BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
213465.84 in reply to 213465.83
Date: 3/31/2012 7:02:12 AM
Overall Posts Rated:
193193
Είμαι πλέον πιστός οπαδός σου....Λατρέυω, αγαπάω aliens!!!!

This Post:
00
213465.85 in reply to 213465.84
Date: 3/31/2012 10:32:05 AM
Overall Posts Rated:
2626
xaxaaxxaxxa gamata agori oti nane opou nane!!!!!!!!!!!!

From: Thor
This Post:
00
213465.87 in reply to 213465.85
Date: 4/2/2012 1:06:07 AM
Overall Posts Rated:
291291
οι σκέψεις των kasper kai mamu φαίνονται να αρέσουν....
δεν μπορεί κάποιος να τις μεταφράσει και να τις προτείνει στο suggestion forum?

From: Fendagin 7

To: Thor
This Post:
00
213465.88 in reply to 213465.87
Date: 4/2/2012 6:17:39 AM
Overall Posts Rated:
193193
Ο Καρχαλαρίας έσκισε ... Συντριπτική πλειοψηφία....Αυτοδύναμος....

This Post:
11
213465.90 in reply to 213465.89
Date: 4/2/2012 7:17:34 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Προτάσεις ειπώθηκαν για οικονομική τιμωρία πολύ πρίν τον Sarithin, ο οποίος το εξειδίκευσε περισσότερο πρός τιμήν του. Καλό θα ήταν να κοιτάμε και λίγο τα σχόλια και να μην μιλάμε υποτιμητικά για την πλειονότητα των χρηστών. Κάνουμε σαν κλασικός ελληνάρας που τα ξέρει όλα και σχολιάζει τους άλλους, χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να πει. Δεν ξέρω τί λένε οι άλλοι χρήστες και δεν μπορώ να μιλήσω εξ' ονόματός τους, αλλά εμένα με ενοχλεί να το παίζουν κάποιοι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ -και σε αυτούς βάζω κυρίως εσένα- υποτιμώντας τους άλλους. Σε παρακαλώ σταμάτησε το και άσε τα περί κραξίματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κράξεις και τί θες να δείξεις με αυτό. Μήπως είσαι ανώτερος ή μήπως δεν κάνεις λάθος;
Περιορίσε το αυτό, είναι ενοχλητικό να γίνεσαι προκλητικός χωρίς λόγο, αν θες την ταπεινή μου άποψη.
Η χαλαρή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ και να υπάρχουν 2 διαθέσεις όπως στα πλέι οφ. Την άποψη μου περί οικονομικής τιμωρίας την έχω αναφέρει αρκετά σχόλια πιο πάνω, αν θες, ψαξ' την και μην βλέπεις σαν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μόνο αυτές που κάνουν τα κολλητάρια σου. Είναι άδικο γιαυτούς που ξοδεύουν χρόνο σκέψης, έστω και για να πουν μια απλοϊκή ιδέα, να τους θεωρείς υποτιμητικά "θιγμένους". Αυτός ο οποίος χαρακτηρίζει τους άλλους έτσι, είναι αυτός που θα θιχτεί ακόμα πιο εύκολα και από αυτούς.
Αν θεωρείς λοιπόν την κουβέντα ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ, μην συμμετέχεις. Στείλε μερικά pm μόνο σε αυτούς, που είναι ΑΞΙΟΙ να μιλούν μαζί σου και άσε εμάς τους άγριους και άχρηστους να μιλάμε εδώ καφενειακά. Γεμίσαμε από τέλειους και παντογνώστες σε αυτό το φόρουμ και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι παιδιά που ήξεραν το παιχνίδι και συμμετείχαν στα φόρουμ, τώρα δεν συμμετέχουν. Τυχαίο; Δε νομίζω.

This Post:
55
213465.91 in reply to 213465.90
Date: 4/2/2012 8:33:21 AM
Overall Posts Rated:
150150
Η χαλαρή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ και να υπάρχουν 2 διαθέσεις όπως στα πλέι οφ.

εγώ διαφωνώ να διαγραφεί η χαλαρή...και να το συζητήσουμε...τα περισσότερα ματς μου τα παίζω χαλαρά..δεν είναι κανένα προσυμφωνημένο μπορείτε να ρωτήσετε και τους αντιπάλους μου....η καλή χρήση της χαλαρής και γενικότερα του ενθουσιασμού αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κομμάτια τακτικής στο παιχνίδι...αν αυτοί που προσυμφωνούν χαλαρά δεν καταλάβουν ότι χαλάνε το παιχνίδι των άλλων δεν θα αλλάξει η κατάσταση...απλά θα βρουν έναν άλλο τρόπο να εκμεταλευτούν την νέα κατάσταση που θα προκύψει...

αν είχαμε μόνο κανονική και δυνατή θα ήταν σχεδόν αδύνατο να χτυπήσεις μια καλύτερη ομάδα από τη δική σου..τώρα υπάρχει η διπλή διαφορά διάθεσης...μετά απλά όλες οι καλές ομάδες θα κατεβαίνουν όλη την ώρα κανονικά και θα παίρνουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια έτσι...αν αφαιρέσεις τη χαλαρή μειώνονται κατά πολύ οι επιλογές σου...

This Post:
00
213465.92 in reply to 213465.91
Date: 4/2/2012 8:46:03 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Η χαλαρή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ και να υπάρχουν 2 διαθέσεις όπως στα πλέι οφ.

εγώ διαφωνώ να διαγραφεί η χαλαρή...και να το συζητήσουμε...τα περισσότερα ματς μου τα παίζω χαλαρά..δεν είναι κανένα προσυμφωνημένο μπορείτε να ρωτήσετε και τους αντιπάλους μου....η καλή χρήση της χαλαρής και γενικότερα του ενθουσιασμού αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κομμάτια τακτικής στο παιχνίδι...αν αυτοί που προσυμφωνούν χαλαρά δεν καταλάβουν ότι χαλάνε το παιχνίδι των άλλων δεν θα αλλάξει η κατάσταση...απλά θα βρουν έναν άλλο τρόπο να εκμεταλευτούν την νέα κατάσταση που θα προκύψει...

αν είχαμε μόνο κανονική και δυνατή θα ήταν σχεδόν αδύνατο να χτυπήσεις μια καλύτερη ομάδα από τη δική σου..τώρα υπάρχει η διπλή διαφορά διάθεσης...μετά απλά όλες οι καλές ομάδες θα κατεβαίνουν όλη την ώρα κανονικά και θα παίρνουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια έτσι...αν αφαιρέσεις τη χαλαρή μειώνονται κατά πολύ οι επιλογές σου...

+1 από εμένα.σχεδόν πάντα παίζω χαλαρά λέμε και ποτέ προσυνφωνημένα.αν δεν υπήρχαν χαλαρές,δεν θα υπήρχαν και εκπλήξεις.χωρίς εκπλήξεις όμως χάνεται κομμάτι της μαγείας του παιχνιδιού.χάνεται και το νόημα δλδ.αν είναι πάντα να νικάει το πιο ακριβό ρόστερ,δεν αξίζει...

Advertisement