Φίλε μου όπως και να το δεις η νίκη σου ήταν πέρα για πέρα παράλογη. Ακόμα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό δεν δικαιολογείται να χάνω. Έχω πολύ πολύ καλύτερη ομάδα και συγγνώμη που το λέω αυτό. άλλωστε και σύ πίστευες οτι θα χάσεις με 20+ και τώρα λές οτι δικαιολογείται; Απλά πολλά αποτελέσματα, όπως είπα και πέρσι, διαμορφώνονται αλλού. Δεν πειράζει. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια παιχνίδια με το buzzerbeater, οπότε δεν αγχωνόμαστε. Απλά είναι κρίμα, διότι σε κάνουν να ξενερώσεις. Τόσο πια εξόφθαλμα αποτελέσματα δεν νοούνται να υπάρχουν. Έχω κάνει ήδη 3 ήττες εκτός προγράμματος. 2 λόγω παιχνιδιού και 1 λόγω δικής μου ηλιθιότητας. Η 1η θέση χάθηκε, οπότε απο δω και πέρα θα παίζω όπως κάτσει. Και αν υποβιβαστούμε, δεν πειράζει. Μια ήττα σίγουρη την τρίτη οπότε θα φτάσουμε ίδιες νίκες, ίδιες ήττες. Ξεφτίλα σκέτη. Ίσως είναι καλό να διώξω τους καλύτερους παίκτες και να παίζω με παίκτες μισθών ως 10000 το πολύ. Ούτως ή αλλως έχεις δεν έχεις καλή ομάδα, το ίδιο και το αυτό είναι, αφού σε ξεφτιλίζουν με τόσο απαράδεκτο τρόπο. Όλοι οι παίκτες μου, όλως τυχαίως, τα έσπασαν σήμερα. Ενώ οι δικοί σου έγιναν παικταράδες. Όχι και πολύ πιστευτό πάντως. Επίσης με κοίτα μέσα και ο σουτέρ έκανε 30 σούτ. Δουλευόμαστε απλά. Ούτε μηχανή υπάρχει, ούτε τίποτα. Απλά βγάζουν ένα αποτέλεσμα και τέλειωσε. Και αν σε αντιπαθούν, έχεις αυτά τα αποτελέσματα. Καθαρά και ξάστερα. Άλλωστε είμαι σημαδεμένος. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Last edited by Δημήτρης at 7/31/2010 2:53:39 PM