Gökhan Zan'ın gidişini sevinmemiştir bence çoğu Beşiktaş'lı.
Gökhan Zan'ın gidişini sevinmemiştir bence çoğu Beşiktaş'lı.gökhan zan ın geldiği zamanda gökhan zan zaten sakattı . o sezon bjk de forma giymemişti . iyi paraya galatasaraya okuttular . gs dede zaten bayağı sakattı . yeni yeni düzelio . SAkat oyuncuyu güzel fiyata sattıkları için sevinmişlerdir bence .
Gökhan Zan'ın gidişini sevinmemiştir bence çoğu Beşiktaş'lı.gökhan zan ın geldiği zamanda gökhan zan zaten sakattı . o sezon bjk de forma giymemişti . iyi paraya galatasaraya okuttular . gs dede zaten bayağı sakattı . yeni yeni düzelio . SAkat oyuncuyu güzel fiyata sattıkları için sevinmişlerdir bence .gökhan zan bedavaya gitti gs ye ha üzüldüm mü zerre kadar üzülmedim
Gökhan Zan'ın gidişini sevinmemiştir bence çoğu Beşiktaş'lı. gökhan zan ın geldiği zamanda gökhan zan zaten sakattı . o sezon bjk de forma giymemişti . iyi paraya galatasaraya okuttular . gs dede zaten bayağı sakattı . yeni yeni düzelio . SAkat oyuncuyu güzel fiyata sattıkları için sevinmişlerdir bence .gökhan zan bedavaya gitti gs ye ha üzüldüm mü zerre kadar üzülmedim