Ogłoszenia kadrowe sztuk kilka ;)
Po pierwsze, nadal tu jestem, więc zasadniczo nic się nie zmienia ;)
Po drugie, coś się jednak zmienia, z przyczyn ... zależnych wyłącznie od BB ków baza została podzielona na 2 części.
- w pierwszej są wszyscy gracze którzy wczesniej byli w bazie z aktualnymi statami i to oni narazie idą na pierwszy ogień aktualizacji w kontekście zblizajacego sie czasu powolan.
Jak tylko ukoncze aktualizowanie bazy umieszcze ty nazwiska i ID wszystkich graczy w bazie, zeby nie bylo nie domowien a ewentualnych graczy pominietych mozna bylo latwo uzupelnic (bo i tak sie moze zdarzyc :/)
- druga czesc bazy w calosci poswiecona jest swiezemy narybkowi z obecnego draftu. Mam sporo bb-maili ze statami ale nie mam chwilowo mozliwosci tego przetworzyc, wiec prosze o wyrozumialosc gdybym prosil jeszcze raz o podeslanie statow. Plany sa takie ze ta baza ma byc gotowa do konca przyszlego tygodnia i tu rowniez umieszcze nazwiska w tym watku zeby byla jasnosc i nikt sie nie zawieruszyl.
Po trzecie i najwazniejsze:
Jezeli ktos bedzie chcial sprzedac gracza bedacego w 1 lub 2 bazie prosze najpierw o kontakt ze mna. Byc moze uda sie go sprzedac do jakiegos dobrego czlowieka :)