... Intrebarea e urmatoarea: la sfarsitul saptamanii voi afla care sunt acei doi jucatori ce au fost luati "in vizor"? M-am uitat in game manual insa e cam vag, nu imi da multe info.
2. Daca mai dau 10 000 si saptamana viitoare, mai primesc info despre alti 2 jucatori?
...
Jucatorii urmariti de scouterii tai nu iti apar la sfarsitul saptamanii ci la sfarsitul sezonului (este o perioada speciala destinata draftului). Atunci, va apare in meniul "Manage My Team" (imi cer scuze, nu stiu care e denumirea lui in romana pentru ca eu am setarile pe lb engleza) un submeniu numit "Edit Draft Order". In acel submeniu iti vor apare 48 jucatori, iar tu va trebui sa-i aranjezi (de sus in jos) in ordinea preferintelor tale. In functie de cati bani investesti in scouting de-a lungul sezonului, vei avea informatii despre acei jucatori. Investesti putin, vei avea informatii doar pentru cativa jucatori.. investesti mai mult, vei avea informatii despre mai multi jucatori. De remarcat insa faptul ca, chiar si daca investesti maximum posibil, tot nu vei avea informatii despre toti cei 48 jucatori.
Atentie !!! Perioada disponibila pentru editarea draftului este destul de scurta (3-4 zile).. daca insa vei urmari periodic forumul national nu o vei rata, pentru ca, de obicei userii mai vechi anunta in momentul in care incepe aceasta perioada.