BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα IX

Καφενείο η Ωραία Αίγα IX (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kasper7

This Post:
00
219683.84 in reply to 219683.82
Date: 6/15/2012 1:09:06 PM
Overall Posts Rated:
235235
Ο νόμος του Μέρφι...

From: PanG11

This Post:
00
219683.85 in reply to 219683.84
Date: 6/15/2012 1:21:07 PM
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Νομίζω ο νόμος του μέρφι λέει ότι όταν είναι κάτι να σου πάει στραβά μετά θα πάνε όλα στραβά

This Post:
00
219683.87 in reply to 219683.84
Date: 6/15/2012 1:43:40 PM
Overall Posts Rated:
9696
Παιδια 2-3 ερωτησουλες εχω! Ειδικα οι Gm ας με βοηθησουν λιγο πληζ!

Πρωτα απολα να πω οτι δεν θα σχολιαζω την αποφαση των gm στο ζητημα μου, απλα θελω να μου διευκρινιστουν καποια πραγματακια ομορφα κι ωραια!

Ειχα ενα ωραιο παιχτακι που δεν ψηνομουν να τον πουλησω αλλα τον εβγαζα συχνα για πλακα σε ψιλη τιμη στη λιστα μεταγραφων (τον ειχα βγαλει και στα 3 μυρια μια φορα!) γιατι διαβαζα οτι οι ΣΦ φευγουν σε μεγαλες τιμες..Ετσι λοιπον τον εβγαλα για πλακα στα 2 μυρια (στο τριπλασιο ποσο αποτι ηταν η εκτιμηση μεταγραφης της συγκεκριμενης βδομαδας, η οποια καθε βδομαδα αλλαζει ετσι κι αλλιως, ενω καποιες αλλες φορες δεν υπαρχει καν), αλλα τελικα καποιος τσιμπησε και τον χτυπησε..!
Βλεπω βεβαια και το κλασσικο μνμ που γραφει "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Είναι ενάντια στους κανονισμούς του BuzzerBeater να κάνετε προσφορές πάνω από τις τιμές της αγοράς για ένα παίχτη. Τα εργαλεία απάτης μπορεί να το αντιληφθούν σαν προσπάθεια μεταφοράς χρημάτων μεταξύ δύο λογαριασμών, και οι ΔΥΟ ομάδες μπορεί να αποκλειστούν."

Αλλα δεν λεει τι πρεπει να κανω εγω που δεχτηκα την προσφορα..Εστω κι ετσι λοιπον χωρις να γνωριζω τι πρεπει να κανω, ποσταρα το γεγονος απο μονος μου στο φορουμ της κατηγοριας μου πριν καν ληξει η μεταγραφη (κανα 12ωρο πριν ληξει) στην οποια συμμετεχει και ο gm-γιουχτας και διαβαζει καθημερινα το παιδι..

Αλλα παρολα αυτα, μου αφαιρεθηκε ενα ποσο απο τα 2 μυρια που ειχα τσεπωσει, επειδη πωληθηκε ο παιχτες σε μεγαλυτερη τιμη απο την αντιστοιχη εκτιμομενη και επειδη δεν ενημερωσα καποιον gm!
Η ερωτησουλες μου λοιπον για να αποφευχθει κατι αντιστοιχο στο μελλον ειναι οι εξης:
1) Που λεει οτι πρεπει να ενημερωσω καποιον Gm?
2) Και επισης δεν πιανεται για ενημερωση το ποσταρισμα που εκανα στο φορουμ της κατηγοριας του gm-γιουχτα?
3) Επισης υπαρχει περιπτωση ακυρωσης της μεταγραφης και επιστροφης ολων των χρηματων στην ομαδα που χτυπησε τον παιχτη μου, αλλα και επιστροφη του παιχτη στην ομαδα μου?
4) Τελος, εαν εβγαζα για πουλημα τον ιδιο παιχτη στα 2 μυρια, την βδομαδα που δεν αναφεροταν καποια εκτιμομενη αξια, θα ειχα παλι το ιδιο θεμα ή οχι?

Δεν ειναι σπανιο να βαραω εναν παιχτη και πολυ μετα την εκτιμομενη αξια μεταγραφης του, γιατι πολυ απλα εχει αυτο που θελω!
Αυτα!
Σορρυ για το μεγεθος απλα ηθελα να τα γραψω ολα μια και καλη, γτ ηταν λιγο ξενερα να χασω ενα παιχτακι, που αν δεν τον πουλουσα σε μεγαλη τιμη, θα τον κρατουσα για παντα στην ομαδα μου.. :(

From: thanos

This Post:
00
219683.88 in reply to 219683.87
Date: 6/15/2012 3:04:19 PM
Overall Posts Rated:
272272
Καλησπερα φιλε.
Ο σωστος τροπος ειναι να κανεις αναφορα την ομαδα σου. Το οτι το ειπες στο φορουμ της κατηγοριας δεν σημαινει τιποτα. Απο κει και περα, ακομα και αναφορα την ομαδα σου να κανεις, δεν σημαινει οτι δεν θα γινει διορθωση τιμης. Καθε αλλο. Απλα παραδεχεσαι οτι εισεπραξες μεγαλυτερο ποσο απο το κανονικο και ισως οι GM ειναι πιο επιεικης μαζι σου. Αλλα οπως σου ειπα δεν ειναι λογος για να γλυτωσεις την διορθωση της τιμης.
Απο κει και περα δυστυχως δεν μπορει να ακυρωθει καμια μεταγραφη, ουτε να επιστραφουν χρηματα.
Οσο για την εκτιμηση τιμης, δεν θεωρειται απολυτη και δεν μπαινει η διορθωση τιμης με βαση αυτην. Νομιζω οτι μπορεις να καταλαβεις οτι αν λειτουργουσαμε μονο με βαση την εκτιμηση, η διορθωση που θα σου καναμε δεν θα ηταν η ιδια. Οποτε, ναι, η διορθωση θα γινοταν ακομα κι αν δεν υπηρχε εκτιμηση απο την μηχανη.

From: kavalafc

This Post:
00
219683.89 in reply to 219683.88
Date: 6/15/2012 3:56:06 PM
Overall Posts Rated:
9696
Μα δεν ηταν ενα τυχαιο φορουμ που το ανεφερα, αλλα το φορουμ της κατηγοριας του αλλου του gm!
Επισης δεν μου ειπες που αναφερεται οτι πρεπει να επικοινωνησω με καποιον gm σε τετοια περιπτωση.
Και οταν λες να κανω αναφορα την ομαδα μου, εννοεις να στειλω π.μ σε gm φανταζομαι ε?
Ααα και κατι τελευταιο. Υπαρχει καποιο επιτρεπτο οριο τιμης που μπορω να βγαζω τους παιχτες μου στη λιστα σε σχεση με την ανωτερη εκτιμηση? π.χ μεχρι 2 φορες μεγαλυτερη τιμη απο την εκτιμηση της βδομαδας?

Last edited by kavalafc at 6/15/2012 4:05:18 PM

From: thanos

This Post:
00
219683.91 in reply to 219683.89
Date: 6/15/2012 4:33:07 PM
Overall Posts Rated:
272272
http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Rule...

Αποσπασμα απο το εγχειριδιο:
Επιπλέον, αν κάποιος κάνει μια υπέρογκη προσφορά για έναν παίκτη που έχετε βγάλει για μεταγραφή, είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ καθήκον να το αναφέρετε στους GMs. Αυτό μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στον σύνδεσμο "Ανάφερε αυτήν την ομάδα"(στο μενού της κάθε ομάδας) και συμπληρώνοντας την αναφορά για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Εάν η τιμή ήταν όντως μεγαλύτερη, οι GMs είναι εξουσιοδοτημένοι να βάλουν πρόστιμο στην ομάδα σας ένα ποσό ανάλογο - σπανίως ανακαλούμε τέτοια πρόστιμα, οπότε είναι προς όφελός σας να αναφέρετε την μεταγραφή.

Οχι δεν υπαρχει καποιο τετοιο οριο που μπορεις να βγαζεις τους παιχτες σου. Οπως σου ειπα, δεν ειναι το παν η εκτιμηση.

From: kavalafc

This Post:
00
219683.92 in reply to 219683.91
Date: 6/15/2012 5:00:39 PM
Overall Posts Rated:
9696
οκ παιδια νομιζω καταλαβα πως λειτουργει το πραγμα! ;)
θενκς για τις απαντησεις ;)

Με λιγα λογια πρεπει να ξερεις να κοστολογεις παιχτες και μετα να τους βγαζεις για πουλημα γιατι αλλιως κινδυνευεις να χασεις λεφτα..
Δυστυχως δεν τα ειχα διαβασει αυτα στους κανονες..Αν τα ηξερα σιγα μην τον εβγαζα ΤΛ...μλκια..
Το χασαμε το παιχτακι πατριωτηηη.....!!!

This Post:
00
219683.93 in reply to 219683.92
Date: 6/16/2012 3:41:05 PM
Overall Posts Rated:
302302
εξιλεωθηκε ο τυπαρας για το χαμενο πεναλτι....

παμε ρε εθνικαρα...ενα ημιχρονο πριν την προκρισηηη

(πληρωσε μας και στο στοιχηματακι)

From: RIOfvs
This Post:
11
219683.94 in reply to 219683.93
Date: 6/16/2012 3:48:09 PM
Overall Posts Rated:
3939
Γεια σου ρε Καραγκουμετο!(οπως τον ελεγαν και στο προ)

Advertisement