Από βοήθεια
(140781.8):
"Η προοπτική λειτουργεί σαν ταβάνι στην προπόνηση.Τα διαφορετικά επίπεδα προοπτικής λειτουργούν σαν ταβάνι στα διάφορα επίπεδα ικανοτήτων.Έτσι ένας παίχτης με προοπτική MVP μπορεί να προπονηθεί περισσότερο από έναν παίχτη με προοπτική ταλέντο"
Μην κρίνετε πως πάει ένας αγώνας, απλά μια αναπάρασταση είναι, το τελικό σκόρ και τα στατιστικά στοιχεία μετράνε και εκεί μου φαίνεται ήταν καλύτερος ο Λεναρνιακός...
Στα υπόλοιπα, η Νίκη έκανε την έκπληξη με τον SG ακόμα να σκοράρει, στο ντέρμπι των μικρών μας φίλων-γατούλα και κοτούλα-νίκησε δίκαια ο πρώτος, τα Λιοντάρια κατέβασαν τα δεύτερα και έχασαν χαλαρά, οι Δαδι αδικαιολόγητα ζορίστηκαν με την Στάνη και ο Ηρακλής συνέχισε το νικηφόρο σερί...
Στο δικό μου ματς, κάτι λιθουανοί, κάτι ελπίδες της εθνικής, οι Κουμπαρούληδες και τα Παλτουδάκια δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη, αν και ήταν καλό μάτς...Δεν υποτιμώ τις Σέρρες, το πείραγμα είναι φιλικό, γιατί πιστεύω ότι μπορούν για πολύ περισσότερα...Επίσης, δεν πιστεύω ότι έχω καμμιά υπερομάδα, και αυτό θα φανεί την επόμενη αγωνιστική με τους Stone, όπου πιστεύω θα φάω γερή κατραπακιά! :-)))