BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Apoxorisi

Apoxorisi (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: nikos64

This Post:
00
211815.82 in reply to 211815.81
Date: 3/3/2012 3:35:10 PM
Overall Posts Rated:
303303
Το θυμαμαι... οπως θυμαμαι οτι η τελευταια αγορα παικτη που εκανε η συγκεκριμενη ομαδα ηταν απο ομαδα της κατηγοριας της που τωρα ειναι α1... ειχε βαλει και αγγελια
(150165.2)

This Post:
00
211815.83 in reply to 211815.82
Date: 3/3/2012 7:07:07 PM
Overall Posts Rated:
231231
Πάλι κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε τον τροχο!

Προσωπικά ξέρω 3 περιπτώσεις πώλησης ομάδων έναντι πραγματικών ευρώ που ξεπερνούν κατά πολύ τα 150.

Είχαμε χάσει και μία εξαιρετική περίπτωση, επειδή ένα παληκάρι αγόρασε την ομάδα που μας ενδιέφερε να μετατρέψουμε σε φάρμα.

Αλλά και πάλι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας στην περίπτωση του Μυκονιάτη.

Δεν γράφω τα παραπάνω για να δημιουργήσω εντυπώσεις ή ερωτηματικά, ούτε με ενδιαφέρουν καταγγελίες και συναφή.

Δέχομαι την κατάσταση ως έχει και προσαρμόζομαι. Θα πρότεινα στον κάθε ένα από σας να κάνει το ίδιο.

Οι τζίμηδες έχουν κουραστεί με την πάρτη μας και στην τελική είναι όλοι παιδιά που έχουν την ομάδα τους και περνάν πιο πολύ χρόνο ελέγχοντας τα μηνύματά μας, παρά με την δική τους ανάπτυξη.

Όσοι ξέρουν τι έχει γίνει, ξέρουν και πως θα συμπεριφερθούν. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

This Post:
22
211815.84 in reply to 211815.83
Date: 3/3/2012 7:41:17 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663

Δέχομαι την κατάσταση ως έχει και προσαρμόζομαι. Θα πρότεινα στον κάθε ένα από σας να κάνει το ίδιο.

ετσι πως το εγραψες ειναι σαν να λες μην το ενστερνιζεσται!

Last edited by kouklos at 3/3/2012 7:41:36 PM

This Post:
11
211815.85 in reply to 211815.83
Date: 3/3/2012 7:48:14 PM
Overall Posts Rated:
343343
Πραγματικά λυπάμαι τα παιδιά που είναι Τζίμηδες...είναι ο ιδανικός τρόπος για να σκοτώσεις την ευχαρίστηση που παίρνεις από το παιχνίδι...Όσο για τον Μυκονιάτη άποψη μου είναι πως σε όλα τα παιχνίδια είναι κύκλος...όταν νιώσεις πως κλείνει και πλέον δεν το ευχαριστιέσαι τότε το σταματάς.

Τώρα για τα όποια στοιχεία νομίζω πως αυτά πρέπει να πάνε στους τζίμηδες χωρίς να συζητούνται δημόσια, και παρόλο που ξέρω πως τα ''όπλά'' τους είναι αρκετά περιορισμένα και αν θέλετε την άποψη μου με ευθύνη των ΒΒς αφού το πόσα παίρνουν από τις διαφημίσεις εξαρτώνται από την επισκεψημότητα του παιχνιδιού...

This Post:
11
211815.88 in reply to 211815.87
Date: 3/4/2012 8:06:21 AM
Overall Posts Rated:
186186
Εν μερη συμφωνω με την τοποθετηση του Ματσα και του Δον ,

απλα το μονο που εχω να πω και αυτο ειναι που μου εκανε
να κανω την ερωτηση

για το αν θεωρει τον εαυτο του μεσα στους 2-3 μανατζερ

οτι ειναι πολυ ευκολο οταν παιζουμε ενα παιχνιδι , αποχορωντας απο αυτο στο ζενιθ μας να ισοπεδωνουμε τα παντα και να μειωνουμε τους παντες, η καταστροφολογια ειναι ευκολη, το να μπορεσεις ομως να δημιουργησεις απο το τιποτα κατι και ενω οι αλλοι ειναι φτασμενοι καπου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να ξεκινησεις να ζεις ταυτοχρονα με την

παρθενογεννηση

και μετα να το παιζεις εκ των εχωντων !

Πολυ πιο δυσκολο ισως ειναι να ξεκινησει καποιος τωρα και να ανεβει σε 6 σεζον στη δευτερη παρα να εισαι στην Α1 7 σεζον και να πηγαινεις τελικο 2 φορες... ισως λεω και παλι

Το ιδιο εγινε και με τον Ασυγκρατητο ηταν ενα βημα μπροστα απο ολους σε οικονομικα θεματα και αλλα και ετσι καποιοι οπως ο Ματσας μοχθισε για να μπορεσει σαν θαυμα να τον υπερπιδησει...

Τεσπα εγω αυτο που πιστευω και που χαιρομαι γιατι ειμαι σε μια ομοσπονδια (ονομα και μη χωριο) ειναι οτι υπαρχουν αξιολογα ατομα τα οποια μεταλαμπαδευουν τις γνωσεις τους (παλι ονοματα και μη χωριο) και συζηταμε με ισους ορους και μαθενουμε ο ενας απο τα λαθη του αλλου....

και ολα αυτα με πολυ χαβαλε!

This Post:
00
211815.89 in reply to 211815.88
Date: 3/4/2012 8:26:46 AM
Overall Posts Rated:
5050
Έχω την εντύπωση οτι απάντηση απ'τον αποχωρήσαντα δε θα παρεις. Η όλη φάση μου θυμίζει βάζω βομβα, πετάω και μια βαρύγδουπη προκύρηξη και μην τον είδατε τον παναή...
Αν έχεις να πεις κατι το λες φάτσα φόρα κι όχι απο 'απόσταση ασφαλείας' μη σε παρουν τα σκάγια. Γιατί ακόμα και δίκιο να έχεις το χάνεις!

From: kavala44

This Post:
55
211815.92 in reply to 211815.91
Date: 3/4/2012 12:55:25 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Εαν στείλουμε e-mail θα μας πει τι έχει γίνει από την μία πλευρά ????

Από την άλλη πως θα το μάθουμε ????

Μετά αν μάθουμε θα κλείσει το θέμα συζήτησης ???

Μπορεί όμως κ να ξέρουμε τι έχει γίνει ώστε να δούμε πόσο μας κοροιδευουν μερικοί χρήστες στην κοινότητα....Παίζει κ αυτό σωστά ????

Καλή εβδομάδα σε όλους...Οποιος θέλει ας ρωτάει κ εμένα τι έγινε ίσως απαντήσω γρηγορότερα.....

Advertisement