BuzzerBeater Forums

Poland - IV.6 > sezon 13

sezon 13

Set priority
Show messages by
From: Joa

This Post:
00
149057.83 in reply to 149057.82
Date: 9/15/2010 10:25:29 AM
Overall Posts Rated:
382382
mądrze prawisz :P
ja mam problem taki ze będę grał z SC team z ktorym wygralem ostatnio tylko +14 wiec rezerwa sobie za duzo nie pograła. Skoro koszykarz pisał ze zagra rezerwami to moze tez sie skusze na taką gre :P ale zobacze jeszcze ;) generała to moze przed finalem walne jak mi sie cos zchrzani :P

To: Joa
This Post:
00
149057.84 in reply to 149057.83
Date: 9/15/2010 11:08:54 AM
Overall Posts Rated:
382382
tak mi sie nudzilo przed chwila i przejrzalem wszystkie II i IV ligi, no i ciekawe info mam :P w II lidze sa 2 boty a to znaczy ze otwieraja sie 2 miejsca dodatkowe dla IV ligowców z najlepszymi statami :P no i jak tak patrzylem po IV ligach to jest nawet szansa zebym sie dostal nawet jesli bym przegral final :P ale nie gdybajmy narazie :) jest pare zespolow, okolo 10 ktore narazie mają 21-0, jest jeszcze ostatnia kolejka wiec moze sie cos zmienic choc watpie ;) z tych zespolow jakies 7 ma latwe ligi ktore spokojnie wygraja, zostaja jakies 3 ktore niekoniecznie musza wygrac, bynajmniej beda miec przewage hali ale przeciwnikow odrobinke gorszych od siebie :) jednemu moze sie powinąć noga zebym mogl skorzystac, jesli wiecej to jest walek ;) jeden zespol ma przewage w malych punktach nade mną z bilansem 20-1 co mnie przekonalo zeby grac w miare na maxa z odlotami bo tamten zespol gra z wiceliderem i moze go dogonie ;) w kazdym razie jak bede widzial po pierwszym meczu finalowym w kazdej ww lidze ze wszystko idzie zgodnie z planem to moze sie zdarzyc tak ze awansujemy i ja i majkel ;)

From: koszykarz

This Post:
00
149057.85 in reply to 149057.84
Date: 9/15/2010 2:20:00 PM
Odloty
IV.2
Overall Posts Rated:
99
hejka:):)
A takie gdybanie a może a może jednak awansuje to ciężko prorokowac.JAk sie samemu nie wywalczy awansu to nie ma satysfakcji.Takie jest moje zdanie.JA gram rezerwami takze spokojnie bo raczej Habak-ów nie przeskoczę:):):)Choć bym chiał więc raczej wszystko jasne.Trzeba sie zbroić na nowy sezon jak dla mnie:):):)PozdroIdę na lige mistrzów

This Post:
00
149057.86 in reply to 149057.85
Date: 9/15/2010 2:20:24 PM
Odloty
IV.2
Overall Posts Rated:
99
hejka:):)
A takie gdybanie a może a może jednak awansuje to ciężko prorokowac.JAk sie samemu nie wywalczy awansu to nie ma satysfakcji.Takie jest moje zdanie.JA gram rezerwami takze spokojnie bo raczej Habak-ów nie przeskoczę:):):)Choć bym chiał więc raczej wszystko jasne.Trzeba sie zbroić na nowy sezon jak dla mnie:):):)PozdroIdę na lige mistrzów

This Post:
00
149057.87 in reply to 149057.86
Date: 9/15/2010 9:46:26 PM
Overall Posts Rated:
00
nie odpuszczaj majkel nie odpuszczaj ;p ja ze swojej strony zdradze (co i tak chyba nie jest tajemnica) ze glownym celem dla mnie jest awans do PO, oczywistym staje sie fakt iz pierwszy mecz PO przy duzym wysilku w 2 poprzednich meczach... moze sie dla mnie nie ulozyc ;] bardziej dobitnie, acz nie doslownie nie umiem powiedziec :P

koszykarz- ja tu trafilem przez czyszczenie botow, w calym sezonie przegralem chyba tylko 1 mecz (nie z finalista) i final ktory mi ewidentnie nie poszedl, chodz juz przed PO bylem niemal pewny awansu, gorycz po przegranej finalu nie umiejszyla radosci z awansu ;) bo pracowalem na niego caly sezon, a przegralem tak naprawde tylko final. myslalem jednak ze wplywy do budzetu beda wieksze, a tak naprawde poki co nie zauwazylem niestety wielkiej roznicy :(

jak dla mnie obaj zaslugujecie na awans, i z jednej strony chetnie bym was obu pozegnal z racji tak silnych zespolow (szczegolnie w mojej konferencji), z drugiej jednak troche bym tesknil za polemika nt real - barsa glownie podczas wspolnego ogladania poczynan koszykarzy :) wszak powodzenia

From: realfan

This Post:
00
149057.88 in reply to 149057.87
Date: 9/15/2010 9:50:22 PM
Overall Posts Rated:
00
ah bym zapomnial

HALA Madrid !!
swietne widowisko, masa akcji i strzalow (ponad 30), genialny mecz ozila (drugi z rzedu gdy jest najlepszym zawodnikiem meczu, az dziw bierze ze tak szybko sie wkomponowal w zespol). zawodzi znow skutecznosc, glownie c.r i igły, ale po takiej grze i tylu sytuacjach to mnie nie martwi az tak

barcy mecz tez ogladalem, i musze przyznac ze mi sie podobala gra bordowych, podobnie zdominowali mecz jak real, z tym ze na polowie rywala, a real w srodku pola. wrocila skutecznosc wiec chyba atletico ma sie czego obawiac, chociaz samo tez ma sporo argumentow aby wygrac ten mecz

Last edited by realfan at 9/15/2010 9:53:20 PM

From: majkel

This Post:
00
149057.89 in reply to 149057.87
Date: 9/16/2010 2:06:08 AM
Blaugrana Starachowice
IV.18
Overall Posts Rated:
9898
Zagram na tyle na ile będzie mnie stać ;). Dla mnie priorytetem są PO i tak naprawdę liga dla mnie zaczyna się we wtorek. Sezon zasadniczy to był tylko trening zawodników no i nabijanie odpowiednich minut. Forma rzecz bardzo ważna i nie staćmnie na bezsensowne zajeżdżanie podstawowych graczy tym bardziej, że z MIP mogę spróbować nawiązać walkę tylko przy odpowiedniej formie.
Też chciałbym awansować ale obiektywnie patrząc to joaquim ma zdecydowanie najlepszy personalnie skład no i do tego jest bardzo dobrym menadżerem. Reasumując to oczywiście powalczę ale nie spodziewam się wielkich efektów także prawdopodobnie kolejny sezon spędzimy razem ;)

Co do Realu i Barcy to dopiero początek sezonu i zobaczymy jak to będzie wyglądało dalej. Jestem ciekaw jak taki trener jak Mourihno poradzi sobie z presją i oczekiwaniami jakie ciążą na nim w Madrycie. Obawiam się kryzysu jaki w końcu musi dopaść Barcę. Mam nadzieję, że to jeszcze nie będzie ten sezon choć mecz z Herculesem mocno mnie zaniepokoił ;). Wtorkowego spotkania z Panathinaikosem nie liczę bo Grecy to nie tak groźna drużyna jak sprzed kilku lat i pewnie każda drużyna z PD by nie miała problemów z pokonaniem ich ;P

W niedzielę mecz w Madrycie z Atletico gdzie Barcelonie zawsze się bardzo ciężko grało i myślę wtedy zobaczymy tak naprawdę w którym miejscu jest Blaugrana :)

This Post:
00
149057.90 in reply to 149057.89
Date: 9/16/2010 8:51:18 AM
Overall Posts Rated:
382382
Ja także mogę nawiązać z Tobą walką jedynie ze sprawną formą u kluczowych graczy.
[q Też chciałbym awansować ale obiektywnie patrząc to joaquim ma zdecydowanie najlepszy personalnie skład no i do tego jest bardzo dobrym menadżerem. Reasumując to oczywiście powalczę ale nie spodziewam się wielkich efektów także prawdopodobnie kolejny sezon spędzimy razem ;)]
dzieki za takie slowa, ja jednak bede ostrozny w dywagacjach, za glownego faworyta sie nie uwazam, co ze mnie za menadzer ktory przed sezonem sprzedał nadzieje rerezentacji Chile za polowe jej wartosci (nie zdazylem przed koncem licytacji a nie chcialem go sprzedawac), za sezon bedzie w reprze U21, no ale za glupote sie placi ;) po drugie to majkel zasluguje na uznanie poniewaz potrafil wytrenowac zawodnika do reprezentacji ktory na pewno będzie jej dużą gwiazdą :) no i zeby z nim wygrac to bede musial Zygusia powstrzymac ale zbytnio srodkow ku temu nie mam :P wiec bedzie bardzo ciekawy final, i jak juz mowilem, jesli zobacze ze w innych ligach wszystko jest zgodnie z planem to mozemy awansowac razem ;)

Real to narazie sa jakies ledwo chodzace pilkarzyki, ta pierwsza bramka to straszny przypadek, owszem przewazali i to zdecydowanie ale gdyby byl Suarez i Vertonghen to hmm, moze chociaz by bramke stracili choc to co zrobil Casillas przy tej jednej sytuacji to szacun :) Krystyna cos formy nie ma, nawet w pilke trafic narazie nie potrafi, oby sie to utrzymalo jak najdluzej :P a Barca chyba juz po kryzysie jednomeczowym :P z Panata piekny mecz chociaz ta bramka ktora stracili to zenada, na szczescie potem juz Panata nie istniala i moglo sie tam skonczyc zdecydowanie wyzej ;) zobaczymy jak z Atletico bedzie, uwazam ze wygramy mimo wszystko, i bedzie grad bramek, takie moje zdanie ze Barca dwóch meczy z rzedu nie przegra ;)

This Post:
00
149057.91 in reply to 149057.90
Date: 9/16/2010 3:59:01 PM
Overall Posts Rated:
00
ja bym uwazal, to goracy teren, a atletico tak silne jak jest teraz bylo chyba za czasow Kiko, czyli z 15 lat temu. krysia gra dobrze ale celownik ma przestawiony, tak samo jak igla... z latwoscia wypracowuja sytuacje, ale albo w bramkarza, albo poprzeczke, albo obok bramki... obie druzyny dopiero buduja forme, ale juz na tym etapie widac, ze ,sezon bedzie zajebisty, ja juz dostrzegam reke mou w organizacji gry realu, gran derbi bedzie swietnym meczem :)

majkel, tez tak mysle, ze bomba rosnie, a w koncu pierdyknie, ale mysle ze to ani ten sezon ani nastepny. kryzys w barsie bedzie jak odejdzie xavi i iniesta, tak jak to bylo w przypadku realu (zizou) mysle ze pep powinien jaknajszybciej szkolic sobie nowy mozg druzyny, ktory juz teraz by sie z nimi ogrywal, ale napewno nie bedzie to mascherano... w La Masii chyba nie ma godnego nastepcy na te pozycje, chociaz nie znam calej, moge sie nie orientowac ?

maestro dobrze sie zastanow nad takim ruchem, bo liga z bordowo granatowego przybierze odcien snieznobialy :)

Last edited by realfan at 9/16/2010 4:00:18 PM

This Post:
00
149057.92 in reply to 149057.91
Date: 9/17/2010 11:14:23 AM
Overall Posts Rated:
382382
atletico wczoraj pokazalo swoją siłę w Salonikach ;) dobrze ze Real nie sprowadzil sobie typowej 9, ktora takie sytuacje by wykorzytywala i dostawiala tylko noge ;) oczywiscie ze gran derby beda swietne ale w moim odczuciu zakoncza sie tak jak kilka ostatnich chyba, real nie jest w stanie sie przeciwstawic barcelonie, choc moze ten sezon to zmieni i wrocą mecze cios za cios, gdzie padał grad bramek :)

xavi nie odejdzie z barcy, iniesta tak samo ;) a jak juz xavi tfu tfu by odszedl albo skonczyl kariere to iniesta ma kilka lat wiecej do gry :) za pare sezonow będą inne gwiazdy, nowi i mlodzi, i barca na pewno kogos znajdzie :) ja sie upieram ze fabregasa sciagna, za sezon max dwa i wtedy ten mozg druzyny bedzie takze brilliant i na kolejne kilkanascie lat ;)

hehe nie wiadomo kto spadnie :P moze jest jakas Blaugrana w III lidze ktorej sezon nie poszedl :P jak sie tak zastanawiam to to sie moze zemscic na mnie, jesli zle oblicze albo BBkom sie cos uwidzi to ten pomysl z faworyzacja majkela moze sie dla mnie okazac ciosem w plecy i zostane tu :P a ten odcien snieznobialy zniknie w listopadzie ;)

w ogole dziwna rzecz dzisiaj z tym treningiem :/ no i nie jestem do konca zadowolony z jego efektow, owszem jest kilka skokow co mnie cieszy, i skok na sprawna Karola co tez mnie cieszy, i spadek Zygi na silna co tez mnie cieszy :P ale nie wiem czemu moj PG i C nie wskoczyli z forma mimo gry przy optymalnych minutach, no trudno byle zeby skoczyli za tydzien :P

This Post:
00
149057.93 in reply to 149057.92
Date: 9/17/2010 12:05:06 PM
Overall Posts Rated:
00
oni juz dosc wiekowi sa... jeszcze 2-3 lata gry na pelnych obrotach i bedzie coraz gorzej, no mowie ze odejdzie juz calkiem od pilki a nie od barcy ;p

co do treningu to jestem happy, poprawilo sie 7 umiejetnosci moich grajkow, to najlepszy tydzien od poczatku mojej gry ;p

Last edited by realfan at 9/17/2010 12:17:14 PM

Advertisement