπονητή να διαλέξει" και έβαλες βασικό PF τον Βαζάκα (με μισθό 2.000 - μπορώ να κρίνω μόνο από αυτό το δεδομένο) και μπακαπ τον Ρόζγκα (των 14.000), έχει μια λογική η επιλογή του προπόνητη να παίξει περισσότερο το μπακαπ... Εγώ θα έβαζα τον Ροζγκα ρεζέρβα, "ο προπονητής επιλέγει από την λίστα βάθους" και στρατηγική φάουλ άστους να παίξουν, για να πάρει κάνα 12λεπτο ο καλός ψηλός...Είμαι σίγουρος ότι δεν γράφω κάτι που ήδη δεν το ξέρετε, όπως και να έχει είναι περίεργο ο μπακαπ να παίζει 48 λεπτά... Στο λεπτό προς λεπτό πάντως λέει πως βασικός ξεκίνησε ο Ρόζγκα, αλλά και πάλι είναι περίεργο να παίζει όλο τον αγώνα όταν έχει εκτοξευθεί η διαφορά στο σκόρ...
Για να...αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα, θα σας δώσω πάσα για τα παιχνίδια του Σαββάτου! Ανακάλυψα λοιπόν ότι με τον προσεχή μου αντίπαλο, την Καλλιθέα είχαμε συναντηθεί στο παρελθόν! Την σεζόν 9 στο κύπελλο, και μάλιστα με είχε αποκλείσει μέσα στην έδρα μου, επικίνδυνος αντίπαλος! Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά...Καταρχήν,ο μόνος που έχει απομείνει από το ρόστερ μου είναι ο βομβιστής ο Κουφοντίνας, που τότε σαν αμούστακο παιδαρέλι ήταν ο τρίτος PG! Επιπλέον, για όσους δεν γνωρίζουν, την μακρινή σεζόν 9 ήταν διαφορετική η λογική του παιχνιδιού, τότε επιτρεπόταν σε 2 παίκτες να φέρουν τους δίδυμους και συνονόματους αδερφούς να παίξουν!!!! Δεν κάνω πλάκα!
(15035852) :-p
Ω - Ωιμέ, ωιμέ, τι θα πάθουν οι κόκκινοι από τους μπλέ! :-)))) (και ομοιοκαταληξία, τι αστέρι είμαι εγώ!)
Last edited by fireblaze at 10/14/2010 8:17:35 PM