Καλησπέρα και από μένα,
Η μόνη έκπληξη της σημερινής αγωνιστικής ήταν η νίκη των Σερρών, κατα τ'αλλα ανώτερος ο Dadi παρόλο το θέμα των τακτικών που ανέλυσε ο Στέφανος...Γενικά οι απο δώ πάλι τσακίσαμε τους απο'κει, όταν με Ν-Υ 5-8 η Νίκη παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και απέναντι με αντίστοιχο ρεκόρ η Στάνη είναι στα play-off, είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου...Την επόμενη σεζόν πιστεύω θ'αλλάξουν άρδην οι υπέροχοι, λογικά στα play-out θα πέσουν από την άλλη όχθη του ποταμού...Στους πιο σημαντικούς αγώνες, πρώτα ο Μπανγκφου και έπειτα ο Μπατσμάνοβας έκαναν καλές εμφανίσεις και αυτοί είναι μάλλον οι MVP, α να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι το κινεζάκι και αν όντως η Τζούλια άφησε τον λιθουανό για τον Ian Scott! :-)))
Στο δικό μου μάτς μάλλον υπερτίμησα τα Λιοντάρια, ήταν και το 1 από τα 3 τηλεοπτικά μάτς τησ χρονιάς...Και ένα σχόλιο: γιατί να έχεις ρόστερ 15 παιχτών και να χρησιμοποιείς 8-10???Οτι ναναι,ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του και δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε...Η Νίκη έκανε την κίνηση και φαίνεται να πήρε και έναν σοβαρό ψηλό, οπότε θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια...
Στο all-star μέσα έπεσε στις περισσότερες προβλέψεις του ο Αιζ, o Eglitis μου επιλέχθηκε τελικά, ενώ υποψήφιοι ήταν και ο Μπανάνας και ο Corentin από την ομάδα μου,μια χαρα!Για μένα θα έπρεπε να βάλει τον Γουρλή βασικό, ίσως σαν PF, για να κάνουν τις τρέλες τους με Μπαλματσέδα!!! :-)))
PS: Καλή επιτυχία στον γαύρο, μια επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό την χρειαζόμαστε να πάρουμε λίγο τα πάνω μας σαν χώρα!
Last edited by fireblaze at 5/9/2010 2:01:00 PM