Σαν πρώην Εθνικός προπονητής και σαν πρώην υποψήφιος νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου για αυτές τις εκλογές.
Εξ’αρχής έβαλα υποψηφιότητα περιμένοντας να δω και να ζυγίσω τους υπόλοιπους υποψήφιους ,και αν ήμουν ικανοποιημένος απ ’αυτούς να την αποσύρω ,όπως και έγινε.
Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα με τα μέχρι στιγμής τεκταινόμενα ,και πάλι στην καμπούρα τις Εθνικής ….κόντρες ,προσωπικά, και εμπάθειες που μόνο κακό θα κάνουν…κρίμα , περίμενα ότι αυτές η εκλογές θα μας ενώσουν για το καλό τις Εθνικής ….ελπίζω ακόμη όμως!
Θα πω και την άποψη μου για τους υποψηφίους και ίσως σε μερικούς να μην αρέσουν αυτά που θα πω.
Θα ξεκινήσω με τους νεότερους στο παιχνίδι και ιδιαίτερα σε αυτούς που κάτι έγραψαν ,δλδ τους Antarti,Ιstorikos και Laza….αξιέπαινη η όρεξη να ασχοληθούν με την Εθνική αλλά νομίζω αυτό και μόνο δεν αρκεί διότι υπάρχουν αρκετά κενά, ιδιαίτερα στην εμπειρία ,αν δεν εκλεγούν και συνεχίσουν να βοηθούν από άλλα πόστα την Εθνική ή απλά να είναι ενεργοί, σίγουρα στο μέλλον η υποψηφιότητα τους θα αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα!
Για μένα απέμειναν 2 για να επιλέξω κατά την γνώμη μου τον
καταλληλότερο …Αυτοκράτορας ή Μαμου!
Δυο πολύ δυνατές υποψηφιότητες!
Βλέπω πως στην συγκεκριμένη στιγμή και με βάση την λογική ο Μαμου είναι ο καταλληλότερος, διότι θα έχει συνεργάτη τον Κατζαμπαρ (για μένα πολύ σημαντικό μετά την δουλειά που έχει κάνει) και τον Μάτσα που είναι και αυτός πολύ έμπειρος!....παραβλέποντας τα κάποια προσωπικά που έχω με κάποιους απ ’αυτούς για το καλό τις Εθνικής μας.
Χωρίς κανένα προσωπικό λόγο ,προηγούμενα ή εμπάθεια, αυτήν την χρονικά στιγμή δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Αυτοκράτορα ,πιστεύω ότι είναι ασυμβίβαστο ο προπονητής τις Εθνικής να έχει 4 παίχτες από την ομάδα του, άσε που είναι σοβαρό μειονέκτημα και για την Εθνική να έχει περισσότερους από 1 παίχτες από την ίδια ομάδα?... ένας άλλος λόγος που δεν συμφωνώ είναι ότι θα έχει άμεσο οικονομικό συμφέρων ώστε να παραμείνουν παίχτες τις Εθνικής .. ακόμη και αν δεν αξίζουν, δύσκολα θα πετάξει από τα εμπορικά τις ομάδας του 80-100.000 την εβδομάδα διώχνοντας τους 2 !
Φίλοι αυτή είναι η άποψη μου, είναι καθαρά προσωπική με βάση την δική μου λογική….δεν ξέρω μπορεί να είμαι και παράλογος?
Ελπίζω σε μια ήρεμη συνέχεια!
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
,
Last edited by Tyfonas at 1/14/2011 2:13:19 AM