@Marin : da, i meni je drago

)))) ja sam se parao kad sam citao njegov komentar, kao i uvijek
Da se chodu shvaca ozbiljno kuki bi vec bio samoubojstvo napravio, ja bi chodu upucao, treant bi ga zatukao brancinom a velecasni bi ga utopio u bacvi vina

)))
Evo bas dok sam pratio Srpski forum sam si mislio kako na svu srecu kod nas svi razumiju zajebanciju i kako nitko ne shvaca ozbiljno ono sto se ozbiljno nebi trebalo shvatit, al eto, ocito sam pogrijesio.
Bas od ljudi koji kao stalno vise na forumu sam ocekivao da ce znat zajebanciju, a pogotovo od Chode koj nije jedan ozbiljan komentar napisao u zivotu, dobro, svi su ozbiljni samo ih treba znat protumacit, a posto je ovdje od koje, 2007 kad je igra pocela, mislio sam da svi jesu vec.
A te fore sa ne logiranjem, i vrijedjanja koja nisu zamisljena kao zajebancija malo smanjite.
Marine momcad ti pateticna, choda ti si kolonija crva koja se uvukla u nasu prvu ligu a biro ti nikad nebi osvojio nista da ti nismo svi pustali. Ja sam najpateticniji sto se momcadi tice, kasie ne moze u prvu jer je los pa samo glumi da trenira mlade a treant, najosjetljivija bebica od svih

Eto, sad bolje?

))
Ajmo se malo smirit i nemojmo pretvorit forum koj nikad nije trazio intervencije, ni kazne, ni cenzuru, forum kojim sam se ponosio kad sam citao druge, pretvorit u prosjecan forum di se svako malo netko uvrijedi pa prijeti odustajanjem.
Takve fore su rezervirane za Jukica i Treanta