chatnot bak messi konusunda yanılıyor olabilirsin çünkü fb gs ile 2-4 kez karşılaşıyor bir sezonda ama messi 3-4 sezonda 1 2 kez karşılaşıyor yani aynı fark değil . ayrıcai 12 maç değil 16-15 maç olabilir bu seri (türkiye kupası bu sezondan önce 2 maçlı eleminasyonlu oynanıyordu gruplardan sonra)
kısacası bana göre messi nin chelsea ye gol atması,galatasarayın fenerbahçeyi kadıköyde yenmesinden daha az
türkiye kupası konusuna gelince o kupayı almak için illa beni basketten futbola döndürecekler :D ama bu sezon alamazsak sürpriz olmaz çünkü maç yoğunluğu var geçen yıl ki gibi olsa perşembe günü karabük, pazar ankaragücü falan maçımız olsa ankaragücü maçına yedek karabük maçına as çıkabilirdik ama şimdi teknik direktörler oyuncu seçiminde değil kupa seçiminde zorlanıyor artık mesela bursa avrupaya gitme vizesi mi alayım türkiye kupasıyla mı gideyim diye düşünmesine gerek yok çünkü 2sindede avrupaya gidecek sadece ön eleme farkı ki benim bildiğim kadarıyla kupa şampiyonu daha az ön eleme oynuyor. Bu yüzden bursanın işi rahat tek bir yere odaklanabilir ama bizim için öyle değil ama aykut hoca "30 yıldır kimse türkiye kupasını alamıyor alamasam fazla eleştirilmem" diye düşünerek şampiyonluğa yüklenebilir