BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
196358.815 in reply to 196358.813
Date: 10/10/2012 1:02:51 PM
Overall Posts Rated:
782782
Gle, sve to stoji što si napisao i još jednom čestitke na trudu i razmišljanju, nadam se da ćemo uspjeti sve to pokrenuti mada nisam optimist.
Zašto?! Jednostavno, evo primjer ova sezona, kad su bili izbori još je i bilo nešto aktivnih ljudi, izbori prošli, kejsi je eto pokušavao biti aktivan koliko toliko (mogao je možda i više :P) ali priča je stala na 2-3 komentara sa strane i to je to.

Razumijem da ljudi van ZG-a neće doći na duženje ali da od 4 organizirana i javno oglašena ne dođe nitko iz ZG i bliže okolice to mi je stvarno smiješno. Zato još jednom, svaka čast tebi i marijohu koji ste došli i sa nama trojicom popili kojeg pivkana (zaboravio sam i Ibru, ali on je već par puta bio prošlih sezona tako da ga ne računam kao novog člana :)

Glede treniranja se puno pisalo, ali u konačnici uvijek ista priča. Ja mogu uzeti sebi da sam kriv što Moa nije spasio Težaka, jbga ali opet to nije presudilo rezultatu. Eto zadnji primjer, Verba objavi javno da daje klub nekome, i sad ja ne znam jel ga on i dalje vodi ili netko treći, nebitno, ali što taj prvoligaš napravi, kupi stranog centra od 250k a za DaSilvu nije zainteresiran i onda se priča o interesu reprezentacije. OK, nije svima to cilj, netko ganja prvo rez s klubom pa onda ima neke druge ciljeve i to stoji, ali da od 16 prvoligaša 12 ne može imati našeg igrača od 200k to mi baš i nije jasno, ipak tih 20-30k na merchu nije malo.

No vratimo se na trening, ima masu vlasnika koji treniraju po svom nahođenju i možeš im ti pisat koliko hoćeš i to je činjenica.

Ono što je tu najbitnije je dogovorit odmah sa 18g-19g razvoj igrača, onda nam se ne bi dogodilo da imamo 3 centra skoro copy paste sa skokom 17 a nemamo niti jednog sa ID-om 19, skokom 19 i sekundarce pa da se može igrati neki princeton kao u primjeru slovačke recimo.

A o playu da ne pričam, imamo Marelju koji je na žalost MVP i možda za 3 sezone Bihaća kojeg trenira estonac a koji bi mogo biti odličan za LI, i eto sreće pa je i Petroviću već 2 puta skočio IS pa će možda i on sa 26/27g biti dobar za repku ali to je sve i to je premalo, pitanje je koliko će Marelja još napredovat.

Ostalo iz naše baze ja ne vidim tko bi mogao imati od-19, pass-19 i is-12 a svi znamo da je LI najjača taktika pa opet radimo iste greške.

Danas barem nije problem uspostavit neku komunikaciju, pa barem skype nije problem instalirat.

Eto da se nadovežem na tvoj prijedlog, mislim da svi koji čitaju ovaj forum i zainteresirani su za razvoj bilo u-21 ili seniorskog reprezentativca da se jave, tebi, kejsiju, meni ili nekom od službenih skauta te da se barem nešto proba pokrenuti pa ćemo vidjet koliko i kako će to ići.

Eto, između ostalog ne trebam ni ja imat 3 primarna trenirca, rado ću prodat nekome tko je voljan trenirat sukladno dogovoru i nekom planu.

This Post:
11
196358.816 in reply to 196358.815
Date: 10/10/2012 4:31:58 PM
Lavanda 91-ers
II.2
Overall Posts Rated:
135135
to je ono o cemu smo ray i ja razgovarali, trebali bi napraviti bazu od 20-25 menadjera koji su ozbiljni oko treninga reprezentativaca, ali da svi tezimo istome, a to je da uskladimo 20 igraca koji ce se nadopunjavati u nekoliko razlicitih taktika i to dovesti do savrsenstva
nadjimo dobrovoljce do pocetka sezone, napravimo privatni forum i dogovorimo koje su smjernice za skillove za odredjenu poziciju i kao sta ti kazes da imamo razlicite igrace, a ne copy paste igrace pa odigraju oni u najboljoj formi
samo na primjeru tezaka se vidi da je mogao biti duplo bolji...da mu se pripazilo na blokiranje koje je otislo na 12 i da mu se skratio skok za 1 mogao je imati jos po 1 IS i 1ili2 ID i barem po mom misljenju duplo bolji

da ne pricamo o tome da sam vidio Ceskog PL sa 14 IS, Spanjolskog PL sa IS 16!!!!!
bez takvih vanserijskih igraca ostati cemo tu gdje jesmo, isto tako dva takva igraca nista ne znace, cijela momcad mora biti sacinjena od vanserijskih igraca

This Post:
11
196358.817 in reply to 196358.816
Date: 10/10/2012 5:36:25 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ja sam to napisao na pocetku sezone, a napisati cu i opet.. Stari sam igrac, negdje od 2. do 7. sezone sam drugoligas bio, i tada se vodlio vise racuna o repki nego sada.. Tada sam prinudno prestao igrati, ali cim sam prosle sezone poceo, drafto sam odlicna playa, i rekao Raxu ovaj momak ti je za 6+ sezona standardni play repke.. Znam ga razvijati, i biti ce u treningu sa lvl 6 trenerom non-stop.. Svake sezone.. Hebes ti to jesam li ja dobar sa klubom, meni je vaznije da nam repka na nesto slici, i da se razvija nas community koji ce zadrzavati postojece i dovoditi nove igrace..
Isto tako da se nadovezem na tvoj post.. Ja si ne mogu priustiti kupovinu drugog playa trenirca, 4. liga i lvl 6 trener se bas i ne maze, ali ako netko ima kvalitetna mlada playa kojeg ne zeli da propadne, nek mi ga prepusti ispod cijene, i ja garantiram da ce biti u redovnom treningu, ne samo ove, nego i iducih sezona

From: Ivan J.
This Post:
11
196358.818 in reply to 196358.817
Date: 10/11/2012 6:09:06 AM
Overall Posts Rated:
3030
ja sam zainteresiran za trening centara, posto vec imam jednog. postivanje zacrtanog plana nije problem, stalno pokusavam napraviti ono sta mi Ray kaze, isto tako ni forma. moji igraci iz prve petorke su redovito na 8/9, ovisno o tome kako ih gospodin random pomazi. s tim bih mogao poceti sljedece sezone jer para trenutno nemam, a ganjam drugu ligu pa bi bilo malo zeznuto ic prodavat bitne igrace

From: ibarix

This Post:
11
196358.819 in reply to 196358.818
Date: 10/11/2012 6:19:53 AM
Overall Posts Rated:
706706
Imam ja jednog, trenutno je na prodaji pa pogledaj ak ti se sviđa. Do početka iduće sezone planirano još 5 strelica gore pa ako ga tad još budem imao, prodam ti ga :)

Prodajem i sad jer mi treba para, a na draftu ću izvuć super igrača ;)

From: Ivan J.

This Post:
00
196358.820 in reply to 196358.819
Date: 10/11/2012 8:27:28 AM
Overall Posts Rated:
3030
super je on, ali ja sam trenutno u minusu :)
malo off-topic, se dobije sta para za promociju u 2. ligu? dobro bi mi doslo :D

From: Petro3

This Post:
11
196358.821 in reply to 196358.820
Date: 10/11/2012 9:13:11 AM
Overall Posts Rated:
130130
500k

This Post:
00
196358.822 in reply to 196358.817
Date: 10/11/2012 10:53:13 AM
Lavanda 91-ers
II.2
Overall Posts Rated:
135135
Ja sam to napisao na pocetku sezone, a napisati cu i opet.. Stari sam igrac, negdje od 2. do 7. sezone sam drugoligas bio, i tada se vodlio vise racuna o repki nego sada.. Tada sam prinudno prestao igrati, ali cim sam prosle sezone poceo, drafto sam odlicna playa, i rekao Raxu ovaj momak ti je za 6+ sezona standardni play repke.. Znam ga razvijati, i biti ce u treningu sa lvl 6 trenerom non-stop.. Svake sezone.. Hebes ti to jesam li ja dobar sa klubom, meni je vaznije da nam repka na nesto slici, i da se razvija nas community koji ce zadrzavati postojece i dovoditi nove igrace..
Isto tako da se nadovezem na tvoj post.. Ja si ne mogu priustiti kupovinu drugog playa trenirca, 4. liga i lvl 6 trener se bas i ne maze, ali ako netko ima kvalitetna mlada playa kojeg ne zeli da propadne, nek mi ga prepusti ispod cijene, i ja garantiram da ce biti u redovnom treningu, ne samo ove, nego i iducih sezona

kako se zove taj PL? jer ne vidim kod tebe nijednog MVP+ igraca...nazalost superzvijezda potencijal vise nije dovoljan za repku, a pogotovo ne za poziciju PL
nisam ni rekao da trebamo kupovati trenirce, ni ja nemam para, nadam se dobrom ulovu na draftu, ali da mi nisu oduzeli prosli klub u kojem sam imao ogromnu dvoranu i ogromne prihode iskesirao bi i 3M za pravog mladog igraca

Message deleted
This Post:
00
196358.824 in reply to 196358.822
Date: 10/11/2012 12:15:28 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ne slazem se, i top 10 repke trenutno imaju superstar potencijale unutra.

From: ibarix

This Post:
00
196358.825 in reply to 196358.824
Date: 10/11/2012 12:25:25 PM
Overall Posts Rated:
706706
Ubacim ja skillove Adamolija u coach parrot, trener level 4 i nakon treniranja do 6. tjedna sezone 26 (kad ovaj bude 23 godine) prebaci salary calculator na potencijal superzvijezde i ispadne ovo:

JS 14 JR 9
OD 16 HAN 18
DRI 17 PAS 15
IS 2 ID 2
REB 1 BLO 1

...plaća 116k. To je jako dobar play, a vi recite je li dovoljno dobar za repku...

Advertisement