Imi cer scuze ca nu am fost pe forum sa pot raspunde personal la nemultumirea ta.
Jucatorul tau este unul din cei 5-6 jucatori care pot face parte din nationala U21 pentru sezonul viitor.
Dupa cum s-a observat,am testat o serie de jucatori in ultimul amical si de altfel am conturat o parte din lot.
Jucatorul tau o fi "slabut" cum zici tu,dar dupa cum am precizat,variantele de extreme sunt limitate,asa ca m-am interesat personal de skiluri si doresc in continuare sa fiu la curent cu cresterile fiecarui jucator in parte.
Intr-adevar,scouter-ul,probabil fiind foarte ocupat cu alte probleme personale sau din lipsa de timp,nu s-a mai interesat de jucatori,si datorita faptului ca in acest moment nu mai suntem angrenati in nicio competitie mi-am permis sa verific personal fiecare jucator in parte (de la 18 la 20 ani).
Tu nu faci parte din seria mea,deci nu poate fi vorba de trisare,si oricum,jucatorii echipelor din seria mea i-am selectionat abia dupa ce am iesit din competitia "interna",dar daca cumva te deranjeaza nu este nicio problema.
Pentru ca un jucator sa faca parte din echipa nationala nu este necesar sa fie antrenat numai pentru nationala,ci decat antrenat cat mai mult (daca se poate chiar saptamanal :P).
Bafta.