I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheehTebe bi BB trebao staviti na stalnu plaćufala frend ali kad nisu onda kad sam držal pol buzzera nebuju ni sad hehemajstore izgubi ti sa zvukom sirene skoro i to doma ccccnešto krenulo naopako od kad si zabil postaviti ekipu....
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheehTebe bi BB trebao staviti na stalnu plaću
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))Zar si sumjao u mene Ray ....što sam stariji to sam luđi hahahateško bumo vratili ona stara vremena od 3000 do 4000 postova po sezoni ali aktivnost postoji...heheheeh
I tu si ih uspio animirati...Marijola, pa ti si premazan svim mastima...=)))
čestitam ti na pobjedi ,razvalio si me ,izgleda da sam upao u neku krizu 4 tekme izgubljene zaredom,nadam se da se budem oporavio i opet poćeo pobjeđivati :)
Prednost domaćeg terena je i dalje prevelika ako su momčadi slićne, čak i ako je gost malo bolji ne pomaže mu
Prednost domaćeg terena je i dalje prevelika ako su momčadi slićne, čak i ako je gost malo bolji ne pomaže mu Je jeeee...kak pa sam ja zgubil onda u predproslom kolu kod kuce? 😁
Prednost domaćeg terena je i dalje prevelika ako su momčadi slićne, čak i ako je gost malo bolji ne pomaže mu Je jeeee...kak pa sam ja zgubil onda u predproslom kolu kod kuce? 😁kad si loš čovjeće , morti nisi dos potplati suce jebat ga dećki bi i pojeli nekaj ne sam pili..hehe