Pozdrav ekipa. Kako sam cijeli pao u formi, tako je i pisanje palo. Nadam.se da se sad vracam starim korijenima.
Pa da krenemo redom. Nakon Poljske protiv koje smo odigrali odlicno ali izgubili, uslijedio je Izrael. Oni su po meni definitivno najjaci u grupi cak i od Poljske. Izgubili smo 24 razlike sto je prihvatljivo. Na poluvremenu smo vodili 1 razliku a u zadnju cet smo usli s -4 no Izrael je kroz zadnju cet prohujao.
Nakon prva 3 kola imali smo 0-3. I sam kad god sam gledao tablicu jako je to lose izgledalo. Bas zbog tog jer smo izgubili od Rumunjske utakmicu koju nismo smjeli zgubit. Srecom po nas, uslijedila je bolja forma i ipak smo kvalitetniji bili od iduca 3 protivnika. To su biki Andora, Albanija,Svedska. Protiv Andore je pritisak bio najveci jer da sko spljugali bilo bi 0-4. Zato smo i igrali normal i na kraju pobjedili 29 razlike.
Iza toga uslijedila je Albanija koja je vjv i najjteza od tih. Dobra forma je uvjetovala da igramo laganicu ali iznenadio me Albanski izbornik koji je isao trgat. Srecom fulali su jedan dio fokusa sto je nama iso na ruku i na kraju smo dobili 7 razlike sto mi je jedna od drazih pobjeda.
Ovaj tjedan smo igrali sa svedskom. Uz laksi trud rutinska ppbjeda od 24 razlike. Skok nam odlicno funkvionira ove sezone a i napokon za to imamo igrace. 3-3 nam je omjer a prije pocetka sezone cilj je bio min 4. mjesto. S kbzirom da je i Litva kiksala mislim protiv Albanije, imamo isti omjer i bilo kakva pobjeda protiv Litve u zadnjem kolu donosi nam 3. mjesto sto bi bio uspjeh. Litva je jedna od velikih nacija ali mislim da imamo dobru sansu ih maznut. 4. mjesto smo prakticki osigurali samo nas veliki poraz moze bacit iza. Tako da na kraju sezonu smo izvukli kolko se moglo ali bilo bi lijepo zavrsit 3. jer to se nije desilo jako dugo.
Nakon tog zadnjeg kola ide smjena. Sve mirise na od prije 2 sez kad smo se pripremali za utjesni s boljom momcadi od ono koju smo na ep imali. Ova sad momcad koja dolazi je bolja nego ta i definitivno jedna od jacih u zadnjih ohoho godina. Prvenstveno zato sto imamo 2 vrhunska unutarnja sto nam je uvijek falilo. Vec sad ste primijetili da imamo 3 4 20-ka u momcadi koji redovno igraju ovo ep.
Tak da samo rad a ja cu se potrusit da se vratim na pisanje od prosle dve sezone.