BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.85 in reply to 135921.84
Date: 5/5/2010 8:07:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Αν πανε ετσι οι πενταδς οπως ειπες Στεφανε βλεπω τα δυαρια να βαζουν 50αρες απο τους μεγαλους....:))...Παντως μεγαλη ελλειψη ο παπαπετρος ενω θα ηθελα να δω και τον καινουργιο σεντερ των δαδι..

This Post:
00
135921.86 in reply to 135921.83
Date: 5/5/2010 4:03:01 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

όσον αφορά τα χθέσινα παιχνίδια, αξιοσημείωτο ήταν που ο Dadi δεν έπαιξε...χαλαρά, όπως και να έχει πάντως οι Asteries ήταν καλύτεροι+νίκησαν σχετικά εύκολα (παρεπιπτόντως, ο Bangfu δεν έκανε πράμα τρομερό...!). Στους MVP συμφωνώ, ο Καρατσόγλανος έχει διάρκεια και σταθερότητα, ο Μπατσμάνοβας είχε την καλύτερη αξιολόγηση...

Δεν ξέρω με ποια λογική θα επιλέξει το παιχνίδι τις 10αδες του allstar,πιστεύω οτι και Eglitis από την ομάδα μου έχει πιθανότητες να επιλεχθεί (εφόσον δεν τον αποπλανήσει η Τζούλια του Μπατσμάνοβας!),πάντως με τις επιλογές που προτείνετε θα φτάσει τους...350 πόντους ο αγώνας!Και φυσικά θα τους σκίσουμε τους από κει!!!! :-)))

Last edited by fireblaze at 5/5/2010 4:05:00 PM

This Post:
00
135921.87 in reply to 135921.86
Date: 5/6/2010 6:48:47 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ειναι κομματακι στανταρ καποιες επιλογες αφου καποιοι παικτες εχουν γραι ιστορια σε αυτον τον ομιλο...Τον περιμενα καλυτερο ειναι η αληθεια αλλα ειχε απεναντι του εναν καλυτερο σεντερ και φυσικα πιο δυνατο στα εσωτερικα σουτ/αμυνα οπως εχω κατα νου...Κατα τ αλλα πιστευω πολλοι χωρανε αλλα εχει να κανει με τους αριθμους και την ομαδα..Για μενα ο μπανανοια αδικειται με την φετινη του σεζον(δεν ειναι κακοι οι μεσοι οροι του αλλα να μην ειναι πουθενα στους δεκα πρωτους?)οπως και μονιμως ο καλφογλου των σερρων(ενα σπρωξιμο μπαλας θα τον βοηθησει)..Κατα τ αλλα,θα φανει απλα θελουμε προβλεψεις για να παρακολουθουμε το πρωταθλημα οσο γινεται,για να εχουμε ενδιαφερον γι αυτο....και δυσκολα φυσικα θα χασουμε(πολλες φορες επειδη δεν ξερω ποιοι ειναι οι μεγαλοι και ποιοι οι υπεροχοι και γω οι απο κει λεω;))

This Post:
00
135921.88 in reply to 135921.87
Date: 5/8/2010 1:27:07 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστικη με μπολικο ενδιαφερον η σημερινη..οι μαγοι σημερα δεν ηταν αυτοι που ξερουμε και αφου εχτισαν καινουργιο γηπεδο στις σερρες γνωρισαν την δευτερη τους ηττα απο τις σερρες που ηταν παρα πολυ καλες σημερα..η αλλη εκπληξη ηταν η νικη του αρη επι των γουρουνιων..αν δεν κερδιζε και η νικη σημερα δυσκολα την στανη η ουρα θα επαιρνε φωτια για το ποιος θα παει στα πλευ αουτ..επισης μεγαλη νικη για τους νταντι..κοντρα σε πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια του αντιπαλου αλλα και στην θεωρια κοντρα στην τακτικη αφου επαιζαν 1-3-1 κοντρα σε εσωτερικη επιθεση..παρ'ολα αυτα τα 18 τριποντα των καμινιων εδειξαν οτι η μπαλα δεν περναγε μεσα και ουσιαστικα η κοντρα τακτικη δεν ηταν κ τοσο κοντρα τελικα..αγορ και κυνηγοι συνετριψαν τους αντιπαλους τους..οι Αιζ λιγο πιο δυσκολα αλλα με εμφανη προθεση για δοκιμη συστηματων..ενω η ομαδα μου παρ'οτι κερδισε ευκολα δεν ημουν ικανοποιημενος γιατι μπορουσαμε ακομα καλυτερα..παρακαναμε σημερα συντηρηση δυναμεων..
εχουμε ενα μπρεικ για το ολ σταρ ωστε να χαλαρωσουν οι παιχτες και το αλλο σαββατο παλι πρωταθλημα με ενδιαφερον παιχνιδια..

This Post:
00
135921.89 in reply to 135921.88
Date: 5/9/2010 9:28:00 AM
Overall Posts Rated:
7676
Καταρχην σαν MVP της περασμενης αγωνιστικης θα δωσω το πουλεν μου που με 25 ποντους εδωσε καινουργιοενδιαφερον στους δαδι ενω ο πολυδιφημισμενος Κινεζος εκλεισε τα στοματσ των επικριτων του και καταλαμβανει την δευτερη θεση στην προτιμηση μου γι αυτην την αγωνιστικη..Στην τριτη θεση η μεγαλη μου αγαπη ο πιστικοκος καθως χαιρομαι να τον βλεπω να παιζει και μεροληπτω λιγο υπερ του αλλα το παλικαρι ειναι θεος...Απο και και περα,περιεργα τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας εν μεσω κρισης δινουν νεο αερα στο ολ σταρ...Απο αυριο θα σχολιασουμε και τις επιλογες...

This Post:
00
135921.90 in reply to 135921.88
Date: 5/9/2010 1:57:07 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Η μόνη έκπληξη της σημερινής αγωνιστικής ήταν η νίκη των Σερρών, κατα τ'αλλα ανώτερος ο Dadi παρόλο το θέμα των τακτικών που ανέλυσε ο Στέφανος...Γενικά οι απο δώ πάλι τσακίσαμε τους απο'κει, όταν με Ν-Υ 5-8 η Νίκη παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και απέναντι με αντίστοιχο ρεκόρ η Στάνη είναι στα play-off, είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου...Την επόμενη σεζόν πιστεύω θ'αλλάξουν άρδην οι υπέροχοι, λογικά στα play-out θα πέσουν από την άλλη όχθη του ποταμού...Στους πιο σημαντικούς αγώνες, πρώτα ο Μπανγκφου και έπειτα ο Μπατσμάνοβας έκαναν καλές εμφανίσεις και αυτοί είναι μάλλον οι MVP, α να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι το κινεζάκι και αν όντως η Τζούλια άφησε τον λιθουανό για τον Ian Scott! :-)))

Στο δικό μου μάτς μάλλον υπερτίμησα τα Λιοντάρια, ήταν και το 1 από τα 3 τηλεοπτικά μάτς τησ χρονιάς...Και ένα σχόλιο: γιατί να έχεις ρόστερ 15 παιχτών και να χρησιμοποιείς 8-10???Οτι ναναι,ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του και δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε...Η Νίκη έκανε την κίνηση και φαίνεται να πήρε και έναν σοβαρό ψηλό, οπότε θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια...

Στο all-star μέσα έπεσε στις περισσότερες προβλέψεις του ο Αιζ, o Eglitis μου επιλέχθηκε τελικά, ενώ υποψήφιοι ήταν και ο Μπανάνας και ο Corentin από την ομάδα μου,μια χαρα!Για μένα θα έπρεπε να βάλει τον Γουρλή βασικό, ίσως σαν PF, για να κάνουν τις τρέλες τους με Μπαλματσέδα!!! :-)))

PS: Καλή επιτυχία στον γαύρο, μια επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό την χρειαζόμαστε να πάρουμε λίγο τα πάνω μας σαν χώρα!

Last edited by fireblaze at 5/9/2010 2:01:00 PM

This Post:
00
135921.91 in reply to 135921.90
Date: 5/13/2010 4:52:54 AM
Overall Posts Rated:
7676
Siγησαμε ολοι οι μεγαλοι μετα το χθεσινο ε?Μας πηραν τα σωβρακα αλλα καλα να παθουμε...να μαθουμε να λεμε πολλα και να κανουμε λιγα....Ο Γαυρος τελικα δεν τα καταφερε και ηταν πολυ λογικο.Πρεπει καποια στιγμη να αλλαξει προπονητητ γιατι δεν γινεται ολη η Ελλαδα να θελει να το παρει ο Ολυμπιακος αλλα οχι ο Γιαννακης...Περιμενουμε λοιπον τη συνεχεια σε μια περιεργη αγωνιστικη καθως παντα μετα το Ολ-Σταρ των δυο αγωνων τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα.Τελος χωρις κυπελλο πλεον ολος ο ομιλος αφου ο Στεφανος συναντησε τον πιο δυσκολο αντιπαλο στην χειροτερη στιγμη..Πηγες πολυ μακρυα ομως Στεφανε..Μπραβο..Αυτα,τα υπολειπα μετα τις αγωνιστικες καταστασεις

This Post:
00
135921.92 in reply to 135921.91
Date: 5/14/2010 5:35:33 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να δουμε λοιπον τη αυριανη μας αγωνιστικη...

Δαδι-Αρης:Νομιζω χωρις περιθωριο προβλεψης περα απο τον ασσο..15-25 ποντους η διαφορα

Μπουροτποτποτμ-Καμινια:Αλλο ενα πανηγυρικα ευκολο παιχνιδι..Ειπαμε απροβλεπτα τα καμινια αλλα οχι ετσι..Διπλο με 15+

Λενιαρνιακος-Αστεριες:Με μια βασικη ελλειψη οι γηπεδουχοι που τους αποτρεπει απο το να ελπιζουν κατι απο το παιχνιδι..Διπλο και ανετο..20+

Στανη-ΑΓΟΡ:Εδω βλεπω ασσο με μεγαλη διαφορα καθως η στανη εχει εμφανως καλυτερη ομαδα απο τον πρωτοπωρο,αηττητο και χαλαρο ΑΓΟΡ..:)) Διπλο με 25+

Γουρουνια-ΚΑΕ:Εδω περιμενω "εκπληξη" καθως βλεπω διπλο με 5-8 ποντους διαφορα..Με νεες προσθηκες η νικη ειναι πολυ δυνατη

3Κ-Σερρες:Ανετο διπλο και εδω με μια διαφορα της ταξης των 20 ποντων

Λιονταρια-Κυνηγοι:Δυσκολο παιχνιδι..Τα λιονταρια εχουν μια πολυ ανταγωνιστικη ομαδα και εχουν και την εδρα,ωστοσο βλεπω και εδω διπλο με διαφορα 6-12 ποντους...

Το δικο μου ως ειθηστε δεν το σχολιαζω παρα μονο μετα το παιχνιδι...Βλεπω διπλο και με μαγαλη διαφορα...το βραδυ οταν κοιμαμαι αλλα μετα δεν ξερω...

This Post:
00
135921.93 in reply to 135921.92
Date: 5/14/2010 7:00:24 PM
Overall Posts Rated:
1717
Για να δωσω και εγω προγνωστικα..

νταντι-αρης:ασσος με διαφορα..

Μπουροτποτποτμ-Καμινια:διπλο ευκολα κ αυτο

Λενιαρνιακος-Αστεριες:καθολου ευκολο παιχνιδι..θα πρεπει να δειξουμε το καλο μας προσωπο για να κερδισουμε..διπλο με 7-10 ποντους..

Στανη-ΑΓΟΡ:διπλο ανετα και εδω..

Γουρουνια-ΚΑΕ:οι φιλοξενουμενοι ενισχυθηκαν..τα γουρουνια δεν δειχνουν φετος καλο προσωπο..διπλο με 10 ποντους ..

3Κ-Σερρες:διπλο ανετα με 15 ποντους...

Λιονταρια-Κυνηγοι:ντερμπι το παιχνιδι..δυνατα φετος τα λιονταρια..οι κυνηγοι δεν δειχνουν κατι το ιδιαιτερο..θα παω με τον ασσο γιατι πιστευω τα λιονταρια θα εχουν μεγαλυτερη προσπαθεια..

Γκρικ ματζικ-Αιζ:το μεγαλο ντερμπι..δεν ξερω Χαρη αν θα ερθει διπλο παντως ευκολο ειμαι 99%σιγουρος οτι δεν θα ειναι..πολυ καλοι οι μαγοι και ειδικοτερα μεσα στην εδρα τους αλλα οι Αιζ εχουν την εμπειρια με το μερος τους..νομιζω θα γινει κλειστο παιχνιδι και θα κριθει στο τελος στις λεπτομερειες..τυπικα θα πω διπλο με 4 ποντους διαφορα..να δουμε αν θα πεσω μεσα..

This Post:
00
135921.94 in reply to 135921.93
Date: 5/15/2010 1:48:53 PM
Overall Posts Rated:
1717
Πολυ ενδιαφερον ειχε αυτη η αγωνιστικη..θα αρχισω απο το ντερμπι που παρατηρησα πολλα πραγματα..οι μαγοι ειχαν τους 3 μαγους με τα δωρα και εκαναν απιστευτο παιχνιδι..ας με διοσθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι pleris kai braga απο τους μαγους πρωτη φορα παιζουν μαζι αφου δεν επαιξε καθολου ο castello και αυτο το παρατηρησα επειδη η αμυνα που επιασαν οι μαγοι δεν συμβαδιζει με τον ενθουσιασμο που πρεπει να εχουν..ενα αυτο..θελω να δωσω συγχαρητηρια στο Χαρη γιατι πραγματικα στην τακτικη ηταν παρα πολυ καλος..δεν εχω δει να παιζεται κοιτα μεσα με τους περιφερειακους να παιρνουν τοσα λιγα σουτ..το τρικ με filipovic sto 2 kai pitsikoko sto 3 νομιζω ηταν πολυ καλο..στα υπολοιπα μεγαλη εκπληξη απο τους μπουρουμπουμ αφου κερδισαν τα καμινια και μαλιστα με μικροτερη προσπαθεια..πλεον πιανουν τους 3Κ στην 7 θεση και η μαχη για παραμονη παιρνει φωτια..τα λιονταρια εκαναν αυτο που προεβλεψα..δηλαδη κερδισαν αφου ειχαν μεγαλυτερη προσπαθεια και συνεχιζουν το καλο τους σερι..στα υπολοιπα ολα ηταν φυσιολογικα..ο Αγορ μας εδειξε σημερα οτι διαθετη εκτος απο την καλυτερη ομαδα και τον καλυτερο ψηλο..πραγματικα απιστευτος σημερα ο Balmaceda..οσο για την ομαδα μου νομιζω βρισκεται σε καλο δρομο και τα επομενα δυο παιχνιδια περιμενουμε απλα να το επαλυθευσουμε αυτο..

This Post:
00
135921.95 in reply to 135921.94
Date: 5/15/2010 2:54:50 PM
Overall Posts Rated:
7676
Για να απαντησωγια μενα πρωτα και μετα θα σχολιασω τα παιχνιδια...Φιλε μου Στεφανε δεν πιστευω οτι ηταν πολυ καλη η τακτικη μου και αυτο το εδειξε το αποτελεσμα..Πραγματικα πιστευω οτι αν επαιζα αλλιως μπορει να κερδιζα το παιχνιδι,απλα βαζοντας 2 γκαρντ να πασαρουν η να ειναι φορμαρισμενα..δεν τολμω να φανταστω τι θα γινοταν αν ο αλλατινης ηταν σε καλη αγωνιστικη κατασταση(και νομιζω ουτε ο αντιπαλος μου)απλα δοκιμασα..Ενα ακομη στοιχειο ηταν το οτι αχρηστεψα τον πιτσικοκο που σαν 4αρι πιστευω θα εκανε τρομακτικα πραγματα οπως συνηθιζει.Αλλα επισης νομιζω οτι ειναι εξισου ακατορθωτο να παρω τη 2η οσο και να χασω την τριτη θεση οποτε αυτο μου δινει το δικαιωμα για δοκιμες και προπονηση..Αλλωστε πολυ δυσκολα καποιος θα ανεβει με αντιπαλο τον ΑΓΟΡ και φυσικα για να πετυχεις την μια στο εκατομμυριο θα πρεπει να ετοιμαζεις την ομαδα σου σωστα..Αυτες οι σκεψεις μου,συν το οτι δεν επαιξε ο παρταλακης,ο πιο φορμαρισμενος μου παικτης...Στα υπολειπα..Τα καμινια οντως δεν μπορουν να μπουν στο στοιχημα με τιποτα,ο ΑΓΟΡ και οι Αστεριες απλα κερδιζουν και δεν συμφερουν ενω τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ οντας εσωτερικη ομαδα απλα εκμεταλλευτηκαν την υπερολπια τους μεσα στο καλαθι και κερδισαν με μεγαλυτερη φυσικα προσπαθεια και την εδρα για αβανταζ..Οσο για την ομαδα σου φιλε στεφανε,εχεις την τυχη να με ακολουθεις συτην την αγωνιστικη,και καταλαβαινεις τι εννοω...Ο δε MVP παιζει αναμεσα σε Pleris,Perivolakis kai kakouris αλλα λογω συμπαθεια θα πω τον τριτο...Αυτα και για σημερα...

Advertisement