Pre svega,morao sam da ti dam jos jednu lopticu,svidela mi se tvoja "objektivnost".
A objektivnost je sa jedne strane skroz realna,a to je crvena strana.Poredak prva tri tima ce najverovatnije i ostati takav,po meni potpuno zasluzeno,ali i nesrecno,jer da su u nekoj drugoj ligi,ili bar na plavoj strani bili bi jos bolji(mislim na Gandzu i Dorcola).Pitanje cetvrte ekipe je jako otvoreno,jako slican raspored Jagoda i Jaguara,ali pobeda vise i uloga domacina u medjusobnoj utakmici daju prednost Jagodama.Sto se play offa tice mislim da je finalista Hell osim ako se ne desi neko cudo u tom polufinalu,koje se igra u jednu dobijenu,sto je po meni velika mana,jer ljudi se cimaju tri meseca da nesto naprave i ako im je taj dan los,ode cela sezona,mada sa ovakvim timom mislim da Hell nema o cemu da brine,a o njegovoj snazi sam vec govorio,te se ne bih ponavljao.
Plava grupa ima mnogo mogucih raspleta.usudio bih se da kazem da su Vandali sigurni na prvom mestu.Odlicna sezona celog tima,narocito Vilasa,odlican entuzijazam,dobra taktika i vrlo vazan dug ostanak u kupu.Sve ostale ekipe,bez namere da uvredim bilo koga jako nestabilne te je i pitanje ostala tri mesta za mene velika misterija.Largo i Wojvodina su skoro 100%sigurni,a cetvrti tim je resenje borbe Vektre,Ratara i mene.Vektra je imala odlican pocetak,Ratari igraju sve bolje,a moj tim toplo-hladno,te je svaki ishod moguc.Konacan raspored u ovoj grupi je krajnje neizvestan,medjusobni dueli,domacinstva,tako da je za moju prognozu veoma rano.Ali kao sto sam vec pomenuo mislim da Vandali sa domacim terenom u polufinalu i ekipom kojom raspolazu idu u finale.
Hvala Hellu jos jednom na lepim recima o mom timu,ali zao mi je sto cu igrom verovatno da ga demantujem.