E jesam se nasmijao ovim postovima i razvoju situacije...=)))
Moram priznati da je Starosta, namjerno ili slućajno, taktički genijalno odigrao...barem s mog gledišta...jer navesti jednog Chodu da se pospe pepelom će se pričat godinama, ma kaj godinama, prenosit će se generacijama s koljena na koljeno, s oca na sina, s djeda na unuka...kladim se da je Kuki isprintao Chodin pokajnički post i dao ga uramit kod staklara da si ga može objesit iznad kamina u dnevnom boravku...=)))
Da samo pridodam, Chodin post je čisto u njegovom stilu...on je dosljedan samom sebi i bit će još takvih postova, kao što ih je i u prošlosti bilo brdo...i njegove kritike, koliko god slikovito bile prezentirane, su uvijek pogađale u bit problema, tako da mislim da ga repka definitivno treba i da je bolje čim prije se naviknuti na to, ako se još netko nije navikao, i odgovarat mu u njegovom stilu, ako već postoji potreba za tim...
Iskreno rečeno, više bi se zabrinuo da Choda nije ništa komentirao nego ovako...jer samim tim što se osvrnuo na rezultate izbora znaći da mu je stalo do uspjeha repke i da je spreman pomoći bez obzira što ga boli poraz njegovog favorita...
Nego, kad smo već kod nekih tamo klanova, ja nemam pojma o ćemu vi svi pričate...koliko ja znam klanovi su u Škotskoj i raspoznaju se po tome ko ima kakvo platno (tvill) iz kojeg si šiju suknjice (kiltove)...e sad, ako je nečija slobodna volja da nosi suknjicu, ja u to ne ulazim...ne samo da ne ulazim, nego to za mene ne postoji ovdje, jer dosad nisam vidio nijednu suknjicu na forumu...
Marijoh je taktički odigrao na tu kartu kod izbora, i očito je pogodio jer je to donijelo Starosti pobjedu...ali bojao sam se da će to esklirati i izmaknuti iz kontrole, kak se i obićno događa s takvim stvarima, kaj se u biti već i počelo događati...izbijte si te klanove već jednom iz glave...jer ću pomislit da stvarno imam posla s onima koji vole nosit suknjice...ovaj put to mislim najozbiljnije...jer nam takvo razmišljanje može samo donijet štetu na reprezentativnom planu...
@Starosta, pusti sad te priče o ostavljanju BB-a ili gašenju momčadi...s tim dovodiš u pitanje povjerenje koje si dobio od nas koji smo glasali za tebe...to se tako ne radi...ako ti je nešto ostavilo gorčinu u ustima uzmi bombon ili popij žuju limun...ova tvoja pobjeda je povijesna prekretnica hrvatskog buzzera i komotno možeš guštat samo u toj činjenici...tvoj dolazak na čelo reprezentacije bi usporedio s dolaskom Dražena u NBA ligu, u početku je bilo jako teško i trebalo je promijenit momčad da bi netko počeo vjerovat u njega tamo, ali uspio je...dakle čeka nas jako velik posao i ajmo ga svi zajedno obavit kak spada...=)))
Sei un mito