Izjemno zadovoljen z današnjo tekmo. Premagati Savlje, s tem da mi je manjkal najboljši igralec, poleg tega pa mi je na SGju igral igralec, ki je popolnoma nekompatibilen s to pozicijo je kar uspeh. Na začetku tekme je Žvab kar naredil selekcijo, ko je moj PG dobil hitro 4 osebne in je moral priti v igro rookie, ki pa je res solidno opravil svojo nalogo. Bichel pa čeprav ni metal blesteče, je po vsega 18 minutah iz igre vrgel Nereda, kar je svojevrsten dosežek.
Zdaj nas čaka Toppies. Moram rečt, da ne pričakujem preveč od te tekme. V gosteh je in vsaj po plačah so trenutno veliko boljši od nas. Ne bomo pa šli kar tako v tekmo, saj imamo v četrtek spet bota v pokalu, tako da ni potrebno spočiti nosilce.
Preostanek lige precej brez posebnosti. Dejansko eno redkih kol do sedaj brez posebnosti. Moje videnje po prvi tretjini sezone:
Modra stran precej pričakovan razplet. Pri Heliosu sem pričakoval vsaj 1 poraz, pa je pokazal, da je njegova ekipa res močna. Pri meni majhen spodrsljaj proti Mysterionu, uspelo pa mi je premagati tako Savlje kot Strneninčana, s čemer sem zelo zadovoljen. Savlje je rahlo razočaralo, Strneninčan po svojih zmožnostih. Celje moram rečt, da je kar veliko potegnil iz te ekipe. Mysterion je za moje pojme na pravi poti, predvsem se ukvarja s treniranjem in ima ekipo polno potenciala. Macedonia ima precej težav s pripravljenostjo. Sam bi na mestu KK Trojke pa raje kakšno tekmo predal, proti vidno močnejšemu tekmecu, da bi potem lahko proti lažjemu tekmecu zmagal lažje.
Rdečo stran spremljam precej manj, ampak par opazk pa vseeno imam. Ainmosni ima fantastično grajeno ekipo, ki čeprav ni draga dela izjemne rezultate. Toppies s svojim PGjem zelo dober. Violčni bo začel harat, ko bo nehal s treniranjem izven primarnih pozicij, Jeti in Željo pa sta tudi zelo zelo solidna novinca. Rahlo me spominjata na mene prejšnjo sezono. White Walker in KK shalek se bosta pa verjetno posvetila predvsem gradnji moštva, da se izogneta izpadu.