λοιπον,
τωρα ειδα ολο τον χαμο που εγινε και εχω να πω και εγω 2-3 πραγματα.
θελω καποιος να μου πει τι συστημα παιζεις οταν εχεις 4αρια με ανωτερο σουτ με αλμα 7? οταν το περιμετρικο σου σουτ εχει τουλαχιστον 1-2 σκιλ κατω απο την αμυνα του αντιπαλου??τι συστημα παιζεις οταν το μεγαλυτερο αθροισμα πασας που βγαζαμε στην περιφερεια ΟΠΟΙΟΝ και να καλουσαμε ειναι 30??(μιλαμε δλδ κατι σαν 12-9-9)
για να τα παρουμε με την σειρα λοιπον...
τρεξε,κινηση δεν μπορουσαμε να παιξουμε μας λειπουν σουτερ (σουτ με αλμα,εμβελεια)
κοιτα μεσα,λοου ποστ (εδω μεχρι το 3 και δυσκολευομασταν να φτασουμε την μπαλα σκεψου να πηγαιναμε να στοχευσουμε το 5αρι αλλα ακομα και να φταναμε θα επαιζαν στα ισα με 2 ντουκια μεσα στην ρακετα)
σπρωξιμο (δεν εχουμε τα μπασιματα που θα θελαμε οπως και παλι εστω καποιον σουτερ)
εσωτερικη/εξωτερικη απομονωση για μενα παραμενει ενα δυσκολο κομματι οποτε ακομα δεν την χρησιμοποιουμε
βασικη αν κατεβαζαμε θα εκλαιγαν και οι ρεγγες ας ριχναμε ζαρια
αρα μας μενει πρινσεστον και υπομονετικη....πρινσεστον ας μας πει ο ματσας....στηνεται μηπως ενα πρινσεστον με 4αρι και 5αρι σεντερ??(γιατι το 7 σουτ με αλμα δεν τον κανει και τρελο pf)
επομενως...ειδαμε οτι τα παιδια δεν εχουν καθαρο 3αρι...επαιξαν εχθες με 3 playmaker και υπερφορτωσαν την πασα...εμεις βαλαμε οτι καλυτερο ειχαμε απο αμυνα εξω και προσπαθησαμε να παμε σε ενα miss match στο 3....εκει οπου πιστευαμε οτι μπορουσαμε να χτυπισουμε γιατι οπως ειπαμε δεν εχουν και τρελα dmi.
εκτιμω το γεγονος οτι γινεται κουβεντα αλλα θεωρω το παιχνιδι ηταν πολυ δυσκολο εξαρχης...περσι ειχαμε 1-2 προσωπικοτητες να παρουν τα παιχνιδια....φετος κανεναν ( λενος μοσχογιανννης πουληθηκε 1.9, μπτουλας πουληθηκε 2.5,κασσαποπουλος συνεχιζει στην πρωτη ρωσσιας)
ετσι επειδη το εχω περιεργεια ομως....θα ηθελα να μου πει οταν μπορεσει ο sarithin της πιθανοτητες νικες μας...
οτιδηποτε αλλο ευχαριστως να απαντησω στα ποστ σας.