kada ste takvi majstori i znalci onda vi uzmite nekog od 18 god i tako ga istrenirajte pa ga prodajte za 1.5M nakon 8 sezona treninga. mene nitko nije silio da treniram reprezentativca i da mi radi toga propada cijela ekipa, i da nemam nikakvih uspjeha, ali nije mi žao. napravio bi opet i isto, a i hoću iduće godine ako nađem nekog zanimljivog igrača. to mi je veći gušt nego da se borim za 1 ligu. napravio sam neke greške s faturom, moglo je i bolje, ali na greškama se uči, jeli? svak ima svoje gušte, pa nek svako radi kako želi. ja sam sam odlučio što hoću. netko će trenirati hrvate, a netko neće imati ni jednog hrvata u ekipi. samo da se zna, radije ću otpustiti igrača nego ga prodati za neke sitne pare.. pogotovo kada vidim kakvi igrači postižu cijenu od oko milijun.
p.s ako je dugavin vukoja mogao ići za skoro 3 milijuna, onda valjda može fatur za bar preko 2M. valjda nije toliko lošiji!?
pozdrav svima
alo kud si se ti za dugave ,popleo pa ja nisam ni jedno slovo o faturu napisal...povuci rijeć......
a Vukoja em je bio mlađi, em je bio zgodniji, em potentniji....i još je fural fudbalerku....
jer su sve curice otišle za njim zato moa i ima sad punu dvoranu, a meni zjapi prazna.....
dok Vicko ne stasa,za 2 sezone.....
baš si se na mene napiknul jedinog koji u ovoj ligi treniram hrvate , i jedinog koji se nisam umiješao u diskusiju oko Fatura....
ima da mi se javno ispričaš ...ili bum te tužil za nanošenje duševnih boli....a znaš da se danas tu dobivanajveća lova...he,he
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!