Nie napisałem, bo to początki i forum z uwagi na głosy protestu nie jest póki co ogólnie dostępne. Wykorzystuję je od początku jako moje i skautów narzędzie techniczne gromadzenia pewnych danych. Niżej info dlaczego...
Piszesz, że ujawnienie skillów zależałoby od decyzji właściciela - zgoda, ale żeby wejść na forum i zobaczyć cokolwiek wymagane jest założenie konta i moja jego aktywacja. Wyrażając zgodę/aktywując ujawniałbym takiej osobie skille wszystkich znaczących grajków polskich poniżej 21 roku życia. Chyba, że ukryłbym dostęp do wątków z bazami graczy... Wtedy na takim forum właściwie nic ciekawego dla właścicieli graczy by nie zostało. A to o czym napisałeś - czyli aktualizację skillów otrzymuję póki co od świetnie radzących sobie skautów.
Kolejny minus - przeniesienie całego życia związanego z U21 na forum poza grą - chcę tego uniknąć jak najszerzej udzielając się w temacie "U21" tu na forum. Stąd też po wysłuchaniu rozsądnych podpowiedzi decyzja o nie przerzucaniu ruchu na forum zewnętrzne. Celem forum miała być większa integracja środowiska wokół kadry - także U21. Rozsądne głosy po wyborach poradziły, aby najpierw próbować to zrobić w oparciu o forum w grze, rozwój skautingu i kontakt z właścicielami.
A nie pisałem też o tym, bo nikt nie pytał:)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)