Προτάσεις ειπώθηκαν για οικονομική τιμωρία πολύ πρίν τον Sarithin, ο οποίος το εξειδίκευσε περισσότερο πρός τιμήν του. Καλό θα ήταν να κοιτάμε και λίγο τα σχόλια και να μην μιλάμε υποτιμητικά για την πλειονότητα των χρηστών. Κάνουμε σαν κλασικός ελληνάρας που τα ξέρει όλα και σχολιάζει τους άλλους, χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να πει. Δεν ξέρω τί λένε οι άλλοι χρήστες και δεν μπορώ να μιλήσω εξ' ονόματός τους, αλλά εμένα με ενοχλεί να το παίζουν κάποιοι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ -και σε αυτούς βάζω κυρίως εσένα- υποτιμώντας τους άλλους. Σε παρακαλώ σταμάτησε το και άσε τα περί κραξίματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κράξεις και τί θες να δείξεις με αυτό. Μήπως είσαι ανώτερος ή μήπως δεν κάνεις λάθος;
Περιορίσε το αυτό, είναι ενοχλητικό να γίνεσαι προκλητικός χωρίς λόγο, αν θες την ταπεινή μου άποψη.
Η χαλαρή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ και να υπάρχουν 2 διαθέσεις όπως στα πλέι οφ. Την άποψη μου περί οικονομικής τιμωρίας την έχω αναφέρει αρκετά σχόλια πιο πάνω, αν θες, ψαξ' την και μην βλέπεις σαν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μόνο αυτές που κάνουν τα κολλητάρια σου. Είναι άδικο γιαυτούς που ξοδεύουν χρόνο σκέψης, έστω και για να πουν μια απλοϊκή ιδέα, να τους θεωρείς υποτιμητικά "θιγμένους". Αυτός ο οποίος χαρακτηρίζει τους άλλους έτσι, είναι αυτός που θα θιχτεί ακόμα πιο εύκολα και από αυτούς.
Αν θεωρείς λοιπόν την κουβέντα ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗ, μην συμμετέχεις. Στείλε μερικά pm μόνο σε αυτούς, που είναι ΑΞΙΟΙ να μιλούν μαζί σου και άσε εμάς τους άγριους και άχρηστους να μιλάμε εδώ καφενειακά. Γεμίσαμε από τέλειους και παντογνώστες σε αυτό το φόρουμ και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι παιδιά που ήξεραν το παιχνίδι και συμμετείχαν στα φόρουμ, τώρα δεν συμμετέχουν. Τυχαίο; Δε νομίζω.