Moram da uzurpiram ovu temu posto je najfrekventnija a tice se i U21 reprezentacije. Ukoliko treba, zamolicu moderatora da premesti poruku u neku drugu temu na forumu, ali moram da izlozim problem sa kojim se susrecem(o), pa se nadam da nece biti brisano.
Naime,
odlucio sam da vise nikada ne kupim nijednog naseg trenirca od domacih menadzera. Toliku alavost na virtualni novac ne mogu da razumem. Ovih dana sam pratio TL u zelji da dovedem nekog igraca i uglavnom sam gledao strane igrace, ali na "prozivke" Frenkija

ipak resim da preskocim par stranih talenata i dovedem clana mlade reprezentacije Dalibora Stojanovica iz Pajtona (
(http://www.buzzerbeater.com/player/42805049/overview.aspx)). Nakon jednog mog bida upravo on me je prebidovao sa namerom da podigne cenu, nakon cega sam mu poslao poruku da bih ga uzeo i da ne dize cenu svom igracu jer zaista mislim da nije korektno. Posle par bidova koje su razmenili moj Dorcol i neki tim iz Belgije, moja ponuda na 1.76M je delovala kao konacna, da bi me prakticno u poslednjem trenutku licitacije prebidovao - pogadjate, upravo Pajton! I onda mi poslao poruku "Zavisi koliko nudis". Tu sam ja odustao od kupovine, sto sam mu i napisao u narednoj poruci.
Da se razumemo, svaki menadzer ima pravo da ne bude zadovoljan ponudom koju je dobio za nekog igraca, ali po meni je ovo i pitanje morala i kucnog vaspitanja. Jeste igrica, ali neki fer plej mora da postoji. Mislim da je mogucnost da se biduje sopstveni igrac postala cesto predment zloupotrebe i da se to mora iskljuciti kao opcija.
Posto ovo nije prvi slucaj gde se dogadjaju ovakve ili slicne stvari (o cenama domacih treniraca da ne pricam), a ukljucen je neko od nasih menadzera, resio sam da definitivno vise ne kupujem nista od domacih klubova. Zao mi je sto je tako, jer vecina ljudi ovde je vise nego korektna, ali pojdinci ponovo salju losu sliku i kaljaju ugled koji kao zajednica imamo.
Jos jednom se izvinjavam sto sam upao u sred izbora sa ovim, nadam se da razumete problem sa kojim sam se susreo