Ahojte, v pondelok sme podľahli Portugalsku 60:73 a vypadli sme z Turnaja Utechy. Súťažná sezóna sa nám skončila. Portugalsko malo mierne lepšie formy, výhodu domáceho prostredia a ešte aj lepšiu náladu (ak som správne pozeral). Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili do tréningu. Predzápasom som premýšľal, ci nedám 2:3 zónu. Ale nakoniec som sa rozhodol, že na C postavím Zbaviteľa a budem veriť v jeho obranárske schopnosti. Keby naši zvyšní podkošáci mali vyššie formy , prípadne mám o jedného strelca pod košom viac išiel by som inside a Zbaviteľadám len ako náhradníka. Bál som sa, že super si počká na náš inside ale riskol by som to. Reálne však nebolo koho postaviť. Na obvode to tiež nebola žiadna sláva. V podstate vyššie formy mali ,,obrancovia,, Zahral som aj rýchly útok s nádejou, že Portugalsko niečo tipne proti nám alebo zahrá zónu a nám by to mohlo vyjsť. Nevyšlo. Keby sme zopakovali formy z minulého týždňa bolo by to možno iné.
Čaká ma už len skauting hráčov a priateľky. Z aktuálneho kádra nám ostanú 3 hráči pre budúcu sezónu. Budúci ročník, by mal byť mierne silnejší ako ten z minulej sezóny.