BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.85 in reply to 169021.83
Date: 1/13/2011 6:02:22 PM
Overall Posts Rated:
136136
Ειπες το πιο σημαντικο φιλε, και ειναι αυτο ακριβως που αναφερω σε αυτα που εγραψα στο εκλογικο λογο!!! οτι το πιο σημαντικο ειναι να υπαρχει συνεχεια σε κατι που δουλευει.

Γιατι και οι δυο Καβαλα και Κατσαμπαρ καναν σουπερ δουλεια

Aris kai den eimai kala
This Post:
11
169021.87 in reply to 169021.86
Date: 1/13/2011 6:30:21 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά από εμένα...Θα ήθελα να πω δύο πράγματα για τις εκλογές στην 15η σεζόν...

Δεν θα χαιρετίσω τον Cajjabar διότι σε περίπτωση που θα βγει ο Mamu (καλά το έγραψα:)) θα είναι ξανά στο team της Εθνικής, συνχαρητήρια για αυτές τις σεζόν που είχε το τιμόνι της Εθνικής σε άλλα κομμάτια πήγε καλά σε άλλα έγιναν λάθη κατά την άποψη μου.Υπάρχει ένα πλάνο πάντως για την συνέχεια που με την βοήθεια της κοινότητας μπορεί να δούμε επιτυχίες..Η πρόκριση στην επόμενη φάση ήταν μία από αυτές...

Πλέον θα μείνουν πέντε χρήστες να "αποδείξουν " στην κοινότητα ποιος είναι ο καλύτερος, ο πιο συνεργάσιμος, ο πιο έμπειρος κ.α. Βέβαια για εμάς τους παλιούς που παρακολουθάμε τα πράγματα κ έχουμε συμμετέχει σε τέτοιες διαδικασίες είναι πιο εύκολα
να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.Ειλικρινά έχω ξεχωρίσει 4-5 υποψηφιότητες (να με συνχωρέσουν κάποια παιδιά αλλά η Εθνική δεν είναι εύκολο κομμάτι αν αγαπάς το παιχνίδι κ αν πονάς την ομάδα)...Βλέπω από την μία εμπειρία από την άλλη θέληση κ όρεξη για δουλειά...Τι θα διαλέξω :Αν μπορούσα κ τα δύο θα τα έπερνα με κλειστά μάτια...Δυστηχώς όμως η επιλογή θα είναι μία...
Θέλει πολυ δουλειά κ σωστή επικοινωνία με τους χρήστες ώστε να βγουν καλά αποτελέσματα.Οσο καλός να είναι ο προπονητής αν εγώ πετάω χαρταετό κ έχω ένα παιχτη στο 5-6 αγ κατάσταση πάπαλα τα υπόλοιπα....
Αφηστε τις διαφορές στην άκρη κ τις προσωπικές κόντρες που αν διαβάσει κάποιος για πρώτη φορά θα πει εγώ παίζονται τρελά συμφέροντα κ λεφτά.Ενα on line game είναι να περνάμε την ώρα μας ευχάριστα...(Βέβαια με κάποια πράγματα που βλέπω έχω τρελαθεί το τελευταίο διάστημα,άλλα όλοι οι άνθρωποι δεν ήμαστε ίδιοι...Αν πας με τον σταυρό στο χέρι δεν έχει προκοπή)

Καλη εκλογική διαδικασία σε όλα τα παιδιά κ καλή τύχη στην Εθνική μας...

This Post:
00
169021.88 in reply to 169021.87
Date: 1/13/2011 6:36:24 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Δεν θα χαιρετίσω τον Cajjabar διότι σε περίπτωση που θα βγει ο Mamu (καλά το έγραψα:)) θα είναι ξανά στο team της Εθνικής,

νομιζω ότι ο Kaja δήλωσε πρόθυμος να σταθεί σε οποιονδήποτε τελικά επικρατήσει. Μακάρι να ισχύει αυτό γιατί η βοήθεια του θα είναι σημαντική για το εθνικό team ....

Message deleted
This Post:
22
169021.90 in reply to 169021.88
Date: 1/13/2011 6:55:12 PM
Overall Posts Rated:
5454
υ.γ.θα ηθελα αν ο ανταρτης δεν βγει τελικα...να μπει σε καποιο τιμ...ωραιο ατομο.

Φίλε ευχαριστώ,ξέρω οτι εχω ελάχιστες πιθανότητες να εκλεγώ,απο εκεί και πέρα εγω μπορώ να προσφέρω οτι μου ζητηθεί αν κάπου μπορώ να φανώ χρήσιμος,είμαι στη διάθεση του προπονητικού team με λίγα λόγια ακόμα και ως εξωκοινοβουλευτικός :)
Σημασία άλλωστε δεν έχει τόσο το χρήσμα...σημασία έχει οτι αυτά που έχει όρεξη να προσφέρει κάποιος τα προσφέρει και μετά την εκλογική μάχη.

From: thanos

This Post:
00
169021.91 in reply to 169021.90
Date: 1/13/2011 6:57:05 PM
Overall Posts Rated:
272272
Αψογος!!! :)

This Post:
00
169021.92 in reply to 169021.91
Date: 1/13/2011 7:09:04 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Θα ήθελα να προτείνω κάτι σε παλιούς προπονητές Cajjabar,autokratora,Lyga,Typhona ...Μπορούν να αναφέρουν τι προβλήματα είχανε όταν ήταν προπονητές ,πως τα αντιμετώπισαν κ αν θέλουν οι υποψήφιοι να μας πουν δικές τους ιδέες κ προτάσεις πάνω σε κάποια πράγματα....

Το πως θα παίξουν στα ματς,ποια θα χτυπησουν ,τι σύστημα θα ερθουν στην ωρα τους...

This Post:
00
169021.93 in reply to 169021.92
Date: 1/13/2011 7:57:50 PM
Overall Posts Rated:
5454
Κοιτάξτε την Ελβετία π.χ που είναι στόν όμιλο μας,αλλά και τη χιλή που είναι πολύ δυνατή ομάδα,όπως και τη Γαλλία που είναι εκ των κορυφαίων.
Θεωρώ οτι έχουν δουλέψει πολύ στούς σέντερ,και έχουν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στη συγκεκριμένη γραμμή πυρός...
Γνώμη μου είναι οτι η δικιά μας ομάδα υστερεί στούς "Ψηλούς" με διαφορά,και θέλει δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα.
Δεν είναι νομίζω τυχαίο τρείς απο τις καλύτερες ομάδες να έχουν δυνατούς ψηλούς,να παίζουν συχνά-πυκνά μές τη ρακέτα και να έχουν τόσο καλές πορείες...

Δεν ξέρω αν έχω λάθος αίσθηση,θα παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας.

From: Tyfonas
This Post:
33
169021.94 in reply to 169021.93
Date: 1/14/2011 2:09:57 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Σαν πρώην Εθνικός προπονητής και σαν πρώην υποψήφιος νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου για αυτές τις εκλογές.
Εξ’αρχής έβαλα υποψηφιότητα περιμένοντας να δω και να ζυγίσω τους υπόλοιπους υποψήφιους ,και αν ήμουν ικανοποιημένος απ ’αυτούς να την αποσύρω ,όπως και έγινε.
Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα με τα μέχρι στιγμής τεκταινόμενα ,και πάλι στην καμπούρα τις Εθνικής ….κόντρες ,προσωπικά, και εμπάθειες που μόνο κακό θα κάνουν…κρίμα , περίμενα ότι αυτές η εκλογές θα μας ενώσουν για το καλό τις Εθνικής ….ελπίζω ακόμη όμως!
Θα πω και την άποψη μου για τους υποψηφίους και ίσως σε μερικούς να μην αρέσουν αυτά που θα πω.
Θα ξεκινήσω με τους νεότερους στο παιχνίδι και ιδιαίτερα σε αυτούς που κάτι έγραψαν ,δλδ τους Antarti,Ιstorikos και Laza….αξιέπαινη η όρεξη να ασχοληθούν με την Εθνική αλλά νομίζω αυτό και μόνο δεν αρκεί διότι υπάρχουν αρκετά κενά, ιδιαίτερα στην εμπειρία ,αν δεν εκλεγούν και συνεχίσουν να βοηθούν από άλλα πόστα την Εθνική ή απλά να είναι ενεργοί, σίγουρα στο μέλλον η υποψηφιότητα τους θα αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα!
Για μένα απέμειναν 2 για να επιλέξω κατά την γνώμη μου τον
καταλληλότερο …Αυτοκράτορας ή Μαμου!
Δυο πολύ δυνατές υποψηφιότητες!
Βλέπω πως στην συγκεκριμένη στιγμή και με βάση την λογική ο Μαμου είναι ο καταλληλότερος, διότι θα έχει συνεργάτη τον Κατζαμπαρ (για μένα πολύ σημαντικό μετά την δουλειά που έχει κάνει) και τον Μάτσα που είναι και αυτός πολύ έμπειρος!....παραβλέποντας τα κάποια προσωπικά που έχω με κάποιους απ ’αυτούς για το καλό τις Εθνικής μας.
Χωρίς κανένα προσωπικό λόγο ,προηγούμενα ή εμπάθεια, αυτήν την χρονικά στιγμή δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Αυτοκράτορα ,πιστεύω ότι είναι ασυμβίβαστο ο προπονητής τις Εθνικής να έχει 4 παίχτες από την ομάδα του, άσε που είναι σοβαρό μειονέκτημα και για την Εθνική να έχει περισσότερους από 1 παίχτες από την ίδια ομάδα?... ένας άλλος λόγος που δεν συμφωνώ είναι ότι θα έχει άμεσο οικονομικό συμφέρων ώστε να παραμείνουν παίχτες τις Εθνικής .. ακόμη και αν δεν αξίζουν, δύσκολα θα πετάξει από τα εμπορικά τις ομάδας του 80-100.000 την εβδομάδα διώχνοντας τους 2 !

Φίλοι αυτή είναι η άποψη μου, είναι καθαρά προσωπική με βάση την δική μου λογική….δεν ξέρω μπορεί να είμαι και παράλογος?
Ελπίζω σε μια ήρεμη συνέχεια!
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

,

Last edited by Tyfonas at 1/14/2011 2:13:19 AM

Advertisement