šta reći za šutljivu konfu ima dvije , ajde recimo interesantna tekme i dvije koje nisu vrijedne spomena....makar i te dvije koje bi trebale kao biti interesantne, u jednoj od njih je Jugoplastika koja bi trebala ak se ne logira uskoro postati boot....
15.3.2011 17:00:00 Zvijer-zmaj SuperMachine
to je jedna od tih interesantnih, ali malo gledajući, igrače nakon što se pojaćao Supermaschine i pod košem mislim da zvjer nema kaj tražiti, pogotovo kaj valerosi nebu ovoga kaj je kupil uspio prodati za tu lovu kaj traži pošto istra memre svog,Minopolija ni za 2,6 mikica prodati...kak bu onda on za svog Uzala dobil 3,2 milje, ali ak dobije to bu trgovina stoljeća kupil ga je za 1,4 milje i da ga frkne za tu lovu čista zarada od 1,8 milja.....malo bi mu zavidio a vjerujem da nisam jedini.....mašine dobivaju
15.3.2011 17:00:00 kk ponko Istra Pula
Istra protiv bota ponka...valjda nebu 100 razlike.....
15.3.2011 17:00:00 KK Grnica Jugoplastika Hvar
i tu bu teško grnica kaj uspio napraviti , pošto juga stalno igra normal....mislim da ni on nema kaj tražiti makar je juginom centru forma dosta opala.....mislim da bu ni kriv ni dužan još jednu pobijedu upisal....koja je to konfa sve sami botovi.....ili se ne logiraju, osim istre i mašina i olympiacosa...drugi su za niš...šteta....a nekad je to bila puno jaća konfa od naše....
15.3.2011 17:00:00 Olympiacos Pulaeus The Sith
Isto lagana pobijeda Olympiacosa...pošto Sith igra tekme sa 3 igraća....utakmica ne vrijedna spomena.....
i ja velim da bi to bilo sve , o toj konfi utakmice , kako naše tako i njihove konfe sve lako predvidljive, i nezanimljive za komentirati.......zato i niko nije htio komentirati pa smo crit i ja opet obrali bostan.......
molim da nas se pristojno iztuča......za uloženi trud
unaprjed zahvalni crit i marijoh
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!