καμια φωτογραφια απο το γκομενακι εχουμε ? :Pμπορει να φτιαξω εγω τα πραγματα...εγω ηξερα οτι αυτοι οι 2 μαζι με τον (19551585) ηταν κωλια και βρακια!τι σου κανει ενα σουνι..το σουνι σερνει καραβι!!
κοιτα εχουμε γινει στα παοδυτηρια μαλλια κουβαρια γιατι βλεπεις με τον βερνικο ειναι στην ιδια κατηγορια...και στο ματς του πρωτου γυρου το γκομενακι του κουλου λακισε λιγο...ηρθε και ο βερνι με κορδελα στο μαλλι(τυπου lebron, χωρις μαλλι) λιγο το επαιζε σουπερσταρ δεν αργησε το γυναικακι να πεσει...εκει εγινε το κακο...τοσο καιρο τον ειχα υπο την προστασια μου...ειχα μιλησει και με κατι καλοπαιδα να μην των αφηνουν να μπαινει σε κολομπαρα και να γινεται λιαρδα αλλα στην διωρυγα δεν αντεξε και ξεσπασε...παντως κατι θα γινει...εχω μιλησει με κατι σουηδους και αν περασουν την αλλη εβδομαδα τοτε θα εχει αποκατασταθει το παιδι στα σιγουρα...
Η μεγάλη στιγμή έφτασε... πάμε για την πρόκριση στους 16!!! Και κατά την είσοδο στο γήπεδο περνάτε από το κυλικείο... τσιπς, σάμαλι και τσάκα τσούκα σε εορταστικές τιμές!