BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276698.85 in reply to 276698.84
Date: 3/8/2016 1:58:29 PM
Overall Posts Rated:
88
Solidna tekma, ki je moji ekipi dala veliko:D Mislim da sem s tisto zmago proti savlju prebil led in sedaj stvari tečejo kot morajo, počasi se priključujem boju za 2. mesto ampak o tem je še nesmiselno govoriti, ker bo sezona še dolga.. Ufff tale Bichel- še nas bo namučil očitno:P

From: Jan995

To: pevc
This Post:
00
276698.86 in reply to 276698.85
Date: 3/8/2016 2:43:26 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Počasi se stvari res postavljajo na svoje mesto, kot je bilo za pričakovati. Makedonija in Mysterion sta presenetila v prvih krogih, sedaj pa se vse postavlja na isto mesto kot je bilo lani. Trenutno je tudi po mojem mnenju dost vidno tudi, kdo bo v končnici, če ne bo kakšnih vidnejših okrepitev več.

Sam moram rečt, da sem zelo zadovoljen z današnjo tekmo. Bichel se je strgal z verige, prav tako pa je novinec v moštvu odigral za moje pojme zelo solidno tekmo na popolnoma drugem položaju kot ponavadi igra (ja, sicer je imel oceno 1.5, ampak je tudi imel največji +/- v moštvu, kar je odlično). Mislim da nam bo dodal pod obročem potrebno defenzivo. V napadu pa imam tako ali tako drugje že dovolj dobro poštimano.

From: cupavi21

This Post:
00
276698.87 in reply to 276698.86
Date: 3/8/2016 3:48:18 PM
Overall Posts Rated:
2525
Jaz pa še samo čakam da Udrih preskoči v enem skilu potem pa bom ga postavil na svojo pozicijo in takrat pa mislim da bo moglo začet ružit :D V drugem delu pa pričakujemo eno odmevno okrepitev tako da,...

From: pevc

This Post:
00
276698.88 in reply to 276698.87
Date: 3/12/2016 5:22:31 PM
Overall Posts Rated:
88
Wooow Too Red izkoristil prednost domačega terena in formo Bichla... Jaz se postavljam nazaj na svoje mesto:) Helios suveren:))

From: Jan995

To: pevc
This Post:
00
276698.89 in reply to 276698.88
Date: 3/12/2016 7:30:41 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Izjemno zadovoljen z današnjo tekmo. Premagati Savlje, s tem da mi je manjkal najboljši igralec, poleg tega pa mi je na SGju igral igralec, ki je popolnoma nekompatibilen s to pozicijo je kar uspeh. Na začetku tekme je Žvab kar naredil selekcijo, ko je moj PG dobil hitro 4 osebne in je moral priti v igro rookie, ki pa je res solidno opravil svojo nalogo. Bichel pa čeprav ni metal blesteče, je po vsega 18 minutah iz igre vrgel Nereda, kar je svojevrsten dosežek.
Zdaj nas čaka Toppies. Moram rečt, da ne pričakujem preveč od te tekme. V gosteh je in vsaj po plačah so trenutno veliko boljši od nas. Ne bomo pa šli kar tako v tekmo, saj imamo v četrtek spet bota v pokalu, tako da ni potrebno spočiti nosilce.

Preostanek lige precej brez posebnosti. Dejansko eno redkih kol do sedaj brez posebnosti. Moje videnje po prvi tretjini sezone:
Modra stran precej pričakovan razplet. Pri Heliosu sem pričakoval vsaj 1 poraz, pa je pokazal, da je njegova ekipa res močna. Pri meni majhen spodrsljaj proti Mysterionu, uspelo pa mi je premagati tako Savlje kot Strneninčana, s čemer sem zelo zadovoljen. Savlje je rahlo razočaralo, Strneninčan po svojih zmožnostih. Celje moram rečt, da je kar veliko potegnil iz te ekipe. Mysterion je za moje pojme na pravi poti, predvsem se ukvarja s treniranjem in ima ekipo polno potenciala. Macedonia ima precej težav s pripravljenostjo. Sam bi na mestu KK Trojke pa raje kakšno tekmo predal, proti vidno močnejšemu tekmecu, da bi potem lahko proti lažjemu tekmecu zmagal lažje.
Rdečo stran spremljam precej manj, ampak par opazk pa vseeno imam. Ainmosni ima fantastično grajeno ekipo, ki čeprav ni draga dela izjemne rezultate. Toppies s svojim PGjem zelo dober. Violčni bo začel harat, ko bo nehal s treniranjem izven primarnih pozicij, Jeti in Željo pa sta tudi zelo zelo solidna novinca. Rahlo me spominjata na mene prejšnjo sezono. White Walker in KK shalek se bosta pa verjetno posvetila predvsem gradnji moštva, da se izogneta izpadu.

From: cupavi21

This Post:
00
276698.90 in reply to 276698.89
Date: 3/13/2016 12:50:19 AM
Overall Posts Rated:
2525
Huh moja včerajšnja zmaga pa me je kar fejst presenetla sem mislil da bom kar predal tekmo ker so igrali v večini samo rezerve ker šparam igralce sedaj za pokal v katerem bom mogel it sedaj na polno ker imam kar solidnega nasprotnika, ki pa je seveda ob dobri tekmi premagljiv! Bomo videli kako bo, bo pa dodatnih 50k kar pasalo ekipi,... Upam da se nam danes pridruži odmevna okrepitev. Pustimo se presenetit!

This Post:
00
276698.91 in reply to 276698.89
Date: 3/13/2016 9:47:58 AM
Overall Posts Rated:
2525
S to ekipo ki jo imam z lahkoto ostanem v ligi :)

This Post:
00
276698.92 in reply to 276698.90
Date: 3/13/2016 9:49:09 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ja, ubistvu sm jst predal ekipo, ker sem use glavne igralce spočil. Pa sem naredil napako kot vidim :) No nima veze, proti mysterionu gremo na zmago, pa potem zmaga v pokalu.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
276698.95 in reply to 276698.92
Date: 3/15/2016 7:57:09 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, tekme nisem spremljal, za vikend se mi je uspelo v igro prijaviti ravno toliko da sem pogledal rezultat in opazil da se je tekma prelomila v zadnji četrtini, ki sem jo gladko izgubil. Seveda razočaranje, po drugi strani pa odraz sezone. Ekipa je katastrofalno pripravljena, Žvab mislm da že 3 teden zapored na pripravljenosti 6-7. Kaj čmo.. treba zdej reskirat par porazov in si povrniti pripravljenost. Iskreno pa lahko zdej povem da sm zares vesel da sem izpadel iz pokala, ker je veliko lažje v trenutni situaciji kontrolirati ekipo.

Glavni cilj je spet vzpostaviti pravilen trening za moje trenirance, predno jih totalno zavozim. Srb bo verjetno bil prodan, kajti ugotavljam da je agresiven in redno dela 5-6 favlov, tako da na dolgi rok.. eh. Pa sm mislu da sm dost dobro ga preučiu pred nakupom, očitno ne. Meni res manjka še en "pravi" zunanji igralec in dokler tega ne dobim, proti večini ekipa nimam kaj iskat. Žvab ni playmaker (pa čeprav mu to sistem določa), prav tako to ni Vara. Pravega playmakerja nimam in mislim da je to ta stvar ki me že drugo sezono zapored krepko tepe. Morda pa se tudi pri tem motim..

Advertisement