BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.83 in reply to 148802.82
Date: 7/21/2010 4:22:37 AM
Overall Posts Rated:
1717
Πολλες εκπληξεις και χθες..Πρωτη και καλυτερη η ηττα των Αιζ..γυρισαν στο γνωστο κακο προσωπο τους..ασχημη εμφανιση για αλλη μια φορα..Μαλλον ο Χαρης και οι παιχτες του το εχουν ριξει στις διακοπες απο τωρα :)..Η στανη κερδισε τα Λιονταρια οπως και το ειχα πει στα προγνωστικα αφου η περιφερεια των Λιονταριων απλα δεν υπαρχει..Τα καμινια επισης με μεγαλυτερη προσπαθεια πηραν μια καλη νικη..Πολυ μεγαλη νικη ηταν των Αριανων εκτος εδρας και με μικροτερη διαθεση και ξεκολλησαν απο την τελευταια θεση..τα υπολοιπα λιγο πολυ φυσιολογικα..Για το παιχνιδι μου ειχα πει θα χρησιμοποιησω extreme συστημα και το εκανα..η 2-3 για μενα δεν υπαρχει απλα ειπα να της δωσω μια ευκαιρια ακομα μηπως και με πεισει οτι μπορει να με βοηθησει σε καποια παιχνιδια..αλλα το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο οπως το περιμενα..αν δεν ηταν η επιθεση της ομαδας σε καλη μερα και δεν ειχε βαλει ο αντιπαλος και αυτος 2-3 τοτε θα το ειχα χασει σιγουρα το παιχνιδι..Αυτο για τους υποστηρικτες αυτης της αμυνας!!!

This Post:
00
148802.84 in reply to 148802.83
Date: 7/21/2010 5:10:14 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ευχαριστω πολυ παιδια γιαις ευχες σας !!

Σχετικα με τα χθεσινα αποτελσματα .....
Απογητευσε παλι ο Χαρης...:(( ...περιμενα μια ανετη νικη.
Η Σερρες παλι πικρα.Πιθανον ειναι για μπανιο.
Ενα μεγαλο μπραβο για το Δαδι επεσε μαχομενος και χτυπησε το ματς στα ισα.
Μεγαλη νικη για την Στανη,εβαλε φωτια στον ομιλο μας,Δειχνει οτι ειναι πολ δυνατος στην εδρα του!!
Επιτελους , εσπασε το ροδι , μεγαλης σημασιας νικη για τη ΑΡΙΑΝΑΡΑ
Σχετικα με το δικο μου παιχνδι , μεχρι το ημιχρονο ηταν ενα δυνατο παιχνιδι, μετα απο τους τραυματισμους που ειχε ο αντιπαλος δεν μπορεσε να χτυπησει το ματς.Καναμε ακομα ενα μεγαλο βημα για την παραμονη!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

This Post:
00
148802.85 in reply to 148802.84
Date: 7/24/2010 1:16:52 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ρε παιδια να ρωτησω κατι? παιζει ρολο η προοπτικη ενος παιχτη στο ποσο καλα θα παιξει σε εναν αγωνα? δηλαδη δυο παιχτες με τις ιδιες ικανοτητες αλλα με διαφορετικη προοπτικη θα εχουν διαφορετικη αποδοση σε εναν αγωνα? εγω ξερω οτι η προοπτικη μετραει μονο στο ποσο καλος παιχτης μπορει να γινει καποιος κανω λαθος? γιατι βλεπω τον βασικο μου σουτερ σε ολα τα παιχνιδαι μεχρι τωρα να εχει τραγικα ποσοστα ευστοχιας σε σχεση με τις ικανοτητες του. εκτος αν τον μαρκαρουν πολυ καλα τι ναπω.

This Post:
00
148802.86 in reply to 148802.85
Date: 7/24/2010 1:20:59 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
και παλι εχασα ενα φαιμονενικα δικο μου παιχνιδι στο οποιο κερδιζα για 30 λεπτα με πανω απο 10 ποντους συνεχεια και το εχασα στο τελευταιο πενταλεπτο.

This Post:
00
148802.87 in reply to 148802.86
Date: 7/24/2010 3:24:00 PM
Overall Posts Rated:
88
Εχω την εντυπωση πως δεν εχει καμια σχεση η προοπτικη με την αποδοση ενος παικτη σε εναν συγκεκριμενο αγωνα. Σε ποιον παικτη σου αναφερεσαι??
Παντως σημερα στο τριτο δεκαλεπτο πιστεψα οτι το ειχα χασει το ματς. Ισως να σου κοστισε η αποβολη του Gencevicius με 6 φαουλ ο οποιος ηταν αρκετα παραγωγικος.

This Post:
00
148802.88 in reply to 148802.87
Date: 7/24/2010 3:46:40 PM
Overall Posts Rated:
4141
Από βοήθεια (140781.8):

"Η προοπτική λειτουργεί σαν ταβάνι στην προπόνηση.Τα διαφορετικά επίπεδα προοπτικής λειτουργούν σαν ταβάνι στα διάφορα επίπεδα ικανοτήτων.Έτσι ένας παίχτης με προοπτική MVP μπορεί να προπονηθεί περισσότερο από έναν παίχτη με προοπτική ταλέντο"

Μην κρίνετε πως πάει ένας αγώνας, απλά μια αναπάρασταση είναι, το τελικό σκόρ και τα στατιστικά στοιχεία μετράνε και εκεί μου φαίνεται ήταν καλύτερος ο Λεναρνιακός...

Στα υπόλοιπα, η Νίκη έκανε την έκπληξη με τον SG ακόμα να σκοράρει, στο ντέρμπι των μικρών μας φίλων-γατούλα και κοτούλα-νίκησε δίκαια ο πρώτος, τα Λιοντάρια κατέβασαν τα δεύτερα και έχασαν χαλαρά, οι Δαδι αδικαιολόγητα ζορίστηκαν με την Στάνη και ο Ηρακλής συνέχισε το νικηφόρο σερί...

Στο δικό μου ματς, κάτι λιθουανοί, κάτι ελπίδες της εθνικής, οι Κουμπαρούληδες και τα Παλτουδάκια δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη, αν και ήταν καλό μάτς...Δεν υποτιμώ τις Σέρρες, το πείραγμα είναι φιλικό, γιατί πιστεύω ότι μπορούν για πολύ περισσότερα...Επίσης, δεν πιστεύω ότι έχω καμμιά υπερομάδα, και αυτό θα φανεί την επόμενη αγωνιστική με τους Stone, όπου πιστεύω θα φάω γερή κατραπακιά! :-)))

This Post:
00
148802.89 in reply to 148802.85
Date: 7/25/2010 4:47:29 PM
Overall Posts Rated:
2525
Αυτο που πιστευω σχετικα με την αποδωση των παιχτων ειναι καθαρα θεμα αγωνιστικης καταστασης και ενθουσιασμου της ομαδας, καθως επισης και σωστης διαχειρισης του χρονου συμμετοχης αυτων!!Τα αλλα που αναφερεις εχουν να κανουν μονο με τη προπονηση των παιχτων!
Οταν αγωνιστικα ειναι δυνατος - καταρησμενος και εχεις και 10 ενθουσιασμο ο παιχτης σου μπορει και αποδηδει..παλι ομως να μη χει πεσει σε καλο αμυντικο , γιατι τοτε τρωει μεγαλη πικρα..

This Post:
00
148802.90 in reply to 148802.89
Date: 7/26/2010 10:40:06 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
γιατι ρε φιλε ποιος εχει 10 ενθουσιασμο? εγω εχω 5 ενθουσιασμο παιζοντας ενα παιχνιδι με χαλαρη διαθεση και ολα τα υπολοιπα με κανονικη διαθεση. εσυ τι ενθουσιασμο εχεις? ο παιχτης μου ειναι αγωνιστικα δυνατος. περσι εκανα καλυτερη διαχειριση της ομαδας μου σε σχεση με τον χρονο συμμετοχης των παιχτων μου γιατι ειχα μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας με τις περισσοτερες ομαδες. φετος πρεπει να κρατηθω στην κατηγορια και περαν των δυο αγωνων που επαιξα με τους 2 μεγαλους της κατηγοριας στα υπολοιπα ματς δεν μπορουσα να παιξω με την δευτερη ομαδα. τους εχω ξεπατωσει αλλα τι να γινει.

This Post:
00
148802.91 in reply to 148802.90
Date: 7/26/2010 5:12:24 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια λογους που σιγουρα καταλαβενεις δεν μπορω να συ πω τον ενθουσασμο μου...αλλα παντος σιγουρα δν μπορεις να παιζεις μονο κανονικα..καποια παιχνιδια πρεπει να τα χασεις παιζοντας χαλαρα, εγω π.χ. στο κυπελο παιζω παντα χαλαρα + καποια παιχιδια στο πρωταθλημα, και παω μια χαρα...Σου το ειχα πει και ποιο παλια, εμεις που ανεβηκαμε φετος , πρεπει να κανουμε προγραμμα νικων..δεν μπορεις να χτυπας ολα τα παχνιδα...Αυτο που μετραει για μας φετος ειναι να μην πεσουμε!
Στο τελος της σεζον αν παιζεις ετσι θα παιζεις με την μιση ομαδα γιατι οι υπολοιποι θα ειναι τραυματιες..
Χωρις παρεξηγηση και χωρις να το δεις σαν να σου κανω υποδειξεις, εντελος φιλικα .!!!

This Post:
00
148802.92 in reply to 148802.91
Date: 7/27/2010 1:34:58 PM
Overall Posts Rated:
4141
Μεγάλη μέρα η σημερινή, φάγαμε οι από'δω τους από'κει! Με εξαίρεση τις Σέρρες που είχαν δύσκολο έργο απέναντι στα πολύ καλά Λιοντάρια απόψε, βόμβα μεγατόνων ήταν η νίκη του Βόλου απέναντι στους Δαδι και μας έστειλε στον...κουβά, αλλά πιστεύω και η δικιά μου επιτυχία! Ένας από τους κορυφαίους PG της κατηγορίας κατ'εμε, ο βροχοποιός (Rechenmacher!) των Stone, έκανε σωρεία λαθών απέναντι στον Κουφοντίνα και την παρέα του,και σε συνδυασμό βέβαια με την απουσία του Σίσκου λόγω τραυματισμου, ο οποίος μάλλον δεν αντιμετωπίζεται από παίκτη αυτής της κατηγορίας, έγινε η εκτός έδρας επιτυχία...Βέβαια, αν συναντηθούμε στα play-off, τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα...

Μέχρι τότε έπονται δύσκολοι αγώνες, αλλά και διακοπέεεεεες...

Νιάου

This Post:
00
148802.93 in reply to 148802.92
Date: 7/27/2010 3:40:26 PM
Overall Posts Rated:
77
Συγχαρητηρια για την νίκη σου,αναμενόμενη κατά την γνώμη μου πριν τον αγώνα.Φυσικά δεν ήξερες τα στοιχεία που έβλεπα εγώ αλλά φαντάσου πόσο δύσκολα τα έβλεπα που αναγκάστηκα να παίξω crunch time μήπως και το σωσω...Αλλά αν σε μια φτωχή από εναλλακτικές λύσεις frontline τραυματίζεται ο βασικός σου center στο πρώτο λεπτό, μάλλον δεν έχεις και πολλές ελπίδες αφού οι 2 αναπληρωματικοί είναι εντελώς σαπάκια.Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την δίκαια νίκη σου φυσικά και πιστεύω ότι και τα επόμενα παιχνίδια μας θα είναι συναρπαστικά.Ίσως να πρέπει να ρίξω και λίγο ζεστό χρήμα στην αγορά για έναν ψηλό ακόμα....

Καλή μας συνέχεια

Advertisement