BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.5 > 33. Sezon

33. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275147.83 in reply to 275147.82
Date: 1/5/2016 10:46:22 AM
Overall Posts Rated:
6969
Evet hocam bayağı çekişmeli gidiyor sizin lig. Bizde ilk 2 kapışıyor. Gerisi zaten belli gibi. Birde Play-out sırasında bayağı bir çekişme var. Bende 3. sırayı biraz daha garantileyip rahat ol çıkacağım maçlara ki Play-off'lar öncesi yıpranmayalım. Play-off'lara çiğneme zamanı ile çıkmayı düşünüyorum çünkü.. :)

This Post:
00
275147.84 in reply to 275147.83
Date: 1/5/2016 12:50:27 PM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam maç esnasında bir oyuncumun kırmızı renk olduğunu gördüm acaba sakatlandı mı diye düşündüm sakatlanmamış faul den dolayı oyundan mı çıktı diye baktım o da değil 1 faul yapmış oynadığı süre boyunca acaba kırmızı olmasının sebebi nedir?

This Post:
11
275147.85 in reply to 275147.84
Date: 1/5/2016 1:05:08 PM
Overall Posts Rated:
6969
Hocam o bana da çok oluyor ve beni deli ediyor. :)
Onun sebebi sakatlık. Kırmızı gösteriyorsa oyuncu sakatlanmıştır. Maç esnasında maça devam edememiştir. Maçtan sonrada ciddi bir şeyinin olmadığı anlaşılmıştır. Korkacak bir şey yok yani. Ciddi bir sakatlık yaşamamış ama oyuna devamda edememiş demek oluyor o. Bir sonraki maçta oynatabilirsiniz yani o oyuncuyu sıkıntı yok. :)

This Post:
11
275147.86 in reply to 275147.85
Date: 1/5/2016 1:21:19 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 15 (Salı 5 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
BC Sodom Black Devils 113 - Turkler 57
Genç Atsızlar 79 - babacarterspor 111
ZonguldakKömürSpor 109 - BoluWildcats 97
Redbull Shootforce 126 - Fenerbahçe Basketball Team 73
BC placebo 78 - Tokat_City_Thunder 58
SERİKBULLS 107 - Legend basketball 123
Kızık Wizzards 134 - Anadolu Hisarı 140
Mount Everest Stars BC 80 - Fenar Heat 108

Gecenin en iyi kollektif performansı
Sayı : 140 : Anadolu Hisarı
Ribaunt : 68 : Redbull Shootforce
Asist : 43 : Legend basketball
Top çalma : 16 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 17 : Redbull Shootforce

Gecenin en iyi kişisel performansları
Sayı : 59 : M. Tosun (Anadolu Hisarı)
Ribaunt : 25 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 13 : V. Boshkov (Fenar Heat)
Top çalma : 4 : B. Atakul (Anadolu Hisarı), A. Bolonzubi (Mount Everest Stars BC), L. Moutinho (ZonguldakKömürSpor), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), T. Markovic (BC Sodom Black Devils), K. Sülün (Kızık Wizzards)
Blok : 4 : A. Egeçi (BoluWildcats), A. Varakas (Redbull Shootforce), A. Starkey (Redbull Shootforce), I. Otaçi (babacarterspor)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : M. Tosun (Anadolu Hisarı) (59 Sayı, 5 Ribaunt, 3 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 50
Şutör Gard : L. Kabadayi (Legend basketball) (19 Sayı, 8 Ribaunt, 5 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok), E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor) (23 Sayı, 10 Ribaunt, 1 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 27
Kısa Forvet : Y. Sözen (BC Sodom Black Devils) (16 Sayı, 14 Ribaunt, 4 Asist, 2 Top çalma, 2 Blok), K. Sülün (Kızık Wizzards) (15 Sayı, 6 Ribaunt, 12 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 25
Uzun Forvet : A. Starkey (Redbull Shootforce) (29 Sayı, 24 Ribaunt, 5 Asist, 2 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 58
Pivot : A. Varakas (Redbull Shootforce) (30 Sayı, 25 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin EDO'su
A. Varakas (Redbull Shootforce) (30 Sayı, 25 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 61

Gecenin kötü performansı
F. Kurt (Genç Atsızlar) (2 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -6

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : H. Zülfiyar (BoluWildcats), K. Durusel (BoluWildcats) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : S. Nizam (BC placebo), K. Çambel (Genç Atsızlar), G. Mandese (Mount Everest Stars BC), A. Stanley (Mount Everest Stars BC), S. Keskiner (BoluWildcats), Ç. Masum (Turkler), F. Hayran (Kızık Wizzards) : 6 Faul

Demir adam : Z. Jęczkowski (Genç Atsızlar), S. Ataberk (Tokat_City_Thunder), J. Rokosa (Tokat_City_Thunder), B. Karadag (Tokat_City_Thunder), T. Elçin (Tokat_City_Thunder), A. Mebuse (Tokat_City_Thunder), T. Coughlin (Mount Everest Stars BC), W. Bastek (Mount Everest Stars BC), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Varakas (Redbull Shootforce), S. Dilasa (Turkler), Y. Sözen (BC Sodom Black Devils) : 48 Dakika

Şutör : M. Tosun (Anadolu Hisarı) : 9 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 16.0

En kötüsü : T. Asikane (Legend basketball), A. Boncuk (Legend basketball), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), K. Berhayat (Fenerbahçe Basketball Team), I. Ürkün (Fenerbahçe Basketball Team), B. Gökdemir (Fenerbahçe Basketball Team), E. Özveren (Fenerbahçe Basketball Team), K. Saygun (Fenerbahçe Basketball Team), K. Ömür (BoluWildcats), R. Yezdan (BoluWildcats), N. Nabi (Turkler), M. Odyakar (Turkler) : Not : -99.9

This Post:
11
275147.87 in reply to 275147.86
Date: 1/9/2016 4:33:52 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 16 (Cumartesi 9 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Turkler 56 - Tokat_City_Thunder 124
babacarterspor 145 - Legend basketball 88
BoluWildcats 125 - Anadolu Hisarı 109
Fenerbahçe Basketball Team 85 - Fenar Heat 143
Genç Atsızlar 122 - SERİKBULLS 117
ZonguldakKömürSpor 118 - Kızık Wizzards 117
Redbull Shootforce 86 - Mount Everest Stars BC 65
BC placebo 97 - BC Sodom Black Devils 84

Sayı : 145 : babacarterspor
Ribaunt : 59 : babacarterspor
Asist : 44 : Fenar Heat
Top çalma : 17 : ZonguldakKömürSpor, Redbull Shootforce
Blok : 13 : Redbull Shootforce

Sayı : 41 : T. Elçin (Tokat_City_Thunder)
Ribaunt : 25 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 13 : B. Karadag (Tokat_City_Thunder), T. Elçin (Tokat_City_Thunder)
Top çalma : 6 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), B. Odyakmaz (Redbull Shootforce)
Blok : 5 : S. Altas (ZonguldakKömürSpor)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : O. Korman (BC placebo) (20 Sayı, 5 Ribaunt, 6 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 29
Şutör Gard : T. Fermani (Tokat_City_Thunder) (28 Sayı, 16 Ribaunt, 2 Asist, 4 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 40
Kısa Forvet : O. Rabi (Tokat_City_Thunder) (12 Sayı, 9 Ribaunt, 8 Asist, 2 Top çalma, 3 Blok), S. Çamdeviren (Fenar Heat) (19 Sayı, 3 Ribaunt, 5 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 26
Uzun Forvet : J. Castellote (Tokat_City_Thunder) (31 Sayı, 16 Ribaunt, 5 Asist, 4 Top çalma, 3 Blok) : Verimlilik : 51
Pivot : T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 59

Gecenin EDO'su
T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 59

Gecenin kötü performansı
E. Dogramacilar (Turkler) (11 Sayı, 0 Ribaunt, 0 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5

Gecenin triple-double performansı
T. Elçin (Tokat_City_Thunder) (41 Sayı, 11 Ribaunt, 13 Asist, 3 Top çalma, 1 Blok), S. Altas (ZonguldakKömürSpor) (28 Sayı, 10 Ribaunt, 10 Asist, 3 Top çalma, 5 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : B. Serin (Legend basketball), H. Cüret (Legend basketball), M. Felek (SERİKBULLS), Ç. Masum (Turkler), S. Yöne (Kızık Wizzards) : 6 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : H. Cüret (Legend basketball), V. Nizami (Anadolu Hisarı), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), H. Dalamer (Fenerbahçe Basketball Team), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), H. Xianpeng (babacarterspor), F. Genta (BC Sodom Black Devils), F. Hayran (Kızık Wizzards) : 6 Faul

Demir adam : E. Ügeç (ZonguldakKömürSpor), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), A. Isik (Kızık Wizzards) : 53 Dakika

Şutör : A. Trovato (Genç Atsızlar), M. Tosun (Anadolu Hisarı), F. Sunka (Fenerbahçe Basketball Team), A. Ranković (babacarterspor) : 5 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo) : Not : 16.0

En kötüsü : R. Sefa (Legend basketball), T. Asikane (Legend basketball), T. Feda (SERİKBULLS), K. Mahmur (SERİKBULLS), E. Gökdeniz (SERİKBULLS), L. Özsah (SERİKBULLS), Ç. Demirtürk (Anadolu Hisarı), G. Özer (Anadolu Hisarı), C. Sazak (Anadolu Hisarı), A. Farías (Mount Everest Stars BC), G. García (Mount Everest Stars BC), R. Bandiera (Mount Everest Stars BC), H. Więckiewicz (Mount Everest Stars BC), C. Acquaroni (Fenar Heat), Y. Konca (BC Sodom Black Devils), Ç. Deniztekin (BC Sodom Black Devils), Ö. Kayhan (Kızık Wizzards), K. Okver (Kızık Wizzards), Z. Süngü (Kızık Wizzards) : Not : -99.9

This Post:
22
275147.88 in reply to 275147.87
Date: 1/12/2016 3:48:09 AM
Overall Posts Rated:
2525
Çabalarına sağlık hocam :)

Ben kendi adıma gençler için uğraşıyorum Taylan ile OnurCan'ı milli yapmak hedefim.Onun haricinde bu sezon bir iki transferle üst lige çıkmak gibi bi hedefim de var bakalım nasipse olur...

This Post:
11
275147.89 in reply to 275147.88
Date: 1/12/2016 8:44:11 AM
Overall Posts Rated:
8484
Hocam bende sizi takdir ediyorum milli takım için gençleri yetiştirme düşünceniz için bende de toplam 11 oyuncu var ve 9 tanesi yerli bende milli takıma oyuncu vermek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Dralim hocam da sanıyorum o da yerli oyuncuları yetiştirdi hep 3 ümüz milli takımı bu ligden besleyebiliriz diye umut ediyorum

This Post:
11
275147.90 in reply to 275147.89
Date: 1/12/2016 3:19:39 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 17 (Salı 12 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Legend basketball 116 - Turkler 111
Anadolu Hisarı 49 - babacarterspor 97
Fenar Heat 134 - BoluWildcats 89
Tokat_City_Thunder 113 - Fenerbahçe Basketball Team 31
Kızık Wizzards 102 - Genç Atsızlar 118
Mount Everest Stars BC 109 - ZonguldakKömürSpor 85
BC Sodom Black Devils 103 - Redbull Shootforce 90
SERİKBULLS 70 - BC placebo 134

Sayı : 134 : BC placebo, Fenar Heat
Ribaunt : 76 : BC placebo
Asist : 43 : Fenar Heat
Top çalma : 22 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 14 : Mount Everest Stars BC, Fenar Heat

Sayı : 54 : T. Markovic (BC Sodom Black Devils)
Ribaunt : 20 : A. Varakas (Redbull Shootforce)
Asist : 12 : L. Potur (Legend basketball), M. Drljaca (Tokat_City_Thunder)
Top çalma : 5 : L. Moutinho (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor)
Blok : 7 : J. Rokosa (Tokat_City_Thunder)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : L. Potur (Legend basketball) (35 Sayı, 3 Ribaunt, 12 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 35
Şutör Gard : T. Markovic (BC Sodom Black Devils) (54 Sayı, 4 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 44
Kısa Forvet : S. Ataberk (Tokat_City_Thunder) (22 Sayı, 9 Ribaunt, 3 Asist, 4 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 31
Uzun Forvet : T. Terek (BC placebo) (24 Sayı, 12 Ribaunt, 10 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 49
Pivot : O. Güneri (Tokat_City_Thunder) (22 Sayı, 19 Ribaunt, 6 Asist, 4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 43

Gecenin EDO'su
T. Terek (BC placebo) (24 Sayı, 12 Ribaunt, 10 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok) : Verimlilik : 49

Gecenin kötü performansı
H. Dalamer (Fenerbahçe Basketball Team) (0 Sayı, 6 Ribaunt, 4 Asist, 2 Top çalma, 0 Blok)L. Oczkowicz (Fenerbahçe Basketball Team) (2 Sayı, 1 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -8

T. Terek (BC placebo) (24 Sayı, 12 Ribaunt, 10 Asist, 1 Top çalma, 4 Blok), S. Dilasa (Turkler) (31 Sayı, 10 Ribaunt, 11 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : S. Altas (ZonguldakKömürSpor) : 7 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : L. Kabadayi (Legend basketball), A. Mebuse (Tokat_City_Thunder), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), A. Erçetin (ZonguldakKömürSpor), S. Gür (Redbull Shootforce), Ç. Masum (Turkler) : 6 Faul

Demir adam : G. Gdula (SERİKBULLS), I. Tennur (SERİKBULLS), M. Drljaca (Tokat_City_Thunder), S. Ataberk (Tokat_City_Thunder), J. Rokosa (Tokat_City_Thunder), O. Güneri (Tokat_City_Thunder), S. Altas (ZonguldakKömürSpor), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), B. Alabora (Redbull Shootforce), B. Odyakmaz (Redbull Shootforce), S. Dilasa (Turkler), F. Genta (BC Sodom Black Devils) : 48 Dakika

Şutör : T. Markovic (BC Sodom Black Devils) : 11 Üç sayı

En iyisi : M. Sudan (BC placebo), T. Terek (BC placebo) : Not : 17.0

En kötüsü : E. Yurdaer (Genç Atsızlar), C. Ogur (Genç Atsızlar), I. Ürkün (Fenerbahçe Basketball Team), B. Gökdemir (Fenerbahçe Basketball Team), K. Saygun (Fenerbahçe Basketball Team), K. Berhayat (Fenerbahçe Basketball Team), M. Payci (BoluWildcats), G. Selcan (BoluWildcats), S. Keskiner (BoluWildcats), S. Soydinçer (ZonguldakKömürSpor), K. Mahser (Redbull Shootforce), M. Odkan (Redbull Shootforce), H. Meyil (Redbull Shootforce), D. Duru (Redbull Shootforce), A. Gül (Redbull Shootforce), N. Nabi (Turkler), B. Ulaç (Turkler), S. Algun (Turkler), M. Odyakar (Turkler) : Not : -99.9

This Post:
11
275147.91 in reply to 275147.90
Date: 1/16/2016 1:04:43 PM
Overall Posts Rated:
8484
Gün 18 (Cumartesi 16 Ocak 2016) : Performanslar ile http://www.buzzer-manager.com

Gecenin sonuçları
Turkler 97 - Anadolu Hisarı 127
babacarterspor 79 - Fenar Heat 101
BoluWildcats 64 - Tokat_City_Thunder 104
Fenerbahçe Basketball Team 123 - Legend basketball 126
Genç Atsızlar 87 - Mount Everest Stars BC 132
ZonguldakKömürSpor 85 - BC Sodom Black Devils 123
Redbull Shootforce 136 - SERİKBULLS 89
BC placebo 127 - Kızık Wizzards 70

Sayı : 136 : Redbull Shootforce
Ribaunt : 70 : BC placebo
Asist : 46 : Redbull Shootforce
Top çalma : 13 : ZonguldakKömürSpor
Blok : 15 : BC placebo, BC Sodom Black Devils

Sayı : 38 : G. Gdula (SERİKBULLS)
Ribaunt : 22 : F. Genta (BC Sodom Black Devils)
Asist : 13 : M. Drljaca (Tokat_City_Thunder)
Top çalma : 5 : O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor), M. Gündüz (Fenar Heat), M. Oynak (BC Sodom Black Devils)
Blok : 8 : M. Oynak (BC Sodom Black Devils)

Gecenin en iyi beşi
Oyun Kurucu : N. Pérez (BC Sodom Black Devils) (33 Sayı, 5 Ribaunt, 9 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 38
Şutör Gard : F. Agit (Anadolu Hisarı) (33 Sayı, 6 Ribaunt, 8 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 42
Kısa Forvet : S. Gür (Redbull Shootforce) (17 Sayı, 8 Ribaunt, 8 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 32
Uzun Forvet : J. Castellote (Tokat_City_Thunder) (24 Sayı, 21 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 42
Pivot : F. Genta (BC Sodom Black Devils) (25 Sayı, 22 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 42

Gecenin EDO'su
F. Agit (Anadolu Hisarı) (33 Sayı, 6 Ribaunt, 8 Asist, 3 Top çalma, 0 Blok), J. Castellote (Tokat_City_Thunder) (24 Sayı, 21 Ribaunt, 1 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok), F. Genta (BC Sodom Black Devils) (25 Sayı, 22 Ribaunt, 7 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 42

Gecenin kötü performansı
M. Payci (BoluWildcats) (4 Sayı, 0 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok), R. Yezdan (BoluWildcats) (2 Sayı, 2 Ribaunt, 2 Asist, 2 Top çalma, 0 Blok), : Verimlilik : -3

B. Aliç (Legend basketball) (17 Sayı, 13 Ribaunt, 11 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok)

Tüm istatistikler
Eldivenleriyle oynayan adam : T. Elçin (Tokat_City_Thunder), O. Pekdemir (ZonguldakKömürSpor) : 8 Top kaybı

Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : M. Sudan (BC placebo), M. Felek (SERİKBULLS), F. Huynh (Fenerbahçe Basketball Team), T. Lõiv (babacarterspor), Ç. Masum (Turkler), K. Sülün (Kızık Wizzards) : 6 Faul

Demir adam : H. Dalamer (Fenerbahçe Basketball Team) : 50 Dakika

Şutör : G. Gdula (SERİKBULLS) : 7 Üç sayı

En iyisi : O. Korman (BC placebo), T. Terek (BC placebo) : Not : 16.0

En kötüsü : R. Sefa (Legend basketball), T. Asikane (Legend basketball), A. Boncuk (Legend basketball), T. Feda (SERİKBULLS), T. Bedih (SERİKBULLS), K. Mahmur (SERİKBULLS), S. Dürümcü (SERİKBULLS), E. Gökdeniz (SERİKBULLS), L. Özsah (SERİKBULLS), G. Özer (Anadolu Hisarı), Ö. Kayhan (Kızık Wizzards), K. Okver (Kızık Wizzards), Z. Süngü (Kızık Wizzards) : Not : -99.9

This Post:
00
275147.92 in reply to 275147.1
Date: 1/18/2016 7:34:41 AM
Overall Posts Rated:
6969
Hocam bende Milli Takımımız için oyuncu geliştirmek istiyorum ama olmuyor. Elimde 3 genç guard birde pivot var ama olmuyor. O kadar idman veriyorum ama gelişmiyorlar. Zaten 2 sezondur drafta verdiğim paralarla 1 numara açığımı kapatırdım ama pes etmedim hâlâ draft için para veriyorum ama hiçbiri gelişmedi. 2 sezon önce aldığım Mustafa, Oben, Korkut ve Saldıray'da gram ilerleme yok. Çizgide ve kondisyonları gelişiyor başka yok olmuyor. Bu sezonuda pas geçicem draftta 1 puan bile harcamicam. Biriktireceğim ve ertesi sezon biriktirdiğim tüm puanlarla adam akıllı 3 oyuncu almayı düşünüyorum. Artık onlardan da bir cacık olmazsa drafta 1 kuruş bile yatırmam. Şu draft şanssızlığım yüzünden oyunu bırakmayı düşünmüştüm bir aralar. :)

This Post:
00
275147.93 in reply to 275147.92
Date: 1/19/2016 3:17:53 AM
Overall Posts Rated:
8484
hocam bende de antrenman almiyorlar walla ne yapacağımı şaşırdım 2 sezondur kredi biriktiriyorum şuan 82 kredim oldu haftalık 20K ayırıyorum bunun için aldığım iki yabancı olmasaydı dibe vurmuştum niye antrenman almıyorlar anlam veremiyorum antrenörümde seçkin seviyesinde halbuki bu hafta antrenman alacak oyuncu sayisini 3ten 2ye indirip birde o şekilde deneyeceğim

Advertisement