Szép felhangok vannak a választás körül.
Gratulálok Pörköltszájnak és Köszönöm Kaygee eddig munkáját.
Kérdéseim (Pörkölszájhoz amikre kérném válaszoljon):
Kik lesznek a segítőid? Miért nem válaszolsz a Neked feltett kérdésekre?(Azt hirdetted jó nagy kommunikáció lesz részedről.) Milyen együttműködést reméltél kaygee-től, amikor Ő keresett meg ezzel kapcsolatban Téged akkor elzárkóztál előle? (Lásd Fazekas esetét.) Fazekas ezek után egyből be fog kerüli a keretbe és kezdő is lesz?
Véleményeim és hozzászólásaim:
Kicsit rossz szájízzel nyert a kapitány. Ő rá szavaztak a legtöbben, akár tetszik akár nem el kell fogadni. 2 szezon vezeti a Magyar Nemzeti csapatot. Magyarság ide vagy oda akár ki gondolhat amit akar. Melléklesen mindenki azt tekint Magyarnak akit csak akar. (Az én álláspontom Vendebal felé hajlik. Adott a lehetőség mindenkinek aki magyarnak vallja magát és az is szeretne lenni. ...)
Pörköltszáj úgy hitegette a választásában a BB közösséget ahogy akarta. Nincsen szabályzatba foglalva. Az más kérdés, hogy olyat írt ami nem valós. Kaygee jogosan nem adja át az adatbázisát amit 8 szezon óta készítget és gyűjtöget. Se nem kötelessége és nem elvárható tőle. Lehet ez rossznak és széthúzónak tőnő döntés, viszont senkinek semmi köze hozzá. Ki lenne az aki odaadná azt a saját maga által készített szellemi terméket, hogy más publikálja és szerezzen előnyt belőle? Egyik megsüti a gesztenyét és kikaparja a másik meg elveszi és megeszi. Így érzem ezt.
Nem mellesleg, minden jóérzésű válogatottban úgy adják át tudomásom szerint a posztot a kapitányok egymás között, hogy a régi megosztja az újjal az információkat, ez esetben a leendő válogatott játékosok névsorát, mert a munka megkezdéséhez ezek a dolgok nagyon fontosak. Aki nem így tesz, az a saját hazája válogatottjának okoz károkat.
Ezt honnan tudod? Voltál már kapitány valahol? Ismersz kapitányokat személyesebben mint névről? A munka megkezdése ott kezdődik a választási gombra kattintás előtt megszerzed a leendő segítőid bizalmát. Példával élve: még emlékszem mikor Gila lett az U21 kapitánya. Jóval az indulása előtt megvolt a stábja és nem utólag keresgélt és várta azok jelentkezését akik segíteni szeretnének. (Azért is ezt hoztam fel, mert megkeresett engem is, illetve tudtommal a segítőd lesz.)
Természetesen jó a vérfrissítés mindenhol még a válogatottnál is. Akár személyi akár játékoskérdés. Remélem eredményes munkát tud végezni majd a Kapitány. Az idő igazolni fogja a gondoltait amiket leírt. Én támogatni fogom a magam lehetőségeihez mérten. Ez lenne a célja a legtöbb magyar menedzsernek akkor, a válogatott még sikeresebb lehet. Bízom benne ez így is lesz. Nézeteltérés, egymásra mutogatás, összetartásról beszélés, stb... ide vagy oda.
Last edited by Mikhail at 8/28/2012 2:21:23 AM