A csapatszellemen szerintem nem múlhatott, a túlzott önbizalom viszont érdekes felvetés, bár hasonlót még nem hallottam, de ki tudja? A játékosaid tulajdonságait nem ismerem, de az értékeléseket mind vittem-rosszabb talán nem vagyok. A formák hasonlóak voltak(7-9 között), és külön érdekes számomra, hogy szinte 6 emberrel nyomtad végig a meccset, én végig cseréltem 9-10-et, ami elvileg jobb, aztán itt mégse...
HT kicsit nekem is sántít, bár csak 2 éve játszom és az ötödnél feljebb sosem voltam, de nagy randomparádét még én sem láttam, bár meglepetések ott is előfordultak, viszont azok többsége utólag elemezhető volt! Most itt az zavart, hogy nem tudom, mi volt a baj, és bizony ha volt konkrét oka ennek az eredménynek,az előttem rejtve maradt-ergo nem tanulhatok belőle.
A meccsleadást természetesen felejtsük el-ha nem megy önerőből, akkor semmi értelme.Megjegyzem, szerintem túlbecsülöd az első osztályt:)
U.i. Azért az valahol jó érzés,hogy nyugodtan fel lehet hozni ilyen témát itt és ki is tudjuk tárgyalni. Követendő példa lehetne máshol is.