Ja da se pohvalim-nqpredovqo mi tridesettrogodisnjak :)))) :PP I to drugi put ove sezonejq dq ti kqzem nesto. imqs duplo Q nq rqcunqru. :))))izvqdis jedno i umetnes A :))
Ja da se pohvalim-nqpredovqo mi tridesettrogodisnjak :)))) :PP I to drugi put ove sezone
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(P
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno :(( :PPA sta ces ti u Luxemburgu jadan! :)
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno :(( :PP
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(PA sta ces ti u Luxemburgu jadan!i kako si uspeo ceo da staneš tamo)
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(PA sta ces ti u Luxemburgu jadan!
Au dumbo al si ti oshisho ozrena. on se jos nije opasuljio pa protiv mene nije ni znao koja mu je najbolja petorka, uveo neke levake
Pogledajte-najbolji plej na prodaji (4810750)!
Pogledajte-najbolji plej na prodaji (4810750)!to nije najbolji plej :)
Pogledajte-najbolji plej na prodaji (4810750)!to nije najbolji plejIma bolji????????Znam da ce nas Dime biti...Ali da vec ima bolji, to nisam znao...;)
Pogledajte-najbolji plej na prodaji (4810750)!to nije najbolji plej