Nisam gledao utakmicu, radio sam tada. Vidim da je ceo mec vodio, a ja ga jurim al nista na kraju. Ja sam ponosan sto sam bio blizu da dobijem BBB sampiona i to u gostima. Cestitke Bekamu na pobedi. Bar neka dobra utakmica u ovoj ligi da se odigra.
Sto se tice ostalog, opet istices sebe i zboris prepotentno. Nisi u pravu, recimo za skoro sve Bekamove igrace sam i ja bio zainteresovan ali jednostavno nema se love. Zar ti stvarno mislis da se ja tripujem da je Cvetkovic bolji igrac od Chaperona? Ili Koralija od Kineza? Svasta...ali ja hocu da imam i nase igrace pa taman nek ne budu najbolji. Inace ja sam sezonama igrao Prvu sa 500 k platama i zavrsavao sa 5-6 poraza i uglavnom bio u finalu konferencije. To je prosto ko pasulj. Pravo znanje ove igrice se vidi tek kada se vodi reprezentacija, sto ti nikada neces doziveti. Tu nema klubastva, dakle novac ne igra ulogu. A vodjenje U21 tima je mnogo komplikovan i obiman posao. Tu sve zavisi od volje i znanja menadzera. Ako vec pricamo o nekim uspesima, pod mojim kormilom reprezentacija je osvojila 2 takmicenja u 2 sezone. Moje razmisljanje je takvo. Svaka budala (pritom ne aludiram ni na koga) moze da steka kes 15 sezona i onda pojuri B3 i osvoji to. To mene nikada nije zanimalo. Kada se sa reprezentacijom nesto uradi, e to je posao.