Tev taisnība, bet vajag to darīt korekti, nevis lietojot tādus jēdzienus kā "speciāli zaudēju". Diez vai visi, kuriem man jāsniedz paskaidrojumi, piedalījās vēlēšanās.
Vismaz tu to dari korekti un es varu paskaidrot arī korekti. Konkrētajā spēlē es nolēmu spiest uz abiem garajiem. Redzējāt, kas notika ar Šneideru spēlē pret Grieķiju - viņš sameta ap 20, bet ielaida gandrīz 2x vairāk. Un mums šosezon vnk perimetra uzbrukuma nav, vnk nav. Tāpēc es, lai novērstu caurumus kaut aizsardzībā, tad ieliku Gipsli SF pozīcijā, protams, viņš nav tik jaudīgs uzbrukumā, bet vismaz aizsardzībā kapā. Tas atmaksājās pret Krieviju, kuri uzbruka no perimetra, bet neatmaksājās pret Šveici, kuri spieda uz apakšu. Lielā mērā kā mums ies, ir atkarīgs vai izdodas uzminēt ar SF pozīciju. Sabalansēta SF mums trūkst šajā sezonā - vai nu mums ir spēcīgs uzbrucējs bez aizsardzības, vai arī ir spēcīgs aizsargs bez uzbrukuma. Tāpēc ir jārēķinās ar to, ka Gipslis nekādu pienesumu nenesīs uzbrukumā, bet Šneiders vāks labus status, tomēr izgāzīsies aizsardzībā, ja pretinieki lādēs no perimetra.
Last edited by prusaku_boss at 10/31/2017 11:29:34 AM