Evo ti jedan i od mene na osnovu veze i poznanstva
EDIT: Šta su ovi vaši "Tućosi" rezervirani samo za domaće ligaše, ili i ostali imaju pravo na pokoji, schmrc, pa i ja bi koji, pa kakav sam ja to LA sa bijednih 13 komada :(((
ajmo i meni još 2 pa da imam 210...he,he ...zato kaj sam pokrenuo temu trenera.....
Što se tiče trenera, ja brijem da tu ima nekih podnivoa, u stvari želim reći, razlika između levela 5 i 6 može biti velika, ala trener 5.1 i trener 6.9, tu je razlika skoro 2 nivoa, a može biti i 5.9 i 6.0, pa je razlika 0.1, i onda kreću priče kao "nije velika razlika", e jbg. ja sam imao 5-icu i bio je koma, a sad imam 6-icu tj. od prošle sezone, i znatno sam zadovoljniji. Mislim, ovo za podnivoe je moja brija nije to negdje zapisano. Npr. Styx ima 4-orku, i kaže super, nikad nebi išao na više; ko zna možda je to 4.9 :)Ja sam kupio 6-icu sredinom prošle sezone sa plaćom cca. 30k za cca. 800k, sad ima 39k.EDIT: Šta su ovi vaši "Tućosi" rezervirani samo za domaće ligaše, ili i ostali imaju pravo na pokoji, schmrc, pa i ja bi koji, pa kakav sam ja to LA sa bijednih 13 komada :(((