My se jsem asi jen torchu nepochopili, jen jsem k tomu vysvětlení dodával, že jeden z faktorů střídání je fakt, že se náhradník dostane na palubovku, pokud trenér usoudí, že jeho přínos převýší přínos hráče základní pětky na jeho psotu podle toho kolik minut odehrál a jak je už unavený. Rozhodně to není jediná věc, co rozhoduje, záleží samozřejmě na taktice, ale i při let coach decide trenér startery obvykle ctí, i když je náhradník lepší, ale na minutách se to projeví. Příkladmo, pokud zjevně lepší hráč A bude v základu a jeho horší náhradník B tak distribuce minut mezi nimi (LCD) bude třeba A36/B12, kdežto, když bude v základu B a A bude hrát z lavičky, tka to bude třeba B22/A26. (za předpokladu, že si to nastavíte tak, aby vám na ten post už nikdo další nevlezl:) a samozřejmě fauly, zranění, poslední čtvrtina, poslední minuta,...).
tak za jiných stejných podmínek (průběh zápasu, fauly apod.) odehrají hráči stejné minuty.
Častější využívání oddechových času zvyšuje počet minut pro hráče základu, v podstatě je to i potvrzeno vyjádřením BBs, že timeouty mimo jiné slouží i k tomu, nechat klíčové hráče oddechnout. V řádu jednotek minut cca, úplně empiricky jsem to nezkoumal.