Hvala tebi,kao i Ogiju,Ivku,Zvonetu,Marku i Charlotte-u na cestitkama

Drugi put u istoriji mlade reprezentacije smo u finalu Utesnog turnira i neverovatno...protivnik je opet isti,Letonija

Koja je verovatnoca,repriza finala iz sezone 11. I tada su bili domacini oni,pobedili su nas. Na nama je da se nadamo da ce sada biti drugacije.
No,da se osvrnemo na danasnju veliku pobedu. Takticki se sve odigralo kako sam se nadao,oni nama nisu gadjali nista,mi njima pogodili fokus. Nisam stavio nijedno ogranicenje,cak ni na krilu,gde je ogranicenje u 90 % slucajeva. Razlog je bio taj sto su nasa krila u losijoj formi od njihovih pa sam smatrao da bi bilo mozda i dobro da minute uzimaju i krilni centri tu i to se ispostavilo kao dobro. Oni su igrali LP (igru na centra),kao sto sam se i nadao tako da nam je ovakva odluka jos vise poboljsala unutrasnju odbranu i utakmica je dobijena na granitnu odbranu. Igrac utakmice je Lalatovic,sjajan ucinak. Takodje Halep je mozda i prelomio mec,posle one sokantno primljene trojke u poslednjoj sekundi 3.cetvrtine. Odmah je zakucao,a onda i ukrao loptu i tako nas vratio na 7 poena prednosti vec posle nekih 30 sekundi poslednje cetvrtine.
Sada treba videti koji ce menadzeri pristati na trening forme,kome je uopste pametno to predloziti,a koje igrace ipak pustiti da se treniraju i eventualno doci do jos nekog skill up-a. Do sledeceg ponedeljka uzivamo u saznanju da smo u finalu,a onda...kokice,pivo i uzivanje