@Eli:
če pa ima tam do 65 min se ne pozna veliko, dobi malce slabši trening, vse kar so pa večja odstopanja pa spet občutno poslabša učinek treninga.
mi lahko prosim poveš kje to piše oz. kako to veš (mogoče tvoje izkušnje), use kar sem jaz prebral(npr to
(144856.30)(angleška pomoč za začetnike)) ne piše nič o slabšem treningu če ima igralec več kot 48 min..
@Pero
In kakor sem zasledil, naj bi tudi igranje na drugih pozicijah slabo vplivalo na trening...
in kje si to zasledil ?
. Drugače pa itak ne moreš vedet, saj so to povečini ugibanja raznih menedžerjev po forumih. Mislim, da potrdila od GMov oz oblikovalcev igre ni ;)
se strinjam je pa najbolje kar imamo (in GMi niso oblikovalci igre, BBi so
...)
In še moje izkušnje: Meni se pogosto dogaja da moram igrati igralca/treniranca več kot 48 min na teden (npr. treniram zunanjo obrambo za OI(1 pozicija) in tisti teden imam 2 težki tekmi...torej igralec A igra 48 min na OI prvo tekmo, igralec B igra na Branilcu recimo 35 min, drugo tekmo igra igralec B na OI 48 min in igralec A 35 min na Branilcu) in nisem še opazil razlike med tem in tem da igra igralec samo 48 min.
LP