Svecināti Jaunajā gadā! Esam kārtējās Mierinājuma kausa izcīņas priekšvakarā un vispār esmu pozitīvi noskaņots par mūsu iespējām tajā. Protams, daudz kas ir atkarīgs no izlozes, bet sastāvs mums padevies gana labs. Ir arī viens mans spēlētājs, bet viņš pie teikšanas tiek tikai tad, kad galvenie spēki savu darbu ir padarījuši. Tad, lūk, šodien visai cienījami draudzības spēlē nospēlējām pret poļiem, zaudējām pie viņiem ar - 11. Viņiem visi galvenie spēki šodienas spēlē bija ar vecumu 21, kamēr mēs spēlējām ar 20 yo sastāvu. Poļi rangā atrodas 5.vietā. Domāju, ka būs grūtas spēles viesos, bet mājās visas spēles ir jāuzvar, lai varētu cerētu uz labām pozīcijām pirms play-off un arī play-off.
Vēl dažos vārdos par nākamajām sezonām. Nākamais EČ cikla izredzes ir visai miglainas, jo kaut kas īsti nav kārtībā ar garo galu. Ir 2-3 spēlētāji garajā galā, bet aiz viņiem nekā nav
Nu jācer, ka sezona pēc EČ būs spēcīga, kaut gan es par to neesmu īsti drošs, jo kaut kādu BB gļuku dēļ nevaru apskatīt spēlētāju prasmes. Labi, ka sastāvs ir nokomplektēts, jo šādi gļuki var sanervozēt daudzus izlašu vadītājus. Bet lai vai kā - lai Latvija izlasēm ir veiksmīgs BB starptautiskajā arēnā!
Last edited by prusaku_boss at 1/1/2018 2:33:52 PM