mato,teraz ak sa nenahnevas,tak trosku pritvrdim ja na teba. toto akoze myslis vazne? mas tu dvoch diskutujucich kandidatov,ktori vlastne ani najskor nechceli kandidovat,chceli len,aby sa ku kormidlu nedostali manazeri o ktorych sme nikdy v zivote nepoculi.da sa tak prakticky povedat,ze k tej kandidature boli "donuteni" neschopnostou,lenivostou,nedostatkom casu alebo nezaujmom ostatnych manazerov.s ochotou odpovedali obaja na otazky v priebehu par hodin a cakali tu cely podvecer na to,co sa ich budete pytat. napisali sem vlastne nazory na hracov,vysky skillov atd.
teraz sa tu do nich akoze "obuvate" kvoli tomu ze dali hracovi HN 15,alebo SB 7,alebo nevedeli ze SU v RB zvysuje plat o 5,68 % atd....akoze WTF ? teraz chces od nich aby ti napisali nejaky trening turcana pocas 3 sezon,vsetky jeho SU a este kolkokrat ich da ze sezonu...? o tych zapasoch NT sa radsej ani nevyjadrujem
akoze cele mi to pripada tak ze si ich akoze posadis na stolicku,zapnes lampu a vypocuvas ich ako pri vysluchu.
cele toto je hlavne hra,mame sa pri tom zabavat a nie kazdy ma cas aby pri BB denne stravil 5 hodin,pricom odpozoroval 2 zapasy,pozrel celu TL,upravil si vzorceky a este neviem co.
nechcem byt na teba ani na ostatnych moc kriticky,ale v minulych volbach,kde este boli aj naozajstni kandidati,ktori sa chceli stat NT trenermi bez nejakeho "donutenia" ,neboli take otazky ako tie co citam teraz. akoze par hodin citam niektore otazky a po tom celkom by sa mi to asi cele znechutilo a nech si to klude vyhra aj ferko1234 z stvrtej ligy ,by som sa na to hned vyprdol. mozte sa do mna navazat ale to je proste moj nazor.