BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > season 19

season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208447.81 in reply to 208447.80
Date: 3/3/2012 1:15:21 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Μια ακόμα τσάμπα ήττα. Απορώ πώς χάσαμε αυτό παιχνίδι. Οι παίκτες μου με 15 και 17 σούτ με άλμα είχαν 0/16 τρίποντα. Ο αντίπαλος έπαιζε για ολόκληρη σχεδόν περίοδο με παίκτη 2000 στο σέντερ, ενώ ο βασικός μου σουτέρ έμεινε για πάρα πολλή ώρα έξω. Μαλακία κατάντησε ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι η αντίπαλος έχει καλύτερη ομάδα. Να δούμε τί άλλο θα δούμε πια.

This Post:
44
208447.82 in reply to 208447.1
Date: 3/3/2012 3:17:54 PM
Overall Posts Rated:
7474
Αφου ευχαριστησω τον Χρηστο (Τυφωνα) για τα καλα του λογια και μιας και βγηκαν τα boxscore, παμε να πουμε επιγραμματικα τι ειδαμε σημερα :

-Ειδαμε τις Καμαρες Παρου να κανουν ενα απ τα καλυτερα φετινα τους ματς και να κοντραρουν στα ισια τον Παναθηναικο αλλα ακομα μια φορα εφυγαν με τα χερια αδεια.

-Ειδαμε τον Low Gravity να μην ασχολειται με το ματς με τους Μακεδονες και ετσι οι γηπεδουχοι να κανουν μια ηρεμη προπονηση (για την ακριβεια και τα οικογενειακα διπλα ειναι πιο ανταγωνιστικα).

-Ειδαμε τον Αετο να παιρνει ευκολα τη νικη κοντρα σε ενα Πολυκαστρο που εχει κανει πολυ καλα ματς μεχρι στιγμης.Αυτο αυξανει και τη σημασια της ανετης νικης του Αετου.

-Ειδαμε την Αφροδιτη για αλλο ενα ματς να ειναι κοντα στη νικη αλλα να μην την παιρνει.Αυτο ειναι που προκαλεσε και τον εκνευρισμο του Δημητρη.Η ομαδα του εχει χτυπησει ολα τα ματς στα ισια, εχει αγγιξει σε πολλα απ αυτα τη νικη αλλα την εχει πανηγυρισει μονο 2 φορες.Λογικα ομως αν συνεχισει ετσι θα ερθουν και οι νικες.

-Ειδαμε τον Πανιωνιο να συνδυαζει ουσια και διαχειριση ενθουσιασμο.Οι Threedots για μια ακομα φορα επελεξαν να παιξουν δυνατα με αποτελεσμα οχι μονο να χασουν αλλα να ριξουν και τον ενθουσιασμο στο πατωμα.

-Ειδαμε τον Αρη να παιρνει και ενα σημαντικο ματς.Ο νεος (Akcasu) ειναι ωραιος και ταιριαξε αψογα με τους παλιους (Hala,Braga).Οσο για τους φιλοξενουμενους, ενας Κολλιοπουλος δεν φερνει την ανοιξη.Συγκλονιστικη η προσπαθεια του αρχηγου αλλα δεν ειναι Chuck Noris να νικησει 5 αντιπαλους μονος του.

-Ειδαμε τον Crop να παιρνει την νικη στο πιο ωραιο ματς της βραδιας.Dwarves και Dusting εδωσαν παρασταση.Το πιο δικαιο αποτελεσμα θα ηταν η ισοπαλια αλλα στο μπασκετ ειναι υποχρεωτικο να παρει καποιος το ροζ φυλλο αγωνα.

-Και τελος, ειδαμε τον Αγορ να παιρνει ανετο διπλο στην εδρα της παραπαιουσας Sipiada.

This Post:
00
208447.83 in reply to 208447.82
Date: 3/3/2012 3:31:37 PM
Overall Posts Rated:
3535
+1 file apsogos Kai Pali! Dn evlepa to match alla dn to xw 3anapathei koita3te to skor se kathe periodo Mia me nikouse Mia ton nikousa ton dwarves pou tou a3izoun polla mpravo! An dn eixa edra me to meros mou tha klegame smr xaxa pantws dn perimena tetoia derbara an thelw na mai realistis eutyxws eimastan Kai tuxeroi!! :DDD

This Post:
11
208447.84 in reply to 208447.83
Date: 3/3/2012 3:38:01 PM
Overall Posts Rated:
7474
Παιζει μονο εγω να βλεπα το ματς σας :P
Φοβερο ματς και ειναι απ αυτα που παρακαλας να γινονται κι ας χασεις.
Εγω περιμενα παντως να ναι ντερμπι γιατι ειναι πολυ ανεβασμενοι οι Dwarves φετος και κατ εμε και υποψηφιοι για ανοδο εστω και σαν αουτσαιντερ.

Last edited by zeliko-13- at 3/3/2012 3:38:31 PM

This Post:
00
208447.85 in reply to 208447.81
Date: 3/3/2012 3:58:41 PM
Overall Posts Rated:
7474
Μια ακόμα τσάμπα ήττα. Απορώ πώς χάσαμε αυτό παιχνίδι. Οι παίκτες μου με 15 και 17 σούτ με άλμα είχαν 0/16 τρίποντα. Ο αντίπαλος έπαιζε για ολόκληρη σχεδόν περίοδο με παίκτη 2000 στο σέντερ, ενώ ο βασικός μου σουτέρ έμεινε για πάρα πολλή ώρα έξω. Μαλακία κατάντησε ειλικρινά. Δεν νομίζω ότι η αντίπαλος έχει καλύτερη ομάδα. Να δούμε τί άλλο θα δούμε πια.

Υπαρχει εξηγηση.Οσον αφορα τα τριποντα, στο Κοιτα Μεσα που παιζεις μην περιμενεις ευστοχια.Στο Κοιτα Μεσα ολοι οι περιφερειακοι που κουβαλανε τη μπαλα εχουν στο μυαλο τους το πως θα περασουν τη μπαλα μεσα κοντα στη ρακετα.Οποτε συνηθως τα περισσοτερα τριποντα που θα βαρεσουν θα ειναι βεβιασμενα ως αποτελεσμα πιεσης του αντιπαλου ή ληξης του χρονου κτλ Κοινως θα εχουν αποτυχει να περασουν τη μπαλα μεσα και θα την πεταξουν απλα για να μην τους μεινει στα χερια.

This Post:
00
208447.86 in reply to 208447.85
Date: 3/3/2012 4:33:39 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Το γεγονός ότι είχα όλη την περίοδο πολύ καλύτερους ψηλούς, δεν λέει κάτι; Κοίτα μέσα έπαιζα. Έπαιζε με 38χρονών ψηλό των 2200 μισθό. Πραγματικά εκνευρίστηκα σήμερα. Έχω αγανακτήσει να βλέπω μετριότατους παίκτες να γίνονται Τζόρνταν, ενώ οι δικοί μου να χτίζουν φούρνους. Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!

Υ.Γ. Και όχι δεν υπάρχει ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

This Post:
00
208447.87 in reply to 208447.86
Date: 3/3/2012 5:56:12 PM
Overall Posts Rated:
272272
Δημητρη μην κανεις το λαθος να κατηγορεις το παιχνιδι και την μηχανη παιχνιδιου. Ναι να νευριαζεις, να τσατιζεσαι και να απογοητευεσαι(προσωρινα). Ολα αυτα ειναι λογικα. Αλλα βρες τι πρεπει να αλλαξεις, τι πηγε στραβα.

Το οτι ειχες οπως λες καλυτερους ψηλους, δεν σημαινει πολλα απο την στιγμη που η μπαλα δεν περνουσε στη ρακετα. Προσωπικα νομιζω οτι κοιτα μεσα με 12 ασιστ και 15 αστοχα τριποντα καταληγει σε ηττα. Σημαινει οτι δεν δουλεψε καλα το συστημα για καποιον λογο.
Επισης λες και ξαναλες οτι ο Κλαουντιο επαιζε για 25 λεπτα απο οτι βλεπω με Σεντερ των 2Κ μισθο. Εδω ομως βλεπω οτι κι εσυ επαιζες για 24 λεπτα με Σεντερ των 4Κ μισθο. Οποτε το ιδιο πραγμα ειναι....
Ακομη επαιξες 48 λεπτα με PG με μισθο 13Κ. Φανταζομαι οτι δεν εχει και την καλυτερη πασα. Ταυτοχρονα ειχε να αντιμετωπισει στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα εναν PG των 54Κ σε μαν του μαν. Μηπως τον μπλοκαρε ο αντιπαλος?

Δεν κανω κριτικη φιλε. Απλα θελω να σου δειξω οτι υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος....

This Post:
00
208447.88 in reply to 208447.87
Date: 3/3/2012 6:30:34 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Ο 13 χιλιάδων μισθού πλέι μείκερ είναι ένας παίκτης με Θαυμάσιος σούτ με άλμα & χειρισμό, εκπληκτικός μπάσιμο και δυνατός πάσες. Συνεπώς μάλλον δεν είναι και τόσο κακός όσο πάς να τον παρουσιάσεις. Απλά έχει χαμηλή εμβέλεια. Δεν ζήτησα από αυτόν να βάλει τρίποντα. Η μηχανή εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί σωστά και όλοι το ξέρουμε, αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια, διότι απλά γουστάρουμε να παίζουμε εδώ μέσα. Αλλά εντάξει υπάρχει και ένα όριο. Όταν κάτι το βλέπεις να γίνεται, να ξαναγίνεται και να ξαναγίνεται, δεν τσαντίζεσαι απλά. ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ. Έχει διαφορά. Το παιχνίδι κάνει ότι να 'ναι. Πολλοί διαμαρτύρονται, όχι μόνο εγώ. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις. Όσο γενικά για τους κοντούς μου κανείς δεν είχε σούτ κάτω από θαυμάσιος, οπότε είναι γελοίο να μην βάζουν ένα τρίποντο. Ο άλλος είχε 17 και δεν έβαλε με 11 εμβέλεια. Κοροϊδευόμαστε; Πόση άμυνα είχε ο αντίπαλος; Υποθετικά πάνω από 15. Αυτά για να ξέρουμε και τί λέμε, όταν αναφερόμαστε στην άλλη όψη του νομίσματος. Λές "15 αστοχα τριποντα". Το παιχνίδι τα έκανε άστοχα, άρα αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Μπαίνετε στη λογική να μιλάτε για τα ratings Λ.χ. όταν υπάρχουν παίκτες που ενώ είναι άχρηστοι μια μέρα, επειδή πληρώνονται 55000 μισθό έχουν πολύ υψηλό rating. Το βλέπεις λογικό αυτό; Κανονικά αν θα ήταν άχρηστος ένας τέτοιος παίκτης σε ένα παιχνίδι, δεν θα έπρεπε να βαθμολογείται με πλασματικό rating, που έχει άμεση σχέση ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ και όχι με την εν λόγω εμφάνισή του, αλλά με ένα αληθοφανές, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και 1.

This Post:
00
208447.89 in reply to 208447.88
Date: 3/3/2012 6:43:09 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ο 13 χιλιάδων μισθού πλέι μείκερ είναι ένας παίκτης με Θαυμάσιος σούτ με άλμα & χειρισμό, εκπληκτικός μπάσιμο και δυνατός πάσες. Συνεπώς μάλλον δεν είναι και τόσο κακός όσο πάς να τον παρουσιάσεις. Απλά έχει χαμηλή εμβέλεια. Δεν ζήτησα από αυτόν να βάλει τρίποντα.

Στο κοιτα μεσα ομως ρε Δημητρη τον PG τον θες να σου δινει τις πασες. Ουτε να σουταρει, ουτε να χειριζεται καλα την μπαλα. Και με πασα 8 απεναντι σε παιχτη με 54Κ μισθο μην περιμενεις να κανει πολλα....

Η μηχανή εδώ και χρόνια δεν λειτουργεί σωστά και όλοι το ξέρουμε, αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια, διότι απλά γουστάρουμε να παίζουμε εδώ μέσα. Αλλά εντάξει υπάρχει και ένα όριο. Όταν κάτι το βλέπεις να γίνεται, να ξαναγίνεται και να ξαναγίνεται, δεν τσαντίζεσαι απλά. ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ. Έχει διαφορά. Το παιχνίδι κάνει ότι να 'ναι. Πολλοί διαμαρτύρονται, όχι μόνο εγώ. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις.

Ναι το λενε πολλοι και ισως η μηχανη να μην ειναι τελεια. Αλλα σιγουρα οι περισσοτεροι απο οσους το λενε, εχουν αδικο.

Όσο γενικά για τους κοντούς μου κανείς δεν είχε σούτ κάτω από θαυμάσιος, οπότε είναι γελοίο να μην βάζουν ένα τρίποντο. Ο άλλος είχε 17 και δεν έβαλε με 11 εμβέλεια. Κοροϊδευόμαστε; Πόση άμυνα είχε ο αντίπαλος; Υποθετικά πάνω από 15. Αυτά για να ξέρουμε και τί λέμε, όταν αναφερόμαστε στην άλλη όψη του νομίσματος. Λές "15 αστοχα τριποντα". Το παιχνίδι τα έκανε άστοχα, άρα αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Σου υπενθυμιζω οτι επαιζες κοιτα μεσα. Σου εξηγησε πολυ σωστα ο Παρης υπο τι συνθηκες εγιναν τα σουτ των παιχτων σου. 15 τριποντα στο κοιτα μεσα ειναι παρα πολλα και αυτο δειχνει οτι δεν μπορουσες να περασεις την μπαλα μεσα.

Μπαίνετε στη λογική να μιλάτε για τα ratings Λ.χ. όταν υπάρχουν παίκτες που ενώ είναι άχρηστοι μια μέρα, επειδή πληρώνονται 55000 μισθό έχουν πολύ υψηλό rating. Το βλέπεις λογικό αυτό; Κανονικά αν θα ήταν άχρηστος ένας τέτοιος παίκτης σε ένα παιχνίδι, δεν θα έπρεπε να βαθμολογείται με πλασματικό rating, που έχει άμεση σχέση ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ και όχι με την εν λόγω εμφάνισή του, αλλά με ένα αληθοφανές, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και 1.

Στα ratings των παιχτων αλλα και στις ομαδικες αξιολογησεις θα συμφωνησω. Πραγματικα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικες και εχουμε δει καθε αγωνιστικη ομαδες με χειροτερες αξιολογησεις να κερδιζουν ομαδες με καλυτερες. Για αυτο πρεπει να κοιταμε τα λεπτομερη στατιστικα και τα matchups. Εγω τουλαχιστον αυτα κοιταω κι οχι τις αξιολογησεις που δεν μου λενε πολλα. Αλλα αυτο ειναι προβλημα και αναξιοπιστια των αξιολογησεων σαν μετρο συγκρισης και δυναμικης. Δεν ειναι προβλημα της μηχανης, γιατι σχεδον παντα τα στατιστικα της μηχανης βγαζουν δικαιο νικητη.

Υ.Γ. Χαιρομαι που καποιος ειναι ξυπνιος τετοια ωρα και εχει ορεξη για συζητηση! :)

This Post:
00
208447.90 in reply to 208447.89
Date: 3/4/2012 12:39:23 AM
Overall Posts Rated:
7474
Εσυ ειναι λογικο να εχεις ορεξη μετα το σημερινο αποτελεσμα της ομαδας σου ;) Βεβαια εισαι λιγο μακρια αλλα φανταζομαι ολο και καποιο τροπο θα βρισκεις να παρακολουθεις ματς του Αρη.

Για να τελειωσω στο προηγουμενο που ελεγα στο Δημητρη.Και 20 σουτ με αλμα/20 εμβελεια να εχει ο κοντος, ουσιαστικα αχρηστευεται στο Κοιτα Μεσα.Αν πχ εχουμε τους 2 παρακατω παικτες :

παικτης 1
σουτ με αλμα 18 εμβελεια 12
περ αμυνα 12 πασες 8
μπασιμο 9 χειρισμος 8

παικτης 2
σουτ με αλμα 5 εμβελεια 3
περ αμυνα 12 πασες 11
μπασιμο 7 χειρισμος 11

Ο δευτερος ειναι σαφως και πιο χρησιμος.Στο Κοιτα Μεσα παντα.Και δεν παιζει ρολο ο μισθος.Ο δευτερος εχει πολυ μικροτερο μισθο απ τον πρωτο κι ομως θα σου κανει καλυτερα τη δουλεια.Κι οπως σωστα ειπε ο Θανος και ψηλο με 20 εσ σουτ να χεις, αν ο περιφερειακος δεν μπορει να του περασει τη μπαλα,δεν μπορει να την παρει, να περασει 5 παικτες και να την βαλει μονος του :)

Last edited by zeliko-13- at 3/4/2012 12:40:19 AM

This Post:
00
208447.91 in reply to 208447.90
Date: 3/4/2012 7:54:18 AM
Overall Posts Rated:
272272
Εσυ ειναι λογικο να εχεις ορεξη μετα το σημερινο αποτελεσμα της ομαδας σου ;) Βεβαια εισαι λιγο μακρια αλλα φανταζομαι ολο και καποιο τροπο θα βρισκεις να παρακολουθεις ματς του Αρη.

χαχαχα ναι ρε εννοειται!!! Εχουν παρει φωτια τα streamings!!!

Advertisement